fbpx

Ooglidcorrectie Tilburg

Overweegt u een ooglidcorrectie in Tilburg of omgeving? Overtollige huid en wallen worden met een ooglidcorrectie verwijderd. Uw gezicht krijgt een frisse, jeugdige uitstraling. De ingreep biedt een prima oplossing voor mensen die regelmatig te horen krijgen dat ze een vermoeide of boze blik hebben. Reken af met vermoeide ogen en een beperkt zicht. De cosmetisch artsen van Acura Medisch Centrum beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van blepharoplastiek. Voorafgaand aan een ooglidcorrectie vindt een uitgebreid intakegesprek plaats, waarin onder meer de diverse correctie mogelijkheden, eventuele risico’s, resultaten en tarieven met u worden besproken.

Boven- en onderooglidcorrectie Tilburg of omgeving

De huid rondom uw ogen kan op meerdere manieren door de veroudering afzakken. Elasticiteit neemt af, maar ook vetweefsel hoopt zich op bij de ogen. De wensen en de mogelijkheden op het gebied van corrigerende ingrepen verschilt. Onze cosmetisch artsen voeren daarom zowel de boven- als onderooglidcorrectie toe.

 • Bovenooglidcorrectie. Deze ingreep wordt toegepast als u last heeft van afhangende oogleden. Tijdens de correctie worden de overtollige huid en opgehoopte vetweefsels verwijderd. Na een bovenooglidcorrectie heeft u een frisse uitstraling en behoort een vermoeide blik tot het verleden. De bovenooglidcorrectie wordt met een plaatselijke verdoving toegepast. Voor de ingreep tekent de arts de overtollige huid af en maakt foto’s voor in uw dossier. De incisie wordt gemaakt in een bestaande huidplooi, zodat littekens achteraf niet zichtbaar zijn. Het is een ingreep die niet langer duurt dan 60 minuten. Na afloop kunt u de kliniek verlaten, waarbij het geadviseerd wordt om u door een bekende op te laten halen. Uw zicht is na de ooglidcorrectie wazig en bovendien zijn de oogleden gezwollen.
 • Onderooglidcorrectie. Wallen, een sombere of vermoeide uitstraling kunnen met een onderooglidcorrectie behandeld worden. Tijdens de chirurgische ingreep wordt overtollig vet verwijderd. Dit kan zowel middels een klassieke behandelmethode of door een niet-invasieve laserbehandeling. De onderooglidcorrectie vindt eveneens plaats met een plaatselijke verdoving, eventueel is narcose bespreekbaar, en duurt 60 tot 120 minuten.
Nazorg ooglidcorrectie omgeving Tilburg

De ooglidcorrectie is een poliklinische ingreep. Na afloop van de behandeling zijn de behandelde oogleden flink gezwollen. Het is dan ook niet toegestaan om zelfstandig achter het stuur van een auto plaats te nemen. Laat uzelf ophalen en thuis brengen. Uw ogen kunnen extra gevoelig zijn voor het licht en veel mensen kiezen ervoor om de eerste drie tot vijf dagen een zonnebril te dragen die uw ogen wat extra bescherming geeft. Een enkele keer ontstaat, na het uitwerken van de verdovingen, napijn. Hiervoor kunt u een paracetamol gebruiken. Zwellingen en verkleuringen van de huid kunt u tegengaan door de eerste dagen na de ingreep te koelen volgens de instructies van de cosmetisch arts. U gebruikt hiervoor bij voorkeur een koelbril, een ijskompres of een zakje met diepvrieserwten. Let op dat u een washandje of een handdoek rond de zak met ijs doet. Let deze nooit direct op de huid. Door de gezwollen oogleden, wordt het gebruik van contactlenzen zeker 10 dagen afgeraden. Een bril kunt u zonder problemen dragen. Kijkt u televisie en raken uw ogen vermoeid? Ga dan wat anders doen. Zowel lezen als televisie kijken, bouwt u in de dagen en weken na de ingreep langzaam op. De ergste zwellingen en verkleuring zijn na een week afgenomen en dan gaan ook de meeste mensen weer aan het werk. Oogmake-up kan na 10 dagen weer worden aangebracht. De littekens herstellen wat langzamer, maar zijn uiteindelijk vrijwel onzichtbaar. Heeft u in de dagen na de ooglidcorrectie last van vreemde klachten en/of oogproblemen? Neem dan contact op met de kliniek of de cosmetisch arts.

Kosten ooglidcorrectie

Ooglidcorrecties zijn veelal cosmetische ingrepen zonder medische noodzaak. Dat betekent dat zorgverzekeraars meestal geen vergoedingsmogelijkheden hebben. Vergelijken van tarieven en behandelmogelijkheden kan een aardige kostenbesparing opleveren. Waar het aantrekkelijk lijkt om van een goedkope kortingsactie gebruik te maken, is de realiteit vaak net iets anders. De kosten blijken aan het einde van de rit soms toch hoger dan gedacht en de bijkomende kostenposten zorgen nog voor de ingreep voor een teleurstelling. Acura Medisch Centrum biedt betaalbare boven- en onderooglidcorrecties aan. De moderne kliniek in Weert is van alle gemakken voorzien en is bovendien vanuit Tilburg prima bereikbaar. Bij Acura zijn de kosten van deze behandeling als volgt:

Lift bovenste ooglid (beide ogen)€ 725
Lift onderoogleden (beide ogen)€ 835
Lift bovenste en onderste ooglid€ 1.560
Transconjunctivale ooglidcorrectie€ 1.250
Combinatie met gefractioneerde CO2 laser + € 175

Combinaties van ingrepen kunnen eveneens toegepast worden. Hiervoor zijn aangepaste tarieven van toepassing. Bent u benieuwd of onze artsen ook uw vermoeide blik met een ooglidcorrectie weg kunnen nemen? Maak dan een afspraak voor een gratis intakegesprek. Vul het online contactformulier in of bel ons op 0495-431711.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu