fbpx

Perfectha Hyaluronzuurfillers

Perfectha Hyaluronzuurfillers

Perfectha Hyaluronzuurfillers

Natuurlijk ogende verbetering van volume en gezichtscontouren Complete fillerlijn met uitstekende elasticiteit en superieure viscositeit

Innovatieve hyaluronzuur fillers

De fillers van Perfectha zijn vervaardigd volgens de e-BRI D ™ -technologie, een crosslinking proces van covalente bindingen binnen en tussen HA deeltjes. Deze gepatenteerde e-BRI D ™ technologie geeft een uitstekende elasticiteit en superieure viscositeit voor een natuurlijk ogend herstel van de gezichtscontouren en volume.

Modelleren, liften, revitaliseren

Met de complete lijn van hyaluronzuur fillers worden fijne, matige en diepe rimpels verzacht, het volume teruggebracht en het verbetert de structuur en contouren van bijvoorbeeld lippen, jukbenen of kin. Het resultaat na behandeling is direct zichtbaar en geeft een natuurlijke uitstraling.
Perfectha Hyaluronzuurfillers Perfectha HyaluronzuurfillersPerfectha HyaluronzuurfillersPerfectha Hyaluronzuurfillers

Perfectha Hyaluronzuurfillers voor en na foto’s

Links = voor behandeling | Rechts = na behandeling
Perfectha Hyaluronzuurfillers

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu