fbpx

Ooglidcorrectie reviews

Zoekt u ooglidcorrectie reviews en ervaringen? Overweegt u een ooglidcorrectie? Deze cosmetische ingreep is de afgelopen jaren zowel in populariteit als in aantal toegenomen. Het is een van de populairste cosmetische ingrepen bij mannen en vrouwen. Een ooglidcorrectie heeft een drastisch effect op uw gezichtsuitdrukking en zelfvertrouwen. De vermoeide, verouderde blik maakt plaats voor een uitgeruste, frisse uitstraling. Als u deze procedure overweegt, lees dan ooglidcorrectie reviews voordat u een afspraak maakt bij een specialist.

Actualiteit ooglidcorrectie reviews

De geschiedenis van moderne ooglidcorrectie gaat terug naar het midden van de vorige eeuw. Sinds de jaren 1950 en 1960 zijn behandeltechnieken verbetert en apparatuur verfijnd. De bekendheid van de techniek is wereldwijd verspreid. Een ooglidcorrectie is vandaag de dag een gewilde en veilige operatie. Online ooglidcorrectie reviews en ervaringen laten u kennismaken met de mogelijkheden. Iedereen ervaart een ingreep op eigen manier en elke mening is persoonlijk. Dikwijls geven reviews antwoord op diverse vragen die u heeft, zodat u tijdens een consult gerichte vragen stelt die betrekking hebben op uw eigen ooglidcorrectie.

Details van de ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie heeft verschillende technieken. De methode die u nodig heeft, kan variëren afhankelijk van de vorm van uw ogen en de mate waarin het ooglid problemen of irritaties geeft.

 • Bovenooglidcorrectie. Deze technieken gebruiken chirurgen om het verlies van het gezichtsvermogen te verbeteren. Ook het uiterlijk van uw oog verbetert. De overtollige huid van het bovenste ooglid wordt verwijderd. De ingreep geeft uw gezicht een uitgeruste en jeugdige uitstraling.
 • Onderooglidcorrectie. Het is ook mogelijk om het onderste ooglid te laten corrigeren. De nadruk ligt op het verwijderen van rimpels in de huid en overtollige vetweefsels.
 • Boven- en onderooglidcorrectie. Bij een combinatie ingreep worden beide oogleden tegelijk gecorrigeerd. De ogen zien er naderhand breder, groter en jonger uit.
Type ooglidcorrectie

Stoort u zich aan die kussentjes onder uw ogen? Zakt een ooglid af, waardoor uw gezichtsvermogen afneemt? De problemen die u ervaart zijn leidend voor het type ooglidcorrectie. Dikwijls zien mensen de kostenvergoedingen van zorgverzekeraars over het oog. Als u een medische indicatie heeft voor een ooglidcorrectie dan is vergoeding mogelijk. Gezichtsbeperking is een voorbeeld om een medische indicatie te bespreken met uw arts. Een ooglidcorrectie heft de gezichtshinder op en geeft uw gezicht een jongere en uitgeruste uitstraling. Dit zonder dat het resultaat onnatuurlijk of buitenissig is. Tijdens een consult met een cosmetische arts onderzoekt de chirurg uw ogen en de oogleden. Op basis daarvan en de verwachtingen die u heeft, krijgt u een behandelvoorstel.

Minimaal invasieve operatie

De ooglidcorrectie is minimaal invasief en gebeurt met plaatselijke verdovingen. De behandeltijd is gemiddeld 60 minuten, afhankelijk van het type ingreep. De incisies zijn klein en de oplosbare hechtingen worden in de natuurlijke huidplooi gemaakt. Napijn is beperkt en met een coldpack tegen te gaan. Uw ogen zijn gezwollen en blauwe verkleuringen komen vaak voor. Na een paar dagen is het mogelijk deze met make-up te verbergen. De huid rondom de ogen geneest bij gezonde mensen snel en zonder complicaties. Artsen adviseren om de eerste 10 tot 14 dagen geen contactlenzen te gebruiken. Het dragen van een bril is mogelijk. Vermijd zware inspanningen en zorg dat er nauwelijks tot geen druk op de ogen komt door bijvoorbeeld zwaar tillen. De meeste mensen gaan binnen een aantal dagen weer aan het werk.

Ontwikkeling resultaat

Een ooglidcorrectie is een dankbare ingreep. Niet alleen nemen eventuele hoofdpijn en vermoeidheid door het continu dichtknijpen van uw ogen af, uw zicht verbeterd dikwijls spectaculair. Mensen die een ooglidcorrectie hebben ondergaan zijn blij met een uitgerust uiterlijk en het feit dat ze niet elke avond met hoofdpijn te maken hebben. Overhangende oogleden storen meer dan dat vaak wordt gedacht. Verwacht niet dat uw ogen er direct na de operatie geweldig uitzien. Door de ingreep heeft u last van zwellingen, blauwe en rode verkleuringen. Dit is tijdelijk. Volg de nazorginstructies, die de specialist u geeft op voor een probleemloos herstel. Zowel de zwellingen als huidverkleuringen nemen gestaag af. Langzaam maar zeker ziet u het resultaat van de ingreep.

Uiteenlopende ervaringen met ooglidcorrectie

Dat niet iedereen achteraf tevreden is met het resultaat blijkt uit ervaringen die u ook online vindt. Dikwijls is een verkeerde verwachting of een verkeerd beeld van de ingreep hier debet aan. Verzeker uzelf ervan dat de specialist die u kiest over aantoonbare ervaring beschikt. De artsen van Acura Medisch Centrum zijn BIG-geregistreerd en laten tijdens het consult voorbeelden zien van eerdere ooglidcorrecties. Vergeet het belang van vragen stellen tijdens het consult niet. Schrijf uw vragen op een briefje dat u meeneemt. In de hectiek of spanning van het intakegesprek gebeurt het regelmatig dat mensen belangrijke vragen vergeten. Lees ook negatieve ervaringen. Waarom is iemand ontevreden? Wat is er gebeurt dat tot een negatieve ervaring heeft geleidt? Deze reviews wijzen op fouten of punten van aandacht die van invloed zijn op het resultaat.

Persoonlijke ervaring ooglidcorrectie

Een ervaring met of over een cosmetische ingreep begint al tijdens de voorbereiding. Onderschat een consult bij een cosmetisch arts niet. Het is een belangrijk onderdeel van de ervaring. Hoe is de ontvangst? Voelt de kliniek goed aan? Is er een vorm van vertrouwen? Krijgt u antwoord op uw vragen? Is de uitleg van de arts begrijpelijk en heeft u het gevoel dat de arts u serieus neemt? Er zijn zoveel, op het eerste gezicht onbelangrijke punten die later van invloed op het resultaat blijken te zijn. Baseer uw keuze voor een kliniek niet alleen op een goedkoop tarief of de mening van anderen. Volg uw eigen gevoel dat dikwijls een van de beste raadgevers blijkt te zijn.

Meer weten over een ooglidcorrectie

Wilt u meer weten over de beste techniek voor een ooglidcorrectie? Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek bij Acura Medisch Centrum in Weert. Onze ervaren cosmetisch artsen passen dagelijks succesvolle boven- en onderooglidcorrecties toe. Na een consult is de wachttijd kort en kan de gewenste ingreep vlot plaatsvinden. De kliniek is telefonisch bereikbaar op 0495 54 78 48. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen of het contactformulier in te vullen.

Ooglidcorrectie reviews – FAQ

1. Wat kan er verkeerd gaan bij een ooglidcorrectie?
Risico’s van een ooglidcorrectie zijn onder andere infecties en nabloedingen. Ook droge, geïrriteerde ogen doen zich voor. Een enkele keer heeft iemand moeite met het sluiten van het oog en/of andere ooglidproblemen. In de meeste gevallen is er sprake van tijdelijke bijwerkingen die goed te behandelen zijn en/of die vanzelf verdwijnen.

2. Zijn de resultaten blijvend?
De resultaten van zowel een boven- als onderooglidcorrectie zijn langdurig. Het is niet ongebruikelijk dat de duur van het resultaat verschilt tussen mensen onderling. U kunt verwachten dat resultaten van een bovenooglidcorrectie tot tien jaar aanhouden en bij het onderooglid worden dikwijls blijvende resultaten gezien. Het verouderingsproces gaat langzaam verder, waardoor de huid van het bovenste ooglid met het verstrijken van de tijd weer af kan hangen.

3. Wat is het slagingspercentage van een ooglidcorrectie?
De ingreep is succesvol bij mensen die zich voorbereiden en een realistische verwachting hebben. De verwachting die u vooraf heeft, is van directe invloed op het succes. Verzakt huidweefsels en uitpuilende vetkussentjes worden verwijderd. Na een ooglidcorrectie heeft uw gezicht een uitgeruste, frisse en jeugdige uitstraling.

4. Kan iedereen een ooglidcorrectie ondergaan?
Nee, geschikte patiënten hebben een goede gezondheid en zijn gemotiveerd. Mensen met ernstige oogaandoeningen, zoals glaucoom of droge ogen komen niet altijd in aanmerking. Datzelfde geldt ook voor mensen met een hoge bloeddruk en/of een schildklieraandoening. Voor de ingreep vindt een uitgebreid consult plaats, waarin een cosmetisch arts uw geschiktheid beoordeelt.

5. Hoelang duurt het herstel?
De behandelde oogleden zijn één tot drie weken na de ingreep gezwollen en blauw verkleurd. Het uiterlijk van het gezicht en de oogleden verbetert tot vier maanden na de operatie. De meeste mensen voelen zich na tien tot veertien dagen goed genoeg om weer aan het werk te gaan. Eventuele zichtbare huidverkleuringen mogen met make-up gecamoufleerd worden. U moet er rekening mee houden dat uw gezicht er een paar weken gekneusd uitziet.

6. Kan een ooglidcorrectie meer dan één keer toegepast worden?
Het resultaat van een bovenooglidcorrectie gaat ruim tien jaar mee. De huid verliest aan elasticiteit en kan weer afzakken. In dat geval kunt u een nieuwe correctie overwegen. Een operatie aan het onderooglidcorrectie hoeft zelden te worden herhaald.

7. Ben ik wakker tijdens een ooglidcorrectie?
Ja, de ingreep wordt onder een plaatselijke verdoving gedaan. U maakt de ooglidcorrectie bewust mee. Vooraf krijgt u een kalmerend middel, dat helpt te ontspannen. Mensen die angst hebben, bespreken tijdens het consult de mogelijkheden van narcose.

8. Maakt een ooglidcorrectie mijn gezichtsuitstraling jonger?
In reviews leest u hoe een ooglidcorrectie uw gezicht er minder vermoeid en frisser uit laat zien. De meeste mensen die de ingreep laten toepassen zijn achteraf tevreden met het bereikte resultaat. De ingreep draait de klok een paar jaar terug, waardoor u een jeugdige uitstraling heeft.

9. Kan ik mijn oogleden bewegen na een ooglidcorrectie?
Ja, al kan het gevoel de eerste dagen anders dan normaal zijn. In enkele gevallen kan iemand het oog niet volledig openen of sluiten. Vaak is dit tijdelijk.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu