fbpx

Ooglidcorrectie Sittard

Overweegt u een ooglidcorrectie in Sittard of omgeving? Jaarlijks kiest een groot aantal mannen en vrouwen voor een ooglidcorrectie om hun uitstraling te verbeteren. Afhangende oogleden zorgen er voor dat uw gezicht er ouder uitziet. Daarnaast kan dit zelfs uw gezichtsvermogen beïnvloeden. Blepharoplastiek, een ooglidcorrectie, corrigeert niet alleen deze problemen. Ook wallen of zakjes onder uw ogen worden verwijderd. Na een ooglidcorrectie heeft u weer een uitgeruste oogopslag. Wist u dat u een ooglidcorrectie kunt combineren met bijvoorbeeld een wenkbrauwlift voor nog betere resultaten?

Ooglidcorrectie Sittard.
Ooglidcorrectie Sittard.
Weg met die vermoeide blik

Ziet u een vermoeide blik, als u in de spiegel kijkt? Dat is vervelend, zeker als u zichzelf daarbij helemaal niet moe voelt. Afhangende oogleden kunnen uw dagelijkse leven negatief beïnvloeden. Zeker als de oogleden uw zicht verminderen met regelmatige hoofdpijn tot gevolg, kan een ooglidcorrectie in Sittard of omgeving uw klachten verbeteren. Een correctie van de bovenste, onderste of beide oogleden is een relatief kleine chirurgische ingreep. De resultaten zijn doorgaans uitstekend. Uw gezicht ziet er jeugdig uit, uw gezichtsvermogen verbetert en uw hoofdpijn verdwijnt. Opmerkingen als ‘slecht geslapen’, behoren na een ooglidcorrectie tot het verleden. Maar wanneer laat u een bovenste ooglidcorrectie of een onderste ooglidcorrectie toepassen en hoe weet u of u een geschikte kandidaat bent voor de ingreep? De ervaren specialisten van Acura Medisch Centrum in Weert adviseren u graag welke vorm van Blepharoplastiek bij u de beste resultaten biedt.

Wallen en hangende oogleden verwijderen met een ooglidcorrectie Limburg

Veroudering van de huid en bindweefsels rondom de oogleden uit zich op diverse manieren. Een ooglidcorrectie kan dan ook op verschillende manieren uitgevoerd worden. Zowel een enkele correctie van het bovenste als onderste ooglid is mogelijk, regelmatig worden combinatie ingrepen toegepast waarbij zowel het bovenste als onderste ooglid gecorrigeerd worden.

 • Afhangende oogleden. Uw oogleden kunnen om verschillende redenen gaan hangen. Dit geeft uw gezicht een vermoeide uitstraling en in sommige gevallen ontstaat pijn. Met behulp van een ooglidcorrectie in Sittard of omgeving wordt de overtollige huid verwijderd. De ingreep duurt ongeveer 60 minuten en vindt plaats onder plaatselijke verdoving. Uw huid wordt gehecht. Na een succesvol herstel zijn de littekens met het blote oog nauwelijks zichtbaar. Dit wordt ook wel een bovenooglidcorrectie genoemd.
 • Wallen of zakjes onder de ogen. Worden uw ogen benadrukt door plaatselijke vetophopingen? Met behulp van een onderooglidcorrectie in kunnen de wallen op effectieve wijze worden verwijderd.
Prijzen ooglidcorrectie in Sittard of omgeving

De kosten van cosmetische behandelingen en ingrepen varieert. Naast de ervaring van de behandelend plastisch chirurg worden ook de naam en locatie van een kliniek meeberekend. Als u een ooglidcorrectie overweegt, loont het vaak de moeite om de diverse mogelijkheden en kosten met elkaar te vergelijken. Hoe vergelijkt u prijzen van een ooglidcorrectie? U kunt dit eenvoudig doen door bij een aantal privé klinieken een prijsopgave aan te vragen. Ga ook bij meerdere specialisten naar een intakegesprek. Naast het toelichten van de behandeling, bekijkt een plastisch chirurg uw situatie. Tijdens een intakegesprek komen onder meer de volgende zaken aan bod:

 • Uw algehele gezondheid, uw medisch verleden en eventueel gebruik van medicatie.
 • Operaties die u in het verleden heeft ondergaan.

Na het bekijken van uw oogleden, geeft de arts een behandeladvies. De manier waarop u bij een kliniek wordt ontvangen en de manier waarop een intakegesprek verloopt kan mede bepalend zijn voor de keuze die u uiteindelijk maakt. Voelt u zich welkom bij de kliniek van uw voorkeur? Voldoet uw beeld van de ingreep aan de werkelijkheid, zoals geschetst door een arts? Uiteraard kunt u ook de verschillende tarieven naast elkaar leggen. Vertrouwen in de behandelend arts is in veel gevallen echter van groter belang dan de uiteindelijke kostprijs. Bij Acura zijn de kosten van deze behandeling als volgt:

Lift bovenste ooglid (beide ogen)€ 725
Lift onderoogleden (beide ogen)€ 835
Lift bovenste en onderste ooglid€ 1.560
Transconjunctivale ooglidcorrectie€ 1.250
Combinatie met gefractioneerde CO2 laser + € 175

Indien u een ooglidcorrectie ondergaat op basis van een medische indicatie, is een vergoeding van de kosten niet uitgesloten.

Resultaten ooglidcorrectie

Als gevolg van de uitgevoerde ooglidcorrectie zijn uw oogleden de eerste dagen gezwollen en blauw verkleurd. Dit trekt geleidelijk aan weg, zodat u ziet hoe de resultaten zich ontwikkelen. Een week na de ingreep kunt u uw dagelijkse werkzaamheden hervatten. Na drie tot vier weken is het resultaat optimaal en heeft u weer een frisse uitstraling. Acura Medisch Centrum kent korte wachttijden en de door u gewenste ooglidcorrectie wordt uitgevoerd door een ervaren plastisch chirurg. De kliniek werk in 2018 door Weekblad Elsevier verkozen tot Beste Kliniek van Nederland. Meer weten of een afspraak maken voor een intakegesprek? U kunt de kliniek zowel telefonisch als via e-mail benaderen.

Gratis en vrijblijvend een ooglidcorrectie consult inplannen?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘ooglidcorrectie Sittard’ een consult inplannen voor een ooglidcorrectie of een andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu