fbpx

Ooglidcorrectie Roermond

Overweegt u een ooglidcorrectie in Roermond of omgeving? Jaarlijks worden duizenden mannen en vrouwen geconfronteerd met afhangende oogleden en wallen onder de ogen. Voor een groot aantal mensen is dat reden om te kiezen voor een ooglidcorrectie. Met deze relatief kleine chirurgische ingreep ziet u er minder moe, jonger en frisser uit. Een ooglidcorrectie vergroot uw zelfvertrouwen en kent een korte herstelperiode. De ingreep vereist ervaring en vaardigheid van de plastisch chirurg om een mooi resultaat te bereiken. Bij Acura Medisch Centrum in Weert zijn ervaren plastisch chirurgen werkzaam die in het bezit zijn van de kennis en vaardigheden om een succesvolle ooglidcorrectie in Roermond of omgeving toe te passen.

Ooglidcorrectie Roermond.
Ooglidcorrectie Roermond.
Plastische chirurgie Roermond of omgeving

Als gevolg van het natuurlijke verouderingsproces verslapt uw huid en kan vet zich opstapelen onder de ogen. Hierdoor ontstaan afhangende oogleden en wallen of zakken onder uw ogen. Niet iedereen stoort zich hieraan en bovendien leidt dit ook niet bij iedereen tot ongemakken. Behoort u echter tot de groep mensen die hierdoor wel klachten ontwikkelt? Heeft u het gevoel dat uw zicht wordt belemmerd? Heeft u regelmatig vermoeide ogen, waardoor hoofdpijn ontstaat? Ziet u bij het kijken in de spiegel een vermoeid gezicht? Een ooglidcorrectie kan ook bij u een verbetering van de klachten betekenen. De ooglidcorrectie in Roermond kent verschillende vormen.

 • Bovenooglidcorrectie. Deze ingreep wordt toegepast om afhangende oogleden te corrigeren. De oogleden worden plaatselijk verdoofd, waarna de overtollige huid en eventueel aanwezig vetweefsel wordt verwijderd. Hechtingen worden aangebracht in een huidplooi en zijn naderhand vrijwel onzichtbaar.
 • Onderooglidcorrectie. Wallen of zakken onder de ogen worden met een onderooglidcorrectie effectief verwijderd.
 • Combinatie boven- en onderooglidcorrectie. Zowel de boven- als onderooglidcorrectie kunnen als unieke operatie uitgevoerd worden. Vaak wordt echter gekozen voor een combinatie van de mogelijkheden. De resultaten van een ooglidcorrectie zijn uitstekend en bovendien langdurig van aard. Tijdens een consult bij een plastisch chirurg wordt bekeken welke mogelijkheden passen bij uw situatie.
Mogelijkheden ooglidcorrectie in Nederland

Het corrigeren van de oogleden is een veelvuldig toegepaste cosmetische ingreep. De veilige ingreep wordt zowel bij mannen als vrouwen toegepast. Uw geschiktheid voor een ooglidcorrectie in Roermond of omgevingwordt bekeken door een plastisch chirurg. Als u last heeft van oogleden die over uw wimpers of uw oog hangen kan een ooglidcorrectie geadviseerd worden. Zeker als u daarbij klachten ontwikkeld als slecht zien, vermoeide ogen en hoofdpijn. Niet iedereen die een ooglidcorrectie ondergaat, doet dat op basis van een medische indicatie. De meeste correcties worden om puur cosmetische redenen ondergaan. Met een relatief kleine ingreep krijgt uw gezicht een jeugdige, uitgeruste uitstraling. De ooglidcorrectie heeft een aantal typerende kenmerken die ook als voordeel gezien kunnen worden:

 • Het betreft een korte procedure die doorgaans niet langer dan 60 minuten duurt.
 • De ooglidcorrectie vindt plaats op poliklinische basis. Na afloop van de ingreep kunt u de kliniek verlaten.
 • Er wordt gewerkt met plaatselijke verdovingen, waardoor de ingreep pijnloos is.
 • Het herstel verloopt vlot. Binnen 7 tot 14 dagen zijn de zwellingen en verkleuringen afgenomen.
 • Van zichtbare littekens is vrijwel geen sprake.
 • De resultaten die bereikt worden zijn natuurlijk en langdurig. U heeft zo’n 10 tot 15 jaar plezier van een ooglidcorrectie.
 • Het is een relatief veilige ingreep met uiterst kleine kans op complicaties.
Resultaten plastische chirurgie

Na de ooglidcorrectie zullen uw oogleden zowel gezwollen als verkleurd zijn. Hierdoor kunt u tijdelijk een wat wazige, troebele blik ervaren. Om uitbreiding van de zwellingen te vermijden, krijgt u instructies die betrekking hebben op bukken, persen en tillen in de dagen na de ooglidcorrectie. Het koelen van de behandelde gebieden is toegestaan. Houdt u zich hierbij aan de koelinstructies, zoals u deze van de kliniek meekrijgt. Doorgaans worden de hechtingen binnen een week verwijderd. Eens de littekens zijn hersteld, zijn ze vrijwel onzichtbaar. Op het moment dat de zwellingen afnemen, worden de eerste resultaten zichtbaar. Het duurt 4 tot 6 maanden voor het optimale resultaat is bereikt. Uw ogen zien er jonger en frisser uit dan voor de ooglidcorrectie. Zo’n 10 tot 15 jaar blijven de resultaten mooi. Houdt u er wel rekening mee dat door het voortschrijdende verouderingsproces uw huid elasticiteit blijft verliezen.

Betaalbare ooglidcorrectie in Roermond of omgeving

Voor een betaalbare ooglidcorrectie is Acura Medisch Centrum de aangewezen kliniek. In 2018 werd Acura Medisch Centrum door Weekblad Elsevier tot beste kliniek van Nederland verkozen. Met een moderne kliniek in het centrum van Weert, op steenworp afstand van Roermond, kunt u rekenen op professionele en ervaren plastisch chirurgen die samen met u streven naar een optimaal resultaat. Meer weten? Een afspraak maakt u eenvoudig telefonisch of door het online contact formulier in te vullen.

Gratis en vrijblijvend een ooglidcorrectie consult inplannen?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘ooglidcorrectie Roermond’ een consult inplannen voor een ooglidcorrectie of een andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu