fbpx

Ooglidcorrectie Weert

Overweegt u een ooglidcorrectie in Weert of omgeving? Hangende oogleden, wallen onder de ogen en een vermoeide uitdrukking kunnen mannen en vrouwen een ongemakkelijk gevoel bezorgen. Met een ooglidcorrectie in Weert wordt het opgehoopte vet en de overtollige huid verwijderd. Uw gezicht krijgt een open blik. Het vermoeide, drukkende gevoel bij uw ogen wordt weggenomen. Een ooglidcorrectie ondergaat u met vertrouwen bij Acura Medisch Centrum. De ervaren artsen hebben ruime ervaring met het toepassen van ooglidcorrecties.

Ooglidcorrectie Weert.
Ooglidcorrectie Weert.
Hangende oogleden en wallen onder de ogen

Hangende oogleden en wallen ontstaan vaak op natuurlijke wijze door het ouder worden. Uw huid verliest elasticiteit, wordt slapper en kan gaan hangen. Tegelijkertijd zakt vet uit en stapelt zich op onder uw ogen, waardoor wallen ontstaan. Ouder worden is niet erg, het gaat immers vanzelf. Sommige processen kunnen echter als vervelend ervaren worden, zeker als u daarbij te maken krijgt met lichamelijke klachten. Een geschikte oplossing is dan wenselijk. Ziet u er ouder of vermoeider uit dan dat het geval is? Beperkt het afhangende ooglid uw zicht? Heeft u geregeld hoofdpijn doordat u oogklachten heeft? Een ooglidcorrectie is een kleine ingreep, waarvan u optimale verbetering kunt verwachten. Andere fysieke klachten zijn onder meer:

 • Dubbel zicht.
 • Zware oogleden, waardoor u een drukkend gevoel op de ogen ervaart.
 • Tranende ogen.

Afhangende oogleden en wallen kunnen eenvoudig behandeld worden. Bij een ooglidcorrectie wordt de overtollige huid verwijderd. Ook het opgestapelde vetweefsel wordt weggenomen. Afhankelijk van uw situatie wordt gekozen voor een bovenooglidcorrectie, een onderooglidcorrectie of een combinatie hiervan. Welke ingreep bij u de beste resultaten biedt, wordt bekeken en geadviseerd tijdens een intakegesprek bij Acura Medisch Centrum.

Ervaringen ooglidcorrectie in Weert

Als u zich oriënteert op een cosmetische ingreep zoals een ooglidcorrectie, bent u benieuwd hoe anderen de behandeling hebben ervaren. Zowel positieve als negatieve ervaringsverhalen helpen bij de beeldvorming. U vindt deze ervaringen zowel bij de klinieken zelf, alsook op beautyfora en review sites. Lees de meningen en ervaringen van anderen met een open blik, uw mening kan immers heel anders zijn dan hetgeen u leest. Slechte ervaringen met de ooglidcorrectie behandeling komen af en toe voor. Vaak ligt de oorzaak van de teleurstelling niet bij een mislukte ingreep, maar bij de verwachting vooraf. Ook het niet opvolgen van verzorgingsinstructies kunnen tot een ander resultaat dan verwacht leiden.

Behandeling en resultaten ooglidcorrectie

De ingreep wordt bij Acura medisch Centrum door een ervaren arts uitgevoerd. Het is een kortdurende behandeling die ongeveer 60 minuten duurt en die onder plaatselijke verdoving wordt uitgevoerd. Voorafgaand aan de ooglidcorrectie heeft de arts de overtollige huid afgetekend, waarna deze wordt verwijderd. Incisies worden gemaakt in de natuurlijke huidplooien, zodat achteraf littekens niet zichtbaar zullen zijn. Afhankelijk van het soort ooglidcorrectie dat wordt toegepast, worden ook overtollig vet- en spierweefsel verwijderd. Vervolgens wordt de huid gehecht. Na afloop kunt u korte tijd bijkomen in de kliniek. Gaat alles goed met u? Dan geeft de arts toestemming om de kliniek te verlaten en thuis verder te herstellen van de ooglidcorrectie. Zowel na een boven- als onderooglidcorrectie heeft uw lichaam tijd nodig om te herstellen. De oogleden zijn als gevolg van de ingreep gezwollen en verkleurd. Om het herstel vlot te laten verlopen, zijn een aantal zaken van belang:

 • Volg de koelinstructies op. Voldoende koelen gaat de zwellingen tegen en heeft een kalmerend effect op de behandelde oogleden.
 • Buk, til en pers niet in de dagen na de ooglidcorrectie.
 • Probeer het hoofd hoog en rechtop te houden. Slaap de eerste nachten met een extra kussen, zodat uw hoofd hoger ligt.
 • Het gebruik van oog make-up en mascara laat u de eerste twee tot drie weken na de ooglidcorrectie achterwege.
 • Draag de eerste dagen en weken eventueel een donkere zonnebril en stel uw huid niet bloot aan zonlicht.
 • Krabbel korstjes of velletjes niet los.

Zo’n 5 tot 7 dagen na de ooglidcorrectie worden de aangebrachte hechtingen verwijderd. U ziet hoe de resultaten zich ontwikkelen in de weken en maanden na de ingreep. Het duurt 4 tot 6 maanden, voordat het resultaat optimaal is.

Langdurige resultaten ooglidcorrectie

Na een ooglidcorrectie ziet uw gezicht er jeugdig en uitgerust uit. De bereikte resultaten zijn langdurig. Gemiddeld geniet u 10 tot 15 jaar van de ingreep die u heeft laten uitvoeren. Met het verstrijken van de jaren kan de huid wel verder aan elasticiteit verliezen. Tijdens het intakegesprek wordt hier aandacht aan besteed. Zoekt u een geschikte oplossing voor de opvallende wallen onder uw ogen? Laat u vrijblijvend voorlichten over de mogelijkheden van een ooglidcorrectie. De artsen van Acura Medisch Centrum helpen u graag verder.

Gratis en vrijblijvend een ooglidcorrectie consult inplannen?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘ooglidcorrectie Weert’ een consult inplannen voor een ooglidcorrectie of een andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu