fbpx

Ooglidcorrectie Purmerend

Hangende oogleden of wallen kunnen leiden tot een vermoeide blik. Een ooglidcorrectie kan in dit geval een geschikte oplossing zijn. Er wordt meestal onderscheid gemaakt tussen een bovenooglidcorrectie en een onderooglidcorrectie. Als u online heeft gezocht op ‘ooglidcorrectie Purmerend’, bent u bij Acura Medisch Centrum aan het juiste adres. Met 3 vestigingen in Nederland, waaronder een vestiging in Amsterdam, zijn we vanuit heel Nederland goed bereikbaar. Dankzij de scherpe prijzen en zeer goede kwaliteit, worden wij door mensen vanuit heel Nederland en zelfs uit Duitsland goed gevonden. Op het gebied van de ooglidcorrectie zijn wij één van de grootste klinieken van Nederland. Dit komt dus mede door onze uitstekende prijs kwaliteit verhouding. De ooglidcorrectie is een vrij kleine ingreep, waarmee uw klachten snel en eenvoudig kunnen worden opgelost. De klachten die u eerder had, behoren vrijwel direct na de ingreep tot het verleden.

Ooglidcorrectie Purmerend.
Ooglidcorrectie Purmerend.
Ooglidcorrectie Purmerend of omgeving

Wanneer u kiest voor een ooglidcorrectie behandeling bij Acura Medisch Centrum en u woont in Purmerend of omgeving, dan zal de behandeling plaats vinden in Amsterdam. De behandeling neemt normaal gesproken ongeveer 60 minuten tijd in beslag. Acura Medisch Centrum is een goede keuze als u op zoek bent naar:

 • Bovenooglidcorrectie Wormerveer en omgeving
 • Onderooglidcorrectie Wormerveer en omgeving
 • Ooglidcorrectie Wormerveer en omgeving

Er worden altijd foto’s gemaakt van uw situatie voor de behandeling. U kunt dan achteraf goed zien hoe het resultaat geworden is. Er wordt tijdens de ooglidcorrectie een teveel aan huid weggehaald. De oogleden worden voordat de behandeling plaats vindt altijd plaatselijk verdoofd. Het is mogelijk om voor de behandeling een rustgevend middel te ontvangen.

Kies voor een ooglidcorrectie met laser voor een optimaal resultaat

De meeste ooglidcorrecties worden bij Acura Medisch Centrum met behulp van laserapparatuur uitgevoerd. Er kunnen met behulp van een laser namelijk zeer nauwkeurige incisies worden gemaakt. Er zullen pleistertjes worden geplakt op de kleine wondjes die na de behandeling zijn ontstaan. Het is belangrijk dat u er voor zorgt dat deze pleistertjes niet nat worden. Het is ook mogelijk om de ooglidcorrectie op de klassieke manier te laten doen, dit wordt in zeer uitzonderlijke gevallen gedaan. Na de behandeling gaat u naar uw verkoeverkamer, om even bij te kunnen komen en rustig een drankje te nemen.

Welke klachten heeft men vaak vóór de ooglidcorrectie?

Het is algemeen bekend dat mensen er niet zomaar voor kiezen om een ooglidcorrectie te ondergaan. Hangende bovenoogleden gaan vaak gepaard met een aantal klachten. De meest voorkomende klachten zijn hoofdpijn, druk op de ogen en een belemmering van het zicht. Daarnaast ervaren veel mensen een vermoeide blik, terwijl ze zich in werkelijkheid niet zo voelen. Bij Acura Medisch Centrum is de ooglidcorrectie één van de meest uitgevoerde behandelingen. Het is eveneens mogelijk om de wallen te laten corrigeren. Men noemt dit de zogenaamde onderooglidcorrectie.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een ooglidcorrectie?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘ooglidcorrectie Purmerend’ een consult inplannen? Bespreek uw situatie en mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies

Voor deze behandeling kunt u terecht bij:
Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu