fbpx

Ooglidcorrectie Nederland

Overweegt u een ooglidcorrectie in Nederland? U zit lekker in uw vel en heeft een actief leven. Toch krijgt u regelmatig te horen dat u er moe uitziet. Een vermoeide gezichtsuitdrukking kan veroorzaakt worden door hangende bovenste oogleden of wallen onder uw ogen. Met een ooglidcorrectie Nederland worden hangende en vermoeide oogleden verholpen. Uw gezicht heeft na de ingreep een frisse, jonge uitstraling.

Ooglidcorrectie Nederland.
Ooglidcorrectie Nederland.
Verbeter uw gezichtsuitdrukking met een ooglidcorrectie

Ouder worden en een erfelijke aanleg zijn verantwoordelijk voor het verlies van onderhuids elastisch bindweefsel. De huid rond uw ogen verliest daardoor zowel strakheid als elasticiteit. Dit heeft hangende bovenste oogleden en slappe, rimpelige onderoogleden tot gevolg. Ook wallen worden beter zichtbaar. Herkent u dit? Plastische chirurgie in de vorm van een ooglidcorrectie kan een mogelijke oplossing voor u betekenen. Van alle cosmetische ingrepen behoren ooglidcorrecties tot meest uitgevoerde en bovendien meest veilige behandelingen. Het is een bekend gegeven dat u van donkere wallen en hangende oogleden een wat sombere, vermoeide uitdrukking krijgt. Met een relatief eenvoudige ingreep als een ooglidcorrectie in Nederland krijgt u een jongere uitstraling. Een ooglidcorrectie kan zowel aan de bovenste als de onderste en beide oogleden worden uitgevoerd.

Groot corrigerend resultaat met ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie in Nederland wordt met recht een bijzondere ingreep genoemd. Het is geen ingrijpende operatie, maar de resultaten die bereikt worden zijn des te spectaculair. Een ooglidcorrectie Nederland biedt uitkomst aan mannen en vrouwen die last hebben van wallen, hangende wenkbrauwen en een zogenaamd huidoverschot. Na een ooglidcorrectie is uw vermoeide blik weg, u ziet er uitgeslapen en stralend uit. De ingreep wordt uitgevoerd met behulp van een plaatselijke verdoving.De oogleden die behandeld worden, worden verdoofd met kleine injecties. Bent u zeer angstig, dan is het in sommige gevallen ook mogelijk om de ooglidcorrectie onder volledige narcose te ondergaan. Na het inwerken van de verdoving gaat de cosmetisch arts aan de slag om de overtollige huid te verwijderen. Door zoveel mogelijk te werken in de natuurlijke plooien van uw ooglid zijn de kleine littekens vrijwel onzichtbaar. De huid wordt gehecht met fijne hechtingen. Afhankelijk van welke oogleden u laat behandelen duurt de totale ingreep ongeveer een uur. De duur en het verloop van de ooglidcorrectie worden door de arts nader toegelicht tijdens het intakegesprek bij Acura Medisch Centrum.

Vlot herstel ooglidcorrectie Nederland

De ooglidcorrectie van de onderste, bovenste of beide oogleden is een relatief kleine ingreep die op poliklinische basis plaatsvindt. U mag de kliniek kort na afloop van de ooglidcorrectie verlaten. De cosmetische ingreep wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd. Het behandelde gebied kan na afloop van de ooglidcorrectie gevoelig en gezwollen zijn. Omdat uw zicht tijdelijk wat wazig en/of verminderd is, wordt door de behandelend arts geadviseerd om iemand mee te nemen naar de kliniek. Zo komt u op veilige wijze weer terug thuis. Na het uitwerken van de aangebrachte verdoving kan napijn ontstaan. Dit gevoel neemt in de uren na de behandeling vanzelf af. Indien nodig kunt u een paracetamol gebruiken om de pijn te verlichten. De eerste resultaten van een ooglidcorrectie zijn direct na de ingreep zelf zichtbaar. Let wel op dat dit niet de definitieve resultaten zijn. Het is na een ooglidcorrectie normaal dat het gebied rondom uw ogen licht gezwollen is. Ook kleine blauwe plekjes kunnen verschijnen. De blauwe plekken nemen in de dagen na de ingreep af. Zwellingen kunt u tegengaan door voorzichtig te koelen. U krijgt koeladvies van de cosmetisch arts. Volg de instructies nauwgezet op, u bevordert hier immers het eindresultaat mee. Contactlens gebruikers wordt geadviseerd zeker tien tot veertien dagen na de ooglidcorrectie geen lenzen te dragen. Ook zware lichamelijke inspanningen vermijdt u de eerste weken na de ingreep. De hechtingen worden doorgaans vijf tot zeven dagen na de ooglidcorrectie in Nederland verwijderd.

Veilige ooglidcorrectie in Nederland

De ooglidcorrectie behoort tot de meest uitgevoerde cosmetische behandelingen van Nederland. Het is een relatief eenvoudige en bovendien veilige ingreep. Net zoals bij iedere andere chirurgische ingreep bestaat er een kans op bijwerkingen en complicaties. Een ooglidcorrectie Nederland die u bij Acura Medisch Centrum in Weert ondergaat, wordt uitgevoerd in een steriele, professionele omgeving. Ondanks dit gegeven kan een allergische reactie optreden en bestaat de kans op een infectie. In zeldzame gevallen is er sprake van een moeizame tot slechte wondgenezing. Dit hoeft echter geen nadelige gevolgen te hebben voor het eindresultaat. Het resultaat van een ooglidcorrectie kan soms tegenvallen, omdat er geen exacte symmetrie kan worden bereikt. Om de kans op bijwerkingen en complicaties nog verder te verkleinen is roken in de weken voor en na de ingreep niet verstandig. Probeer, indien van toepassing, daarom ook tijdig te stoppen met het gebruik van tabaksproducten.

Gezichtsverbeterende ooglidcorrectie Nederland

Heeft u vaak last van een vermoeid gevoel doordat uw oogleden hangen? Ziet u er somber uit door de donkere wallen onder uw ogen? U hoeft niet langer rond te lopen met een ongelukkig gevoel over uw oogopslag. Een ooglidcorrectie verbetert niet alleen uw gezichtsuitdrukking, het verbetert vooral uw eigen gevoel van welzijn. De relatief kleine ingreep zorgt ervoor dat u weer lekker in uw vel zit. Wilt u ook weer met zelfvertrouwen op de foto? Meer informatie over de ooglidcorrectie krijgt u bij de ervaren cosmetisch artsen van Acura Medisch Centrum. Het centrum beschikt over twee modern ingerichte privéklinieken in Amsterdam en Weert. Laat u vrijblijvend informeren over de cosmetische ingreep die u overweegt te ondergaan. Een kennismakingsgesprek verplicht u tot niets. Een afspraak inplannen voor een consult kan zowel telefonisch als door het online contact formulier in te vullen. Neem naar het gesprek eventuele informatie mee over uw medische achtergrond en medicijngebruik. Voor de behandelend arts zijn dit belangrijke gegevens om rekening mee te houden. Uw situatie wordt bekeken en de arts kan aangeven welke resultaten u kunt verwachten van een ooglidcorrectie. Uiteraard ontvangt u een persoonlijke prijsopgave en een op maat afgestemd behandelplan. Meer weten? Neem dan contact op met de ervaren professionals van Acura Medisch Centrum. Een ooglidcorrectie opent een nieuwe wereld vol zelfvertrouwen en een frisse, jonge uitstraling.

Ooglidcorrectie klinieken in Nederland vergelijken

In Nederland bevinden zich tientallen klinieken die de ooglidcorrectie onderooglidcorrectie behandeling uitvoeren. Hoe kiest u dan de kliniek die het beste bij u past? Dit kunt u namelijk op verschillende manieren doen. U kunt ooglidcorrectie klinieken in Nederland online vergelijken, door de websites van de diverse klinieken goed te bestuderen. Dit geldt ook voor de voor en na foto’s en ooglidcorrectie ervaringen die over de desbetreffende klinieken zijn gedeeld. Het is ook mogelijk om de ooglidcorrectie kosten online te vergelijken. Acura Medisch Centrum is in 2018 verkozen tot beste kliniek op het gebied van de ooglidcorrectie behandeling. We zijn dan ook uitermate trots op de gemiddelde klanttevredenheid van maar liefst een 9,4.

Transconjunctivale ooglidcorrectie Nederland

Wilt u in Nederland een transconjunctivale ooglidcorrectie ondergaan? Wanneer er geen sprake is van losse huid, maar slechts van kleine vetwallen (welke worden veroorzaakt door vetzakjes onder de ogen), dan kunt u eventueel ook kiezen voor een transconjunctivale ooglidcorrectie. Bij deze methode wordt er dan een klein sneetje gemaakt aan de binnenkant van het ooglid, wat achteraf niet meer zichtbaar zal zijn. Een belangrijk voordeel hiervan is dat er geen spieren doorgesneden hoeven te worden om het vet te kunnen verwijderen. Deze onderooglidcorrectie methode wordt meestal uitgevoerd bij jongere patiënten, waarbij dus alleen sprake is van vetwallen. Let op dat bij deze ingreep niet de huid strakker wordt gemaakt, maar dat de wallen wel kunnen worden verminderd. Het voordeel van deze methode is dat dit geen zichtbare littekens achterlaat.

Ooglidcorrectie Nederland – per provincie
 • Ooglidcorrectie provincie Drenthe
 • Ooglidcorrectie provincie Flevoland
 • Ooglidcorrectie provincie Friesland
 • Ooglidcorrectie provincie Gelderland
 • Ooglidcorrectie provincie Groningen
 • Ooglidcorrectie provincie Limburg
 • Ooglidcorrectie provincie Noord-Brabant
 • Ooglidcorrectie provincie Noord-Holland
 • Ooglidcorrectie provincie Overijssel
 • Ooglidcorrectie provincie Utrecht
 • Ooglidcorrectie provincie Zuid-Holland
 • Ooglidcorrectie provincie Zeeland
Ooglidcorrectie Nederland – grootste steden
 • Ooglidcorrectie Amsterdam
 • Ooglidcorrectie in Amstelveen, Haarlem of Hoofddorp
 • Ooglidcorrectie in Den Haag, Leiden of Zaanstad
 • Ooglidcorrectie in Eindhoven of Veldhoven
 • Ooglidcorrectie in Groningen of Enschede
 • Ooglidcorrectie in Maastricht, Zwolle of Almere
 • Ooglidcorrectie in Nijmegen of Arnhem
 • Ooglidcorrectie in Rotterdam of Barendrecht
 • Ooglidcorrectie in Utrecht of Amersfoort
 • Ooglidcorrectie in Zaanstad, Zaandam, Den Bosch (’s-Hertogenbosch)
 • Ooglidcorrectie in Purmerend, Roosendaal, Lelystad, Leidschendam-Voorburg
 • Ooglidcorrectie in Oss, Helmond, Hilversum
 • Ooglidcorrectie in Heerlen, Spijkenisse, Sneek, Hengelo
 • Ooglidcorrectie in Delft, Venlo, Deventer, Sittard
 • Ooglidcorrectie in Dordrecht, Ede, Leeuwarden, Alphen aan den Rijn
 • Ooglidcorrectie in Apeldoorn, Hengelo of Zoetermeer
 • Ooglidcorrectie in Alkmaar, Emmen, Westland, Naaldwijk
 • Ooglidcorrectie in Houten, Middelburg, Waalwijk
 • Ooglidcorrectie in Pijnacker-Nootdorp, Woerden, Heerenveen, Rijswijk, Weert
 • Ooglidcorrectie in Terneuzen, Oosterhout, Heerhugowaard, Kampen
 • Ooglidcorrectie in Den Helder, Drachten, Barneveld, Hoogeveen
 • Ooglidcorrectie in Bergschenhoek, Roermond, Doetinchem, Bussum
 • Ooglidcorrectie in Veenendaal, Zeist, Nieuwegein, Hardenberg
 • Ooglidcorrectie in Assen, Capelle aan den IJssel, Bergen op Zoom, Maarssen
 • Ooglidcorrectie in Almelo, Hoorn, Vlaardingen, Gouda
Ooglidcorrectie overige steden
 • Ooglidcorrectie Aalsmeer, Alblasserdam, Ameland, Appingedam
 • Ooglidcorrectie Baarn, Beemster, Best, Beverwijk
 • Ooglidcorrectie Blaricum, Borne, Boxmeer, Brielle
 • Ooglidcorrectie Castricum, Coevorden, Cuijk, Culemborg
 • Ooglidcorrectie De Bilt, Defzijl, Diemen, Dronten
 • Ooglidcorrectie Edam, Eemnes, Eiburg, Emmen
 • Ooglidcorrectie Enkhuizen, Etten-Leur, Goes, Goirle
 • Ooglidcorrectie Haren, Harderwijk, Harlingen, Heemstede
 • Ooglidcorrectie Heemskerk, Heilo, Hellevoetsluis, Hillegom
 • Ooglidcorrectie Houten, Huizen, IJsselstein,
 • Ooglidcorrectie Kampen, Kapelle, Kerkrade, Krimpen aan den IJssel
 • Ooglidcorrectie Landgraaf, Leerdam, Leiderdorp, Leusden
 • Ooglidcorrectie Lisse, Lochem, Loppersum, Maassluis
 • Ooglidcorrectie Medemblik, Meppel, Moerdijk, Montfoort
 • Ooglidcorrectie Nederweert, Nieuwkoop, Nijkerk, Noordwijk
 • Ooglidcorrectie Oirschot, Oldenzaal, Ommen, Oud-Beijerland
 • Ooglidcorrectie Papendrecht, Pijnacker-Nootdorp, Purmerend, Putten
 • Ooglidcorrectie Rheden, Rhenen, Ridderkerk, Rijswijk
 • Ooglidcorrectie Schagen, Schiedam, Someren, Steenbergen
 • Ooglidcorrectie Terneuzen, Texel, Tiel, Tubbergen
 • Ooglidcorrectie Uitgeest, Uithoorn, Urk
 • Ooglidcorrectie Valkenswaard, Veendam, Veenendaal, Veldhoven
 • Ooglidcorrectie Vianen, Vlieland, Vlissinge, Voorschoten
 • Ooglidcorrectie Waddinxveen, Wageningen, Weesp, Woerden
 • Ooglidcorrectie Zaltbommel, Zeewolde, Zandvoort, Zwijndrecht
Ooglidcorrectie Nederland FAQ – Veelgestelde vragen

Er zijn bepaalde vragen die vaak terugkomen over een ooglidcorrectie behandeling in Nederland. De meest voorkomende vragen hebben we voor u in het onderstaande overzicht opgesomd. Achter de vragen staan korte en bondige antwoorden.

1. Welke soorten ooglidcorrecties worden toegepast?
Er wordt onderscheid gemaakt tussen een boven- en onderooglidcorrectie. Daarnaast kan ook een zogenaamde transconjunctivale ooglidcorrectie in Nederland worden toegepast. Afhankelijk van het soort klachten die u ervaart, zoals hangende oogleden of wallen onder uw ogen, kan een cosmetisch arts een ooglidcorrectie adviseren.

2. Ben ik geschikt voor een ooglidcorrectie?
Uw geschiktheid wordt bekeken en beoordeelt tijdens een intakegesprek bij de cosmetisch arts. Als u last heeft van hangende oogleden en u daarbij ook klachten als hoofdpijn en slecht zien ervaart. Heeft u wallen onder uw ogen, dan kan een onderooglidcorrectie uitkomst bieden. Ook hiervoor geldt dat een cosmetisch arts uw geschiktheid bepaalt.

3. Heeft mijn gezicht na een ooglidcorrectie een andere uitstraling?
Nee, de cosmetisch artsen van Acura Medisch Centrum hebben jarenlange ervaring met het toepassen van de ooglidcorrectie, waarbij natuurlijke resultaten worden bereikt. Uw gezicht ziet er uitgerust en fris uit. Het is echter niet opvallend zichtbaar dat u een ooglidcorrectie heeft laten toepassen.

4. Is een ooglidcorrectie in Nederland een veilige ingreep?
Ooglidcorrecties zijn relatief kleine cosmetische ingrepen die doorgaans veilig zijn. Kies voor een ervaren cosmetisch arts die de ingreep toepast in een steriele omgeving. Uiteraard kunt u vooraf ervaringen en reviews met elkaar vergelijken. Hoe wordt een kliniek omschreven en hoe zijn de ervaringen met een bepaalde arts? Heeft u geen vertrouwd gevoel bij een kliniek? Kijk dan rustig verder. Om het gewenste effect te bereiken, is vertrouwen in de behandelend arts van onmisbaar belang.

5. Is een ooglidcorrectie pijnlijk?
Nee, de ooglidcorrectie behandeling is niet pijnlijk. De ingreep wordt onder een plaatselijke verdoving uitgevoerd. Het zetten van de verdovingen kan gevoelig zijn, maar daarna is de ingreep voorbij voordat u het beseft. Narcose en/of sedatie zijn niet nodig. Eventuele napijn die ontstaat na het uitwerken van de verdovingen kan met een gewone pijnstiller bestreden worden.

6. Wat zijn de kosten van een ooglidcorrectie in Nederland?
Het aantal klinieken en ziekenhuizen dat ooglidcorrecties in Nederland toepast is groot. De prijzen lopen sterk uiteen. Bij Acura zijn de kosten van deze behandeling als volgt:

Lift bovenste ooglid (beide ogen)€ 725
Lift onderoogleden (beide ogen)€ 835
Lift bovenste en onderste ooglid€ 1.560
Transconjunctivale ooglidcorrectie€ 1.250
Combinatie met gefractioneerde CO2 laser + € 175

Tijdens een intakegesprek ontvangt u een persoonlijk behandelplan en een overzichtelijke prijsopgave.

7. Kan ik voor een ooglidcorrectie naar het buitenland?
Ja, het is tegenwoordig mogelijk om voor iedere gewenste cosmetische ingreep naar een buitenlandse kliniek te gaan.

8. Zijn de kosten voor een ooglidcorrectie in het buitenland lager?
Het vergelijken van de ooglidcorrectie kosten is een interessant gegeven. Wellicht dat de ingreep zelf in het buitenland goedkoper is dan in Nederland. Vergeet daarbij echter niet de kosten op te tellen die u extra uitgeeft aan het heen en weer reizen en een eventueel verblijf ter plaatse. Ooglidcorrecties zijn relatief kleine cosmetische ingrepen die ook in Nederland relatief betaalbaar zijn. Vaak blijkt dat met alle bijkomende reis- en verblijfskosten de ingreep in het buitenland toch duurder uit te vallen.

9. Worden de kosten voor een ooglidcorrectie in Nederland vergoed?
De bovenooglidcorrectie kan door uw zorgverzekeraar vergoed worden, als er sprake is van een zogenaamde medische indicatie. Artsen verstrekken deze indicatie als u klachten ervaart door de afhangende oogleden en als uw zicht ernstig wordt beperkt. Onderooglidcorrecties, het verwijderen van wallen, is vrijwel altijd een cosmetische ingreep die niet voor vergoeding in aanmerking komt.

10. Mag ik direct na een ooglidcorrectie alles doen?
Geadviseerd wordt om het de eerste twee dagen rustig aan te doen. Afhankelijk van het soort werkzaamheden dat u verricht, kunt u daarna voorzichtig terug aan de slag. Zware lichamelijke arbeid kan weer vanaf een week na de ingreep. De eerste week mag er niet te veel druk op uw oogleden ontstaan, zwaar tillen en vooroverbuigen wordt afgeraden. Sporten kan weer na ongeveer twee weken. De arts geeft u adviezen over hetgeen u wel en niet kunt doen kort na de ooglidcorrectie.

11. Blijven er littekens achter na een ooglidcorrectie?
Operatieve ingrepen waarbij in uw huid wordt gesneden en gehecht, laten littekens achter. Bij een ooglidcorrectie worden de kleine littekens zoveel mogelijk aangebracht in de plooi van het ooglid. Hierdoor vallen ze later, nadat de littekentjes zijn genezen, nauwelijks op.

12. Zijn de resultaten van een ooglidcorrectie blijvend?
De resultaten van een ooglidcorrectie zijn blijvend. De overtollige huid die wordt verwijderd komt niet terug. Door het ouder worden kan de huid slapper worden, waarna een nieuwe correctie gewenst kan zijn. Hier gaan echter jaren, gemiddeld 10, overheen.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een ooglidcorrectie behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘ooglidcorrectie Nederland’ een consult inplannen voor een Ooglidcorrectie of andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu