fbpx

Ooglidcorrectie Valkenswaard

Overweegt u een ooglidcorrectie in Valkenswaard of omgeving? De huid rondom uw oogleden is erg gevoelig voor veroudering. Ouder worden gaat vaak samen met het verslappen van de huid. Uw gezicht krijgt een oudere en vermoeide uitstraling, terwijl u misschien wel prima in uw vel zit. Beperken uw afhangende oogleden daarnaast uw gezichtsvermogen? Dan biedt een ooglidcorrectie in Valkenswaard of omgeving mogelijk de oplossing.

Ooglidcorrectie Valkenswaard.
Ooglidcorrectie Valkenswaard.
Blepharoplastiek als oplossing voor hangende oogleden en wallen onder de ogen

Overweegt u een bovenooglidcorrectie of onderooglidcorrectie? Een cosmetische ooglidcorrectie is een aanzienlijk kleinere chirurgische ingreep dan een facelift, maar met een verjongend effect op uw gezicht en gezichtsuitdrukking. Zowel de huid van het bovenste als onderste ooglid is dun. Bovendien bevat het onderhuidse bindweefsel weinig vezels. Uw ogen kunnen daardoor al snel ouder lijken dan dat u daadwerkelijk bent. Dit wordt veroorzaakt door het verlies van huidelasticiteit, waardoor rimpels en zwellingen of wallen rond de ogen ontstaan. Als de huid van uw bovenste ooglid verslapt, kan dit een afhangende huid tot gevolg hebben. Dit is niet alleen esthetisch minder aantrekkelijk, maar soms wordt u ook in uw gezichtsvermogen beperkt. Met een ooglidcorrectie worden zowel afhangende oogleden als wallen onder uw ogen behandeld. De ingreep wordt met een plaatselijke verdoving toegepast en verloopt pijnloos. Na de ingreep en de herstelperiode heeft u een frisse, jeugdige uitstraling.

Wat kunt u verwachten van een ooglidcorrectie in Valkenswaard of omgeving?

De ooglidcorrectie is één van de meest toegepaste cosmetische ingrepen. Net zoals iedere andere chirurgische behandeling, is een gedegen voorbereiding vaak al de helft van het werk. Als voorbereiding kunt u onder meer beelden van de ooglidcorrectie bekijken. Geadviseerd wordt ook om naar een intakegesprek te gaan bij verschillende klinieken. Tijdens dit gesprek wordt onder meer uw geschiktheid voor de ooglidcorrectie bekeken. Een ooglidcorrectie is niet voor iedereen de beste behandelmogelijkheid. De plastisch chirurg geeft aan wat u van de ingreep kunt verwachten en toont u ooglidcorrectie voor en na foto’s van behandeling die in de kliniek zijn uitgevoerd. De dag van de ooglidcorrectie meldt u zich tijdig bij Acura Medisch Centrum in Weert. Voor aanvang van de ingreep wordt de overtollige huid gemarkeerd en licht de behandelend arts de procedure nogmaals kort toe. Afhankelijk van de omvang van de ingreep duurt de ooglidcorrectie zo’n 60 minuten. Na de ingreep zijn er een aantal aandachtspunten om rekening mee te houden:

 • De huid rondom de ogen is dun en gevoelig. Als gevolg van de ooglidcorrectie kunnen uw oogleden gezwollen zijn en zijn blauwe plekken zichtbaar. U kunt gedurende de eerste 48 uur na de operatie tranende ogen ervaren, ook kan het sluiten van uw ogen tijdelijk niet lukken.
 • Volg het koeladvies in de dagen na de ingreep op. Als er sprake is van afscheiding kunt u het behandelde gebied reinigen met kamille.
 • Het gebruik van oogdruppels kan eventueel het tranen verminderen.
 • Soms wordt geadviseerd om een donkere zonnebril te dragen in de dagen na de ooglidcorrectie.
 • De eerste twee weken wordt het gebruik van make-up afgeraden. Mascara mag ook niet worden aangebracht op de wimpers tot drie weken na de ingreep.
 • Littekens als gevolg van de ingreep, zijn na verloop van 3 tot 4 maanden vrijwel onzichtbaar.
 • Het uiteindelijke resultaat is zo’n 4 weken na de ingreep zichtbaar.
Geen vermoeide ogen na ooglidcorrectie in Nederland

Een van de voordelen van een ooglidcorrectie is dat u na de ingreep geen last meer heeft van vermoeide ogen en/of hoofdpijn. Afhangende oogleden kunnen uw gezichtsvermogen ernstig aantasten en beperken. Vaak worden ongemakken als vermoeide ogen en hoofdpijn niet direct in verband gebracht met problemen van de oogleden. Toch komt dit vaker voor dan dat u wellicht denkt. Heeft u geregeld last van vermoeide ogen? Wordt uw gezichtsvermogen beperkt? Een ooglidcorrectie biedt zowel een oplossing bij mannen als vrouwen die hiermee geconfronteerd worden. Het is een veilige, veelvuldig toegepaste cosmetische ingreep. De behandelend artsen van Acura Medisch Centrum zijn ervaren en streven samen met u naar een frisse oogopslag. Bent u benieuwd of een ooglidcorrectie in Valkenswaard een geschikte behandelmogelijkheid is? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek bij de moderne privékliniek in Weert. U heeft tijdens het gesprek de gelegenheid om vragen te stellen. De behandelend arts kan vrij nauwkeurig aangeven wat u precies van een ooglidcorrectie kunt verwachten en hoe de uitstraling van uw gezicht op positieve wijze verandert door de ingreep. De kliniek bevindt zich in het centrum van Weert en werd in 2018 door weekblad Elsevier verkozen tot ‘Beste kliniek van Nederland’. Contact opnemen kan zowel telefonisch, als door het invullen van het online contactformulier.

Gratis en vrijblijvend een ooglidcorrectie consult inplannen?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘ooglidcorrectie Valkenswaard’ een consult inplannen voor een ooglidcorrectie of een andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu