fbpx

Ooglidcorrectie kosten

Een groot aantal mensen is op zoek naar informative over de ooglidcorrectie kosten. Wanneer u een ooglidcorrectie overweegt, zijn de kosten van de behandeling zeker niet onbelangrijk. Onder andere de omvang van de ingreep en de kliniek waar u wordt behandeld, bepalen de kosten van een ooglidcorrectie. In Nederland vindt een onderooglidcorrectie meestal onder plaatselijke verdoving plaats. Als u een onderooglid- en bovenooglidcorrectie combineert, bent u in de meeste gevallen goedkoper uit dan wanneer u de behandelingen los van elkaar laat uitvoeren. U kunt daarnaast eventueel ook een bovenooglidcorrectie combineren met een facelift, waarmee u de duurzaamheid van het resultaat kunt verhogen. Houd echter wel rekening met het feit dat de kosten van de ingreep op deze manier aanzienlijk kunnen toenemen. In dit artikel vindt u meer informatie over kosten van de ooglidcorrectie.

Ooglidcorrectie kosten.
Ooglidcorrectie kosten.
Ooglidcorrectie kosten

Tijdens een eerste consult zal er naar uw situatie worden gekeken en kan de arts u vertellen welke prijs is gemoeid met de behandeling. Hoewel de prijs natuurlijk een belangrijke rol speelt bij een cosmetische ingreep, staat uw lichaam en gezondheid natuurlijk voorop. Korting op een behandeling kan aantrekkelijk lijken, maar de prijs heeft vaak invloed op het uiteindelijke resultaat. Het is daarom noodzakelijk dat er een professioneel consult plaatsvindt, aangezien iedere patiënt beduidend anders is. Ooglidcorrectie kosten kunnen sterk verschillen per kliniek. Een van de factoren die het prijsverschil bepaalt is het soort ooglidcorrectie; namelijk een bovenooglid- of onderooglidcorrectie.
Bij Acura zijn de kosten van deze behandeling als volgt:

Lift bovenste ooglid (beide ogen)€ 725
Lift onderoogleden (beide ogen)€ 835
Lift bovenste en onderste ooglid€ 1.560
Transconjunctivale ooglidcorrectie€ 1.250
Combinatie met gefractioneerde CO2 laser + € 175
Ooglidcorrectie vergoeding

Cosmetische behandelingen, en dus helaas ook ooglidcorrecties, worden tegenwoordig steeds minder vaak vergoed. U kunt alleen in bepaalde gevallen een vergoeding krijgen, mits u aan strenge eisen voldoet. Desondanks kan het interessant zijn om u hier verder in te verdiepen, omdat u met een eventuele vergoeding wel op de ooglidcorrectie kosten kunt besparen.

Ooglidcorrectie kosten in België zijn hoger dan in Nederland

Het kan zijn dat u opzoek bent naar een kliniek in België, omdat u hoopt op die manier kosten te besparen. Het is echter uit onderzoek gebleken dat de ooglidcorrectie kosten in België niet noemenswaardig verschillen van die in Nederland. Sterker nog, Acura Medisch Centrum is goedkoper dan vrijwel alle klinieken in België en daarnaast goed bereikbaar vanaf de Belgische grens. Toch kunnen de prijzen per kliniek in het buitenland verschillen. U wordt aangeraden om de kosten van de ooglidcorrectie klinieken altijd te vergelijken, zodat u een duidelijk beeld heeft van de mogelijkheden en bijbehorende kosten van de cosmetische behandeling.

Ooglidcorrectie ervaringen

Op het internet vindt u honderden ooglidcorrectie ervaringen van mensen die al eerder zijn behandeld. Veel van deze ervaringen vindt u op diverse fora, zoals kliniekervaringen.nl en ietsmooier.nl. Het is verstandig om deze ervaringen in overweging te nemen en goed te bestuderen. Aan de hand van ervaringen kunt u een goede inschatting maken welke ooglidcorrectie klinieken betrouwbaar of juist onbetrouwbaar zijn. Bovendien worden ook in veel gevallen de ooglidcorrectie kosten genoemd, wat een bijkomend voordeel is. Zo krijgt u een goed beeld van wat de kosten zijn van een ooglidcorrectie bij de beschikbare klinieken.

FAQ – Veelgestelde vragen over ooglidcorrectie kosten

Er bestaan een aantal vragen over de kosten van een ooglidcorrectie, die regelmatig terug komen. U kunt deze vragen uiteraard via de mail of telefonisch aan ons voorleggen, maar het is natuurlijk wel zo handig om al een aantal vragen via deze weg te beantwoorden.

 1. Hoe worden de ooglidcorrectie kosten bepaald?
  De kosten van een ooglidcorrectie zijn altijd afhankelijk van de soort ooglidcorrectie die u overweegt. Wilt u een onderooglidcorrectie laten uitvoeren, een bovenooglidcorrectie of beide ingrepen met elkaar combineren? Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om de behandeling te combineren met de CO2 fractional laser. Voor deze laatste ooglidcorrectie methode wordt namelijk altijd een kleine meerprijs gerekend.
 2. Hoe kan er op de ooglidcorrectie kosten worden bespaard?
  In sommige gevallen is het mogelijk om een kleine ooglidcorrectie korting te krijgen, als u uw behandeling bijvoorbeeld laat opnemen voor een ooglidcorrectie video. Dit gebeurt echter slechts sporadisch. Indien u hierin geïnteresseerd bent, kunt u dit laten weten tijdens het consult.
 3. Kan de ooglidcorrectie in termijnen worden betaald?
  Het is mogelijk dat u het totale bedrag voor de ooglidcorrectie niet direct beschikbaar heeft. Het is mogelijk om de ooglidcorrectie in termijnen te betalen. Dit kan via een kredietverstrekker waar wij mee samenwerken. Indien u interesse heeft, kunt u contact met ons opnemen voor de voorwaarden. Doorgaans wordt hier echter niet voor gekozen, omdat een correctie van de onder- of bovenoogleden een relatief goedkope behandeling is.
 4. Kom ik in aanmerking voor een ooglidcorrectie vergoeding?
  Het is het tegenwoordig in sommige gevallen mogelijk om een (gedeeltelijke) vergoeding te krijgen voor een ooglidcorrectie. We raden u aan dit te overleggen met uw zorgverzekeraar.
 5. Is een ooglidcorrectie aftrekbaar van de Belasting?
  Normaal gesproken is een ooglidcorrectie niet aftrekbaar van de Belasting. In sommige gevallen kan een ooglidcorrectie worden gekenmerkt als ziektekosten. Overleg hiervoor altijd met de Belastingdienst of u de behandeling (gedeeltelijk) mag aftrekken van het belastbare inkomen.
 6. Zijn de ooglidcorrectie kosten in Turkije lager?
  Net als in Nederland zijn de ooglidcorrectie kosten in Turkije eveneens verschillend. Er bestaan in Turkije ook goedkope en duurdere klinieken. Acura Medisch Centrum staat bekend om de zeer scherpe ooglidcorrectie kosten. De kosten van een ooglidcorrectie zijn bij ons in Nederland zelfs soms lager dan bepaalde Turkse haarklinieken. Daarnaast is de kwaliteit die wij bieden zeer goed. De kwaliteit van veel ooglidcorrectie klinieken in Turkije laat te wensen over. Hierdoor wordt goedkoop soms duurkoop.
 7. Kan ik de ooglidcorrectie kosten vergelijken van klinieken in Nederland en Turkije?
  Het is het eenvoudigste om de kosten van een ooglidcorrectie van verschillende ooglidcorrectie klinieken online te vergelijken. Wij zijn momenteel de goedkoopste ooglidcorrectie kliniek van Nederland. Wij scoren echter een 9,4 op het gebied van klanttevredenheid. Hier kan geen andere haarkliniek aan tippen.
 8. Bestaan er nog andere manieren om op de ooglidcorrectie kosten te besparen?
  Er bestaan verschillende manieren om op de ooglidcorrectie kosten te besparen. Wat u onder andere zelf kunt doen, is online goed zoeken naar de laagste ooglidcorrectie prijzen. Let daarnaast ook goed op de kwaliteit die de diverse klinieken te bieden hebben. In sommige gevallen kunt u online interessante ooglidcorrectie aanbiedingen vinden. Met dergelijke aanbiedingen voor een ooglidcorrectie is het soms ook mogelijk om op de kosten te besparen. Wij hanteren standaard hele scherpe prijzen voor deze behandeling.
 9. Bestaan er ook nog andere ooglidcorrectie methodes?
  Wanneer er geen sprake is van losse huid, maar slechts van vetzakjes onder de ogen, dan kunt u kiezen voor een transconjunctivale ooglidcorrectie. Er wordt dan een kleine incisie gemaakt aan de binnenkant van het ooglid, wat achteraf niet meer zichtbaar zal zijn. Een belangrijk voordeel hiervan is dat er geen spieren doorgesneden hoeven te worden om het vet te kunnen verwijderen. Meestal wordt deze onderooglidcorrectie methode uitgevoerd bij jongere patiënten, waarbij dus alleen sprake is van vetwallen. De huid wordt bij deze ooglidcorrectie methode niet strakker gemaakt, maar de wallen van de onderste oogleden worden verminderd, zonder dat er sprake is van zichtbare littekens.
 10. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste ooglidcorrectie in Nederland?
  Met gepaste trots mogen wij melden dat we dé haarkliniek in Nederland zijn met de beste prijs kwaliteit verhouding voor ooglidcorrecties en daarnaast ook de goedkoopste ooglidcorrectie kliniek van Nederland zijn. Wij vinden het belangrijk dat u topkwaliteit krijgt, voor een eerlijke prijs.
 11. Verschillende de ooglidcorrectie kosten voor mannen en vrouwen?
  In principe verschillende kosten voor een ooglidcorrectie bij vrouwen of bij mannen niet. Houd er echter rekening mee dat er wel een meerprijs wordt gevraagd voor een combinatie met de fractional laser.
Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een ooglidcorrectie in Amsterdam?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘ooglidcorrectie kosten’ een consult inplannen? Bespreek uw situatie en mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu