fbpx

Ooglidcorrectie korting

Veel mensen zoeken naar mogelijkheden om ooglidcorrectie korting te krijgen. Hangen uw bovenoogleden zwaar over uw ogen? Heeft u vrijwel altijd diepe wallen onder uw ogen en ziet u in de spiegel iemand terug kijken die veel ouder lijkt dan u zich voelt? Ziet u er eeuwig moe, soms zelfs een beetje zwaarmoedig, uit? Herkent u zich in deze uitspraken, terwijl u zich helemaal niet oud voelt? In dat geval kan een ooglidcorrectie mogelijk een oplossing zijn. Deze relatief kleine ingreep zorgt ervoor dat u er vrijwel direct frisser en jonger uitziet. Afhankelijk van de omvang van de behandeling, kan er echter een behoorlijk prijskaartje aan vast hangen. Deze hoge prijs weerhoudt sommige mensen ervan voor een ooglidcorrectie te kiezen.

Profiteer van de beste prijs kwaliteit verhouding

Een van de meestvoorkomende cosmetische ingrepen in Nederland is een ooglidcorrectie. Ieder jaar kiezen meer dan 20.000 Nederlanders er voor om een bovenooglidcorrectie en/of onderooglidcorrectie te ondergaan. Veel klinieken in Nederland bieden een dergelijke ingreep aan. Omdat er zoveel aanbieders zijn, ontstaat er gezonde concurrentie. U kunt profiteren van deze concurrentie bij het maken van uw keus voor de juiste kliniek. Diverse klinieken zullen u namelijk graag een ooglidcorrectie korting willen aanbieden.
U wilt vanzelfsprekend een behandeling bij de beste kliniek, maar de ooglidcorrectie prijs is natuurlijk ook erg belangrijk. In Nederland zijn alle klinieken aan strenge regels gebonden, waardoor u zich meestal, ondanks een eventuele korting op de ooglidcorrectie, geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit.

Ooglidcorrectie korting bij een gecombineerd consult?

Wegens het grote aanbod van klinieken zijn deze in toenemende mate bereid om korting te geven op een ooglidcorrectie of de behandeling tegen een zeer scherp tarief aan te bieden. Zo hebben sommige klinieken ervoor gekozen om ooglidcorrectie korting te geven als u kiest voor een gecombineerd consult met een behandeling. Er kan soms bijvoorbeeld ook korting worden gegeven als u een bovenooglidcorrectie combineert met een onderooglidcorrectie.
Een aantal, vaak grotere klinieken, bieden soms ook interessante kortingen aan wanneer u een ooglidcorrectie samen met een andere behandeling laat uitvoeren. Denk hier bijvoorbeeld aan een ooglaserbehandeling. Een ooglidcorrectie in combinatie met een facelift in het bijzonder kan een aantrekkelijk optie zijn omdat u dan in korte tijd twee behandelingen ondergaat. Overleg tijdens een consult bij onze kliniek over de mogelijkheden. Een ooglaserbehandeling wordt in de meeste gevallen niet vergoed door de zorgverzekering, wat een scherp tarief voor deze behandeling erg interessant kan maken.

Mogelijkheden om korting op uw ooglidcorrectie te krijgen

Een ooglidcorrectie kan bij sommige klinieken, voor een nog beter resultaat, ook worden gecombineerd met een wenkbrauwlift of facelift. Op deze combinatie wordt dan ook soms een ooglidcorrectie korting gegeven.

Ooglidcorrectie korting en BTW-vrijstelling

Een korting op de ooglidcorrectie kan soms ook in de vorm van een BTW-vrijstelling worden aangeboden. Wilt u hiervoor in aanmerking komen, dan is het wel van belang dat u daadwerkelijk medische klachten ervaart. Denk hierbij aan een geïrriteerde huid, verminderd zicht of hoofdpijn. Tijdens een eerste consult kunt u deze klachten aan de arts voorleggen; hij of zij zal dan oordelen of u in aanmerking komt voor een BTW-vrijstelling.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een ooglidcorrectie?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘ooglidcorrectie korting’ een consult inplannen? Bespreek uw situatie en mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu