fbpx

Ooglidcorrectie Maastricht

Overweegt u een ooglidcorrectie in Maastricht of omgeving? Met het verstrijken van de jaren kunnen uw bovenste en onderste oogleden wat gaan afhangen. Tegelijkertijd kunnen ook de wenkbrauwen veranderen van vorm, als gevolg van het ouder worden. Meestal merkt u hier weinig van, maar in sommige gevallen veroorzaakt de slappere huid een boze of juist vermoeide uitstraling. Een ooglidcorrectie verwijdert zowel een teveel aan huid als vet, waarna u weer een frisse, jonge gezichtsuitdrukking heeft.

Ooglidcorrectie Maastricht.
Ooglidcorrectie Maastricht.
Wanneer overweegt u een ooglidcorrectie in Zuid-Limburg?

Een ooglidcorrectie is een van de meest toegepaste ingrepen binnen de cosmetische chirurgie. Met behulp van een relatief eenvoudige procedure wordt het uiterlijk van uw oogleden verbetert. Een ooglidcorrectie in Maastricht of omgeving kan worden uitgevoerd op de bovenste oogleden, de onderste oogleden of beide. Veroorzaken uw afhangende oogleden gezichtsproblemen? Wilt u weer genieten van een jonge, frisse uitstraling? Een ooglidcorrectie kan dan een geschikte oplossing zijn. Verschillende vormen van ooglidproblemen kunnen met een ooglidcorrectie behandeld worden:

 • Losse of slappe huid die ervoor zorgt dat er plooien ontstaan. De natuurlijke contouren van het bovenste ooglid worden verstoord, waardoor uw gezichtsvermogen aangetast wordt.
 • Vetopstapelingen die zich voordoen als wallen in uw oogleden.
 • Het ontstaan van zogenaamde vetzakjes onder de ogen.
 • Afhangende onderste oogleden.
 • Overtollige huid, fijne lijntjes en rimpeltjes bij het onderste ooglid.

De resultaten van een ooglidcorrectie geven een verbetering van eventuele gezichtsproblemen en geven uw gezicht een frissere uitstraling. Het zware, drukkende gevoel op uw ogen neemt af, waardoor u zich beter uitgerust voelt.

Consult voorafgaand aan een ooglidcorrectie in Maastricht of omgeving

Uw ogen en uw oogopslag zijn onlosmakelijk verbonden met uw gezicht en uw gezichtsuitdrukking. Hangende oogleden en wallen roepen al snel vragen op bij mensen in uw omgeving. Krijgt u regelmatig de vraag of u wel goed heeft geslapen of de opmerking dat u er moe uitziet? Dan kunt u een ooglidcorrectie overwegen. Om uzelf voor te bereiden op een eventuele cosmetische ingreep, kunt u zich laten voorlichten door een ervaren cosmetisch chirurg. Tijdens een consult wordt uw situatie in beeld gebracht en kijkt een arts of u een geschikte kandidaat bent voor een ooglidcorrectie. Wanneer is iemand geschikt voor een ooglidcorrectie behandeling?

 • Gezonde mannen en vrouwen, zonder medische aandoeningen die van invloed zouden kunnen zijn op het herstel en het resultaat van een ooglidcorrectie.
 • Niet-rokers.
 • Mensen zonder (ernstige) oogaandoeningen.

Om een weloverwogen afweging over uw geschiktheid te kunnen maken, is het belangrijk dat u open bent over uw gezondheid en medisch verleden. Neem eventuele medicijnverpakkingen en/of doseerschema’s mee naar het consult. De behandelend arts kan dan, indien van toepassing, een tijdelijk aangepast schema opstellen.

Slechte ervaringen ooglidcorrectie in Nederland

Ooglidcorrecties worden regelmatig toegepast. Verschillende ervaren cosmetisch artsen hebben de ingreep als het ware in de vingers zitten. Toch komt het een enkele keer voor dat iemand niet tevreden is met het resultaat van de ingreep. Vaak zijn teleurstellingen te voorkomen door uzelf optimaal voor te bereiden op de ingreep. Het herstel begint immers al voor de ooglidcorrectie ingreep. Behandelend artsen geven u niet voor niets instructies en adviezen die u zowel voor als na de ingreep toepast. Rokers doen er goed aan om enkele weken voor de ingreep te stoppen met roken en dit tot een paar weken na de ooglidcorrectie vol te houden. Roken heeft een belemmerende werking op uw doorbloeding. Voor een vlot herstel en een goed resultaat is een optimale doorbloeding van belang. Lees daarom ook online ervaringsverhalen van anderen die de ooglidcorrectie reeds hebben ondergaan. Kies bewust voor het lezen van zowel positieve als negatieve ervaringen van de ooglidcorrectie. Het maakt u attent op eventuele aandachtspunten en valkuilen die betrekking hebben op de ooglidcorrectie.

Kortdurende ingreep met uitstekende resultaten

De ooglidcorrectie wordt met behulp van plaatselijke verdovingen uitgevoerd. Het is bovendien een ingreep die op poliklinische basis plaatsvindt. Dat betekent dat u na een korte herstelperiode de kliniek kunt verlaten om thuis verder te herstellen. Acura Medisch Centrum beschikt over een moderne privékliniek in Weert waar u welkom bent voor zowel het intakegesprek als de ooglidcorrectie zelf. Vanuit Maastricht is de kliniek met eigen vervoer en het openbaar vlot bereikbaar. Komt u op de dag van de ingreep met eigen vervoer naar de kliniek? Zorg ervoor dat u iemand meeneemt die u na afloop thuis kunt brengen. Na afloop van de ooglidcorrectie zullen uw oogleden gezwollen zijn en kan het zicht wat vertroebeld zijn. Neem daarom zelf geen plaats achter het stuur van uw auto. Meer weten over de mogelijkheden van een onderooglidcorrectie of bovenooglidcorrectie? Maak dan een afspraak bij Acura Medisch Centrum.

Gratis en vrijblijvend een ooglidcorrectie consult inplannen?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘ooglidcorrectie Maastricht’ een consult inplannen voor een ooglidcorrectie of een andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu