fbpx

Ooglidcorrectie Venray

Overweegt u een ooglidcorrectie in Venray of omgeving? Na verloop van tijd begint de dunne, fijne huid van de oogleden vaak te verslappen. Uw gezicht krijgt hierdoor een oudere, vermoeide en soms zelfs verdrietige uitstraling. Een correctie van de oogleden of een ooglidcorrectie in Venray is een relatief eenvoudige ingreep met geweldige resultaten. De patiënt krijgt levendige, sprekende ogen en een frisse, jeugdige uitstraling. U ziet er dankzij deze behandeling dus weer uitgerust uit.

Ooglidcorrectie Venray.
Ooglidcorrectie Venray.
Afwegingen ooglidcorrectie in Venray of omgeving

Als gevolg van de natuurlijke veroudering, de zwaartekracht, het verzakken van de huid en de vorming van rimpels krijgen uw ogen een vermoeide blik. Dit is voor het eerst zichtbaar rond het 30e levensjaar. Kent u dat gevoel? Na een goede nachtrust kijkt u ’s ochtends in de spiegel om vervolgens te schrikken van een vermoeid uitziend gezicht. Zowel de bovenste als onderste oogleden hebben op eigen manier een bepaald effect op uw gezichtsuitdrukking. Als er dan ook nog sprake is van afzakkende wenkbrauwen, is het overwegen van een cosmetische oplossing niet vreemd. Een ooglidcorrectie is één van de meest aanbevolen en uitgevoerde ingrepen om uw oogleden te behandelen. Zowel de bovenste als de onderste oogleden kunnen gecorrigeerd worden. De overtollige huid en vetophopingen worden verwijderd. Het resultaat is een natuurlijke, jeugdige uitstraling en een uitgeslapen gezicht. Als u een ooglidcorrectie overweegt, is het niet noodzakelijk om bij uw huisarts een doorverwijzing te halen. U kunt direct een afspraak maken voor een vrijblijvend intakegesprek bij Acura Medisch Centrum. Wij zijn gespecialiseerd in zowel de bovenooglidcorrectie als onderooglidcorrectie.

Kortdurende ingreep met een snel herstel

De ooglidcorrectie corrigeert niet alleen de wallen die onder uw ogen zijn ontstaan. Regelmatig vermoeide ogen, maar ook hoofdpijn kunnen door een ooglidcorrectie opgelost worden. Hoe is dit mogelijk? Afhangende bovenste oogleden veroorzaken in sommige gevallen een beperkt gezichtsvermogen. Deze beperking maakt dat u vaker staart en/of uw ogen dichtknijpt om iets beter te kunnen zien. Naast een verminderde blik is hoofdpijn hiervan een veel voorkomend gevolg. Zowel een huisarts als een opticien kunnen vaststellen dat uw gezichtsproblemen niets te maken hebben met de noodzaak voor een bril of contactlenzen, maar wel met afhangende oogleden. Een ooglidcorrectie kan geadviseerd worden als mogelijk oplossing. De behandeling zelf duurt doorgaans niet langer dan 60 minuten en wordt met een plaatselijke verdoving uitgevoerd. Kort na het afronden van de ingreep, mag u de kliniek verlaten om thuis te herstellen. De dagen na de ooglidcorrectie zijn de behandelde oogleden gezwollen en blauw verkleurd. Dit trekt echter snel bij. Na een week kunt u uw werkzaamheden weer hervatten en is het nauwelijks nog zichtbaar dat u een corrigerende ingreep heeft ondergaan.

Natuurlijk resultaat ooglidcorrectie in Nederland

De resultaten van de ooglidcorrectie ontwikkelen zich in de dagen en weken na de ingreep. Voordat dit zichtbaar wordt, dienen eerst de zwellingen en verkleuringen bij te trekken. Het optimale resultaat laat enkele weken op zich wachten. Al tijdens het intakegesprek bij Acura Medisch Centrum worden uw verwachtingen doorgenomen. De arts maakt het mogelijke resultaat zichtbaar door het tonen van ooglidcorrectie voor en na foto’s van reeds uitgevoerde ingrepen. Wat als uw verwachtingen niet in lijn zijn met de mogelijkheden? Het komt een enkele keer voor dat de verwachtingen die nagestreefd worden, niet realistisch zijn. De ervaren plastisch chirurgen streven naar natuurlijke resultaten die passen bij uw gezicht en uitstraling. Dit wordt benadrukt met het tonen van eerder bereikte resultaten en het eventueel bijstellen van uw verwachtingen naar hetgeen mogelijk is. Een professioneel advies voorkomt niet alleen teleurstellingen. Het behoedt u bovendien voor een resultaat dat niet natuurlijk is en waarmee uw gezicht een vreemde niet passende uitstraling krijgt.

Betaalbare ooglidcorrectie behandeing

Overweegt u een ooglidcorrectie en bent u benieuwd naar het kostenplaatje? De kosten voor een ooglidcorrectie bij Acura Medisch Centrum zijn betaalbaar. Wat u precies betaalg voor de ingreep, hangt af van hetgeen u laat behandelen. Het is mogelijk om de bovenste, de onderste en de beide oogleden te laten behandelen. Wat het beste bij uw situatie past, wordt geadviseerd tijdens een persoonlijk intakegesprek bij de kliniek in Weert. Bij Acura zijn de kosten van deze behandeling als volgt:

Lift bovenste ooglid (beide ogen)€ 725
Lift onderoogleden (beide ogen)€ 835
Lift bovenste en onderste ooglid€ 1.560
Transconjunctivale ooglidcorrectie€ 1.250
Combinatie met gefractioneerde CO2 laser + € 175

De kosten voor een cosmetische ooglidcorrectie worden zelden door zorgverzekeraars vergoed. Of er in uw situatie mogelijkheden zijn voor een vergoeding, kunt u teruglezen in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering en/of navragen bij uw zorgverzekeraar. Indien u een medische indicatie heeft, is gedeeltelijke vergoeding vanuit de basisverzekering soms mogelijk. Een medische verklaring kan worden verstrekt door uw huisarts. Ook hier zijn strikte voorwaarden aan verbonden. Meer informatie vindt u bij uw zorgverzekeraar en/of door een afspraak te maken bij uw huisarts.

Gratis en vrijblijvend een ooglidcorrectie consult inplannen?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘ooglidcorrectie Venray’ een consult inplannen voor een ooglidcorrectie of een andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu