fbpx

Ooglidcorrectie Roosendaal

Overweegt u een ooglidcorrectie in Roosendaal of omgeving? Hangende oogleden zijn een veel voorkomend probleem dat zich veelal op latere leeftijd voordoet. Ondanks het feit dat rimpelvorming een natuurlijk gevolg van het ouder worden is, kan uw gezicht door afzakkende oogleden er vermoeid en ouder uitzien. Het afhangen van de bovenste oogleden kan echter verstrekkende gevolgen hebben, wanneer uw gezichtsveld wordt beperkt en/of als u de ogen niet meer goed kunt openen. Een ooglidcorrectie is dan vaak een goede oplossing.

Effectieve ingreep bij afhangende oogleden

Het corrigeren van de bovenste oogleden is een chirurgische ingreep, waarbij zowel overtollige huid als een overschot aan onderhuids vetweefsel wordt verwijderd. De huid rondom de ogen is dun en daardoor extra gevoelig voor uitrekking. Door het afnemen van de natuurlijke elasticiteit kan de huid hierdoor al snel gaan afhangen. Soms is dit zo extreem dat de oogleden zelfs over uw ogen hangen, waardoor u in uw zicht wordt beperkt. Een ooglidcorrectie is een succesvolle cosmetische doorgreep die bij mannen en vrouwen vanaf gemiddeld 35 – 40 jaar wordt toegepast. De ingreep kent geen leeftijdsgrens, waardoor het ook prima mogelijk is om op latere leeftijd een ooglidcorrectie in Roosendaal of omgeving te overwegen. Voordelen van de ooglidcorrectie zijn:

 • Uw gezicht krijgt een frisse, jeugdige uitstraling.
 • Veilige ingreep met een minimale kans op complicaties.
 • De ooglidcorrectie wordt onder plaatselijke verdovingen toegepast. Volledige narcose is overbodig, u herstelt vlot van de ingreep.
 • Onzichtbare littekens die in een huidplooi worden aangebracht.
 • Klachten als hoofdpijn en een verminderd zicht zijn na de ingreep verdwenen.
 • Langdurig resultaat.
Uitgeruste blik na ooglidcorrectie Roosendaal of omgeving

Zeker als uw oogleden uw zicht beperken, kunt u daar hinder van ondervinden in de vorm van hoofdpijnklachten, vermoeidheid en het gevoel dat u uw best moet doen om de ogen open te houden. Na een ooglidcorrectie behoren deze klachten tot het verleden. De ingreep kan worden toegepast bij mannen en vrouwen die over een goede gezondheid beschikken. Gaat u naar een intakegesprek bij een cosmetisch arts? Neem dan informatie mee over zowel uw gezondheid als de eventuele operaties en medische ingrepen die u in het verleden heeft doorgemaakt. Zeker als u medicatie in de vorm van bloedverdunners gebruikt is het belangrijk om hiervan melding te maken. Uw doseerschema kan tijdelijk worden aangepast in de periode rond de ooglidcorrectie. Wat kunt u verwachten na de ingreep?

 • Uitgeruste blik. Na de ooglidcorrectie heeft uw gezicht een uitgeruste uitstraling en ziet u er minder moe uit. De eerste verbeteringen worden zichtbaar als de zwellingen afnemen. Na drie tot zes maanden is het resultaat optimaal.
 • Uw ogen zijn minder snel moe. Het open houden van zware afhangende oogleden is vermoeiend en heeft invloed op scherp zien.
 • Wanneer de overtollige huid is verwijderd, ziet u beter en zijn uw ogen minder snel moe.
 • Minder hoofdpijn. Afhangende bovenste oogleden leidt tot het frequent optrekken van de wenkbrauwen. Dit is op zich niet problematisch, maar het kan wel een terugkerende hoofdpijn tot gevolg hebben. Als u de oogleden laat corrigeren is het niet langer nodig om de wenkbrauwen op te trekken. Hoofdpijn als gevolg hiervan verminderd sterk.
Korte chirurgische ooglidcorrectie

De ooglidcorrectie is een ingreep die op poliklinische basis plaatsvindt. Voorafgaand aan de correctie tekent de arts de overtollige huid af en er worden foto’s gemaakt voor in uw medisch dossier. Plaatselijke verdovingen hebben korte tijd nodig om in te werken. De cosmetisch arts maakt incisies in een huidplooi van het oog en verwijdert zowel de overtollige huid als eventueel opgehoopt vetweefsel. Daarna wordt de huid gehecht. Het is een ingreep die vlot verloopt en al met al niet langer dan 60 minuten duurt. Na afloop van de ooglidcorrectie kunt u bijkomen. Voelt u zich goed en geeft de arts toestemming, dan kunt u de kliniek verlaten. Geadviseerd wordt om voor vervoer te zorgen, u bent na de ooglidcorrectie niet in staat om zelf een auto te besturen. Doe het de eerste dagen rustig aan en vermijd dat uw oogleden worden blootgesteld aan onnodige druk. De meeste mensen gaan, eens de zwellingen en verkleuringen afnemen, na een dag of 7 terug aan het werk.

Persoonlijk advies ooglidcorrectie behandeling

Wilt u meer weten over het laten corrigeren van uw oogleden? Bent u benieuwd of uw klachten met een ooglidcorrectie weggenomen kunnen worden? Laat u dan voorlichten en adviseren door de ervaren cosmetisch artsen van Acura Medisch Centrum in Weert of Breda. Een intakegesprek is het aangewezen moment om uw vragen te stellen en om meer te weten te komen over deze cosmetische ingreep. Het eerste consult is gratis. Meteen een afspraak maken? Bel met 0495-431711, vul het contactformulier in of stuur een mail naar consult@acuramedischcentrum.nl.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu