fbpx

Ooglidcorrectie Zaandam

Heeft u last van een vermoeide blik? Dan kan een ooglidcorrectie een geschikte cosmetische ingreep zijn voor u. Als u online heeft gezocht op ‘ooglidcorrectie Zaandam’, is de kans groot dat u bij Acura Medisch Centrum terecht bent gekomen. Met klinieken in Amsterdam en Weert zijn wij door heel Nederland goed bereikbaar. Wij bieden de ooglidcorrectie behandeling tegen zeer scherpe tarieven aan. Om deze reden zijn wij op het gebied van ooglidcorrecties één van de grootste klinieken van Nederland. De bovenooglidcorrectie betreft een relatief kleine ingreep. Met behulp van deze cosmetische ingreep kunnen overhangende oogleden worden gecorrigeerd. Klachten die u door overhangende oogleden kan krijgen, zullen na de behandeling snel verdwijnen.

Ooglidcorrectie Zaandam.
Ooglidcorrectie Zaandam.
Ooglidcorrectie Zaandam en omgeving?

Als u kiest voor een ooglidcorrectie, vindt dit plaats in Weert of Amsterdam. We raden u aan om 30 minuten voor de behandeling aanwezig te zijn. De behandeltijd voor een ooglidcorrectie is normaal gesproken maximaal 60 minuten. Wij zijn daarom de aangewezen kliniek als u op zoek bent naar:

 • Bovenooglidcorrectie Zaandam en omgeving.
 • Onderooglidcorrectie Zaandam en omgeving.
 • Ooglidcorrectie Zaandam en omgeving.

Er zullen foto’s worden gemaakt, voordat de behandeling plaatsvindt. Huid en vetweefsel dat u teveel heeft, zal worden gemarkeerd. Hierna worden de oogleden plaatselijk verdoofd. Het is mogelijk om een rustgevend middel te krijgen, voor de behandeling. Er bestaat bovendien een mogelijkheid om de behandeling onder volledige narcose te ondergaan.

Ooglidcorrectie met laser bij Acura Medisch Centrum

De meeste ooglidcorrecties worden bij Acura Medisch Centrum gedaan met behulp van laserapparatuur. Er kunnen met behulp van een laser namelijk extreem nauwkeurige incisies worden gemaakt. Het overschot aan huid en vetweefsel kan dan eenvoudig tijdens de ooglidcorrectie worden verwijderd. Op de wondjes die zijn ontstaan, worden kleine pleistertjes geplaatst. Het is van essentieel belang dat deze pleistertjes droog blijven. In uitzonderlijke gevallen kan de laser niet toegepast worden. Het is dan mogelijk om op de klassieke manier een ooglidcorrectie te ondergaan. U gaat direct de ingreep naar uw verkoeverkamer. Het is in deze ruimte mogelijk om hier even bij te komen en een drankje te nemen.

Welke klachten zullen worden verholpen dankzij een correctie van hangende bovenoogleden?

Veel mensen hebben er last van. Hangende bovenoogleden kan tot diverse klachten leiden. Veel voorkomende klachten zijn hoofdpijn, druk op de ogen en soms zelfs een belemmering van het gezichtsveld. Daarnaast kunt u een erg vermoeide blik hebben, terwijl dit niet het geval hoeft te zijn. Bij Acura Medisch Centrum zijn ooglidcorrecties een van de meest uitgevoerde behandelingen. U bent bij ons in goede handen.
Wij doen ook de onderooglidcorrectie (wallencorrectie), om uw onderoogleden te corrigeren. Door wallen kunt u er namelijk vermoeid of somber uitzien. Na de ingreep ziet u vrijwel direct resultaat.
Na de ooglidcorrectie is er normaal gesproken sprake van weinig napijn. De oogleden zullen direct na de ingreep worden gekoeld met een coldpack of ijswaterpads. Het is mogelijk dat er na de correctie van de oogleden toch wat blauwe plekken of zwellingen rond de ogen ontstaan. Met make-up kunt u deze plekken eventueel camoufleren. De dunne huid van de oogleden herstelt en geneest normaal gesproken snel en goed.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een ooglidcorrectie?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘ooglidcorrectie Zaandam’ een consult inplannen? Bespreek uw situatie en mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu