fbpx

Ooglidcorrectie voor en na

Om een geschikte ooglidcorrectie kliniek te vinden, kunt u verschillende dingen doen. Wat steeds vaker voorkomt, is dat er naar ooglidcorrectie voor en na foto’s gekeken wordt. In principe wordt er onderscheid gemaakt tussen twee verschillende soorten ooglidcorrecties: de onderooglidcorrectie en de bovenooglidcorrectie. Uiteraard is het ook mogelijk om deze twee ingrepen te combineren. Wanneer foto’s worden bekeken van de resultaten van een groot aantal klinieken, valt het meteen op dat er bijzonder mooie resultaten worden geboekt. Overhangende oogleden en/of grote wallen worden door een groot aantal mensen als uitermate vervelend beschouwd. Het gevolg is vaak een vermoeide uitstraling, waardoor u zich uiteindelijk ook daadwerkelijk moe kan gaan voelen. Overhangende oogleden worden in de meeste gevallen veroorzaakt doordat de elasticiteit van de huid vermindert naarmate men ouder wordt. Een gevolg is dat de oogleden over de ogen heen kunnen gaan hangen. Een ooglidcorrectie, een ingreep die in sommige gevallen wordt vergoed, kan dan een oplossing zijn.

Ooglidcorrectie voor en na

Als u op zoek bent naar ooglidcorrectie voor en na foto’s, heeft u een aantal opties. De meeste mensen zullen eerst een zoekmachine zoals Google, Bing of Yahoo gebruiken om foto’s te vinden. De meest gebruikte zoekmachine is natuurlijk bij uitstek Google. Wanneer u een bepaalde zoekopdracht intypt, verschijnen al snel diverse resultaten. Op websites zoals kliniekervaringen.nl en ietsmooier.nl kunt u bijvoorbeeld veel informatie en foto’s vinden. Een andere optie is om foto’s te zoeken op een ooglidcorrectie forum. Een voordeel van dit soort fora is de hoeveelheid voor en na foto’s die hier te zien zijn. Ook is het makkelijker om de situatie vóór en na de ooglidcorrectie goed in te schatten, omdat gebruikers vaak uitgebreid hun verhaal vertellen. U kunt daarnaast vaak ook direct vragen stellen aan mensen die eerder een oogcorrectie hebben laten uitvoeren.

Ooglidcorrectie voor en na foto’s

Naast de Nederlandse websites en forums, zijn er ook diverse buitenlandse websites waar veel voor en na foto’s kunnen worden gevonden. De Amerikaanse markt is bijvoorbeeld vele malen groter dan de Nederlandse markt, waardoor ook veel meer mensen dergelijke foto’s willen delen. Hoewel er in Nederland jaarlijks duizenden mensen zijn die een ooglidcorrectie laten uitvoeren, is dit aantal in de Verenigde Staten meer dan tien keer zo hoog. Uiteraard willen veel van deze mensen ook hun ervaring met anderen delen.

Voor- en nadelen ooglidcorrectie

Na het bestuderen van ooglidcorrectie voor en na foto’s, is het vrij eenvoudig te concluderen wat de voor- en nadelen precies inhouden. De vanzelfsprekende nadelen zijn dat een cosmetische ingreep geld kost en dat er vrijwel altijd een herstelperiode is na de behandeling. Deze herstelperiode geldt voor bijna iedere ingreep, omdat er veel van uw lichaam wordt gevraagd. Toch wegen de ooglidcorrectie voordelen voor de meeste mensen sterk op tegen de nadelen, omdat u na de ingreep weer met “normale” en frisse oogleden door het leven gaat. U raakt daarmee doorgaans uw vermoeide uitstraling kwijt, wat meestal ook daadwerkelijk gepaard gaat met meer energie.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een ooglidcorrectie?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘ooglidcorrectie voor en na’ een consult inplannen? Bespreek uw situatie en mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu