fbpx

Ooglidcorrectie Kerkrade

Overweegt u een ooglidcorrectie in Kerkrade of omgeving? Afhangende oogleden, wallen onder de ogen en zware oogleden ontstaan door het ouder worden. Het is een veelvoorkomend verschijnsel, waar u zich niet voor hoeft te schamen. Veroorzaken hangende oogleden lichamelijk ongemakken of krijgt u een oncomfortabel gevoel? Met een eenvoudige ooglidcorrectie worden deze ongemakken opgelost. Jaarlijks ondergaan duizenden mannen en vrouwen een ooglidcorrectie. Het is één van de meest toegepaste en veiligste cosmetische ingrepen.

Ooglidcorrectie Kerkrade.
Ooglidcorrectie Kerkrade.
Oorzaak en behandeling hangende oogleden

Afzakkende oogleden komen vaak voor en worden hoofdzakelijk veroorzaakt door het verouderingsproces. Uw huid wordt minder elastisch, aanwezige spieren verslappen en vet hoopt zich op onder uw ogen. De resultaten van dit proces laten zich raden: wallen onder de ogen en afgezakte oogleden die uw gezicht een norse, vermoeide uitstraling geven. Regelmatig kiezen mannen en vrouwen voor een ooglidcorrectie in Kerkrade of omgeving. Deze relatief eenvoudige cosmetische ingreep biedt verbetering van de eventuele klachten en ongemakken. Uw gezicht ziet er weer jeugdig en uitgerust uit. Op het moment dat u te maken krijgt met afzakkende oogleden, betekent dat echter niet automatisch dat u kandidaat bent voor de ingreep. Dit wordt bekeken en bepaald tijdens een intakegesprek bij een ervaren arts. Zowel uw klachten, ongemakken en verwachtingen van de ingreep worden besproken. De arts kan nauwkeurig aangeven wat u precies van een ooglidcorrectie mag verwachten en welke ingreep het beste bij u past.

 • Bovenooglidcorrectie. De overtollige huid van het bovenste ooglid wordt verwijderd.
 • Hechtingen worden aangebracht in de huidplooi, zodat er nadien geen littekens zichtbaar zijn.
 • Onderooglidcorrectie. De wallen en eventueel overtollige huid worden verwijderd.
 • Combinatie boven- en onderooglidcorrectie. Zowel de overtollige huid als de vetophopingen worden verwijderd. Daar waar nodig wordt ook overtollig spierweefsel weggehaald.
Behandeling ooglidcorrectie in Kerkrade of omgeving

Wanneer u een keuze heeft gemaakt voor een kliniek in de omgeving van Kerkrade, dan kunt u zich voorbereiden op de ooglidcorrectie. De dag van de geplande ingreep meldt u zich tijdig bij Acura Medisch Centrum. Tijdens het intakegesprek is besproken of u de ooglidcorrectie onder plaatselijke verdoving wilt ondergaan. In geval van een plaatselijke verdoving kunt u ’s ochtends een licht ontbijt gebruiken. Nadat u bent aangemeld, wordt de procedure nogmaals met u doorgenomen en tekent de behandelend arts de overtollige huid af. Eens de verdoving is ingewerkt, wordt met behulp van kleine incisies de huid en vetophopingen verwijderd. Na het aanbrengen van de hechtingen heeft u tijd om bij te komen van de ingreep. De ooglidcorrectie is een korte behandeling die doorgaans niet langer dan 60 minuten duurt. Als alles na de ingreep goed met u blijft gaan, geeft de arts toestemming om de kliniek te verlaten. Uw oogleden zijn gezwollen en verkleurd, waardoor u niet zelfstandig achter het stuur plaats kunt nemen. Naast een troebel zicht, kunt u wellicht nog wat duf zijn van de ingreep. Laat u daarom ophalen door een bekende. Waar houdt u na de ooglidcorrectie rekening mee?

 • Door de oogleden geregeld te koelen, worden zwellingen tegengegaan. U ontvangt koelinstructies van de behandelend arts.
 • Probeer uw hoofd de eerste dag rechtop te houden. Vermijd bukken en tillen. Slaap met een extra kussen, zodat u wat hoger ligt.
 • Draag een donkere zonnebril.
 • Wees de eerste dagen voorzichtig met het wassen van uw hoofd en gezicht. Ga niet in bad en ga ook zeker niet naar de sauna.
 • Probeer niet in uw ogen te wrijven of krabben. Geef korstjes die ontstaan de kans om vanzelf van de huid te vallen.
Kosten en mogelijkheden ooglidcorrectie in omgeving Kerkrade

Geregeld worden de kosten voor een ooglidcorrectie meegenomen in de keuze voor een bepaalde behandelaar of kliniek. Het is echter belangrijk om naar het totaalplaatje te kijken en u niet blind te staren op een goedkope aanbieding. Acura Medisch Centrum in Weert is door Weekblad Elsevier niet alleen tot beste kliniek van Nederland gekozen. De kliniek hanteert daarnaast betaalbare tarieven voor een ooglidcorrectie in de omgeving van Kerkrade. Bij Acura zijn de kosten van deze behandeling als volgt:

Lift bovenste ooglid (beide ogen)€ 725
Lift onderoogleden (beide ogen)€ 835
Lift bovenste en onderste ooglid€ 1.560
Transconjunctivale ooglidcorrectie€ 1.250
Combinatie met gefractioneerde CO2 laser + € 175

Tijdens een persoonlijk intakegesprek bekijkt een arts de mogelijkheden die passen bij uw situatie. Zo is het ook mogelijk om een combinatie ingreep toe te laten passen. Het intakegesprek is bovendien het aangewezen moment om vragen te stellen. De arts zal ooglidcorrectie voor en na foto’s laten zien en kan aangeven hoe uw gezichtsuitdrukking verbetert met een behandeling. Bent u benieuwd naar de kosten voor een ooglidcorrectie? Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek? U kunt Acura Medisch Centrum telefonisch bereiken. Neemt u liever contact op via e-mail? Dat kan. U kunt ook het online contactformulier invullen, waarna u meer informatie ontvangt.

Gratis en vrijblijvend een ooglidcorrectie consult inplannen?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘ooglidcorrectie Kerkrade’ een consult inplannen voor een ooglidcorrectie of een andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu