fbpx

Ooglidcorrectie Waalwijk

Overweegt u een ooglidcorrectie in Waalwijk of omgeving? Blepharoplastiek is een ander woord voor een van de meest toegepaste cosmetische ingrepen in Nederland, de ooglidcorrectie. De kans dat deze ingreep vanuit uw basisverzekering wordt vergoed is klein en de kans is groot dat u zelf volledig voor de kosten opdraait. Aanvullende zorgverzekeringen bieden in sommige gevallen een gedeeltelijke vergoeding, dit verschilt echter sterk per verzekeraar en per verzekeringspakket. Prijzen voor een ooglidcorrectie verschillen, u kunt de ingreep zowel door een gespecialiseerde huisarts als in het ziekenhuis of bij een cosmetische kliniek uit laten voeren.

Verwijderen overtollige huid en vetweefsel

De ooglidcorrectie is een poliklinische ingreep die, afhankelijk van het soort behandeling, onder plaatselijke verdoving of een roesje wordt toegepast. De ingreep duurt veelal niet langer dan 60 minuten en staat bekend om de prima resultaten die bereikt worden. Door vooraf de overtollige huid af te tekenen, kan een cosmetisch arts de ooglidcorrectie in Waalwijk of omgeving vlot en effectief uitvoeren. Na afloop van de ingreep zijn uw oogleden gezwollen en ontstaan blauwe plekken. Beide verschijnselen trekken vanzelf weg en u heeft stralende ogen en een frisse gezichtsuitdrukking. Laat een ooglidcorrectie uitvoeren door een betrouwbare cosmetisch arts, die ervaring heeft met het toepassen van de ingreep. Ervaring van de behandelend arts is, naast de prijs die u betaald, belangrijk bij het maken van een keuze. Wist u dat het gebruikelijk is om bij meerdere aanbieders een prijsopgave aan te vragen en naar een kennismakingsgesprek te gaan.

Vertrouwde ooglidcorrectie Waalwijk of omgeving

Het is overbodig om te zeggen dat u maar twee ogen heeft en dat deze twee ogen u dierbaar zijn. Ingrepen aan of in uw gezicht, en dan zeker met name aan of rondom uw ogen, laat u niet uitvoeren door een onervaren arts. U vertrouwt uw ogen toe aan een cosmetisch arts die over aantoonbare ervaring beschikt met het uitvoeren en toepassen van ooglidcorrecties. De specialisten van Acura Medisch Centrum verrichten wekelijks boven- en onderligcorrecties bij mannen en vrouwen. Positieve klantervaringen en goede reviews, met een gemiddelde waardering van 8.7, hebben in 2018 geleid tot het in ontvangst mogen nemen van de titel “Beste Kliniek van Nederland” door Elsevier Weekblad. De kliniek in Weert en Breda voldoet aan de strenge eisen van de Inspectie voor de Volksgezondheid en de cosmetisch artsen zijn BIG-geregistreerd. Naast uiterst professionele en gedreven cosmetisch artsen kunt u bij Acura rekenen op betaalbare tarieven. De keuze voor een betaalbaar tarief gaat in ons geval wel degelijk samen met hoogwaardige kwaliteit, persoonlijke begeleiding, gedegen voor- en nazorg.

Vergelijk ooglidcorrecties in Waalwijk en omgeving

Cosmetische ingrepen zijn duur, het is niet voor niets dat er regelmatig groepskortingen worden aangeboden. Waar het menselijk is om uzelf blind te staren op een aantrekkelijk geprijsde aanbieding, is het toch echt verstandig om verder te kijken dan alleen de prijs van een ooglidcorrectie. Vergelijken levert interessante en vaak onwaarschijnlijke inzichten op. Hoe vaak blijkt immers de uiteindelijke prijs van een ‘aanbieding’ toch net iets duurder te zijn? En wat als u vraagt naar de mogelijke combinatie behandelingen? Onze specialisten vinden het belangrijk dat u vooraf precies weet wat u van een cosmetische ingreep kunt verwachten en welk prijskaartje daaraan hangt. Dat betekent dat u een duidelijke prijsopgave ontvangt, waarin alle inbegrepen zaken overzichtelijk worden vermeld. Geen verborgen extra’s en ook geen onaangename verrassingen na de ingreep. ABij Acura zijn de kosten van deze behandeling als volgt:

Lift bovenste ooglid (beide ogen)€ 725
Lift onderoogleden (beide ogen)€ 835
Lift bovenste en onderste ooglid€ 1.560
Transconjunctivale ooglidcorrectie€ 1.250
Combinatie met gefractioneerde CO2 laser + € 175

Het is mogelijk om voor een combinatiebehandeling te kiezen of een ooglidcorrectie te combineren met een fractional laserbehandeling. Hiervoor zijn andere, aangepaste tarieven van toepassing. De mogelijkheden worden tijdens een intakegesprek bij de cosmetisch arts besproken.

Kies verstandig

Het maken van een keuze voor een cosmetisch arts is niet voor iedereen even vanzelfsprekend. Waar let u op en waar moet een arts aan voldoen? Meningen van anderen zijn online in grote getalen beschikbaar. Baseer uw keuze niet enkel en alleen op het advies of de ervaring van een ander. Het gaat immers om uw eigen gevoel. Maak bij een aantal cosmetisch artsen een afspraak voor een consult en ervaar zelf het gevoel bij een kliniek. Een deel van het slagen van de ooglidcorrectie zit in het vertrouwen dat u heeft in de ingreep én in de arts die de ingreep toepast. Voelt u zich om wat voor reden dan ook niet welkom of thuis bij een kliniek? Ga dan naar het volgende intakegesprek. U komt vanzelf bij een specialist terecht, waarbij u direct een ‘klik’ heeft. Kennismaken met Acura Medisch Centrum? Bel met 0495-431711 en maak een afspraak.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu