fbpx

Pigmentvlekken verwijderen Amstelveen, Haarlem of Zaandam

Bent u op zoek naar een specialist om pigmentvlekken te verwijderen in Amstelveen, Haarlem, Zaandam of omgeving? Dan bent u bij Acura Medisch Centrum aan het juiste adres. Veel mensen storen zich aan hun pigmentvlekken. Of het nu een enkele vlek is of dat het gaat om meerdere vlekken verdeeld over het gezicht, het kan mensen erg onzeker maken. De beste methode om pigmentvlekken te verwijderen of te behandelen is met één van onze lasers bij Acura Amsterdam of Weert. Afhankelijk van het advies dat u ontvangt van onze specialisten, kunnen we u behandelen met een CO2-laser, een KTP- of een Nd-YAG laser. Al deze lasers hebben een positief effect op het vervagen en verwijderen van pigmentvlekken. Doordat wij bij Acura Medisch Centrum uitsluitend werken met de beste huidtherapeuten, weet u zeker dat u een prettige behandeling heeft met een optimaal resultaat.

Pigmentvlekken verwijderen Amstelveen, Haarlem of Zaandam?
Pigmentvlekken verwijderen Amstelveen, Haarlem of Zaandam?
Pigmentvlekken verwijderen Amstelveen, Haarlem, Zaandam of omgeving?

Vaak heeft u aan één behandeling genoeg, maar dat bespreekt u vooraf met onze huidtherapeuten, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Samen met u wordt er een behandelplan gemaakt voor uw huid. Er wordt altijd eerst vooraf uitgelegd wat de behandeling inhoudt en wat u hiervan mag verwachten.
Dus bent u op zoek naar een behandeling van uw pigmentvlekken in Amsterdam of omgeving of omgeving Weert? Maak dan een afspraak voor een consult bij één van onze huidtherapeuten!

Wat zijn pigmentvlekken?

Pigmentvlekken zijn opeenhopingen van pigmentin de huid en zijn te herkennen aan donkere verkleuringen van de huidPigmentverstoringen kunnen worden veroorzaakt door een aantal factoren. Voorbeelden zijn de zon, hormonale schommelingen zoals zwangerschap en de overgang maar daarnaast zijn pigmentvlekken ook erfelijk bepaald. Pigmentvlekken komen vooral waar de huid is blootgesteld aan de zon.

Het resultaat van een pigmentlaser

Omdat pigmentvlekken er ontsierlijk uit kunnen zien behandelen we bij Acura pigmentvlekken met onze KTP, Nd:YAG- of met de fractionele C02 laser. Waarbij de KTP en de Nd:YAG specifiek op een pigmentvlek werkt, werkt de co2 laser ook op het stimuleren van collageen en elastine waardoor de huid gelijk een flinke verjongingskuur ondergaat. De laser geeft energie af in de huid welke wordt omgezet in warmte, het pigment absorbeert deze warmte waardoor het lichaam het opgestapelde pigment afbreekt. In eerste instantie kan het pigment wat donkerder worden, maar na ongeveer 5 dagen is het eerste opgestapelde pigment afgebroken en na maximaal 2 weken is het pigment verminderd of zelfs verdwenen. Afhankelijk van de diepte van het pigment zijn er 1 of 2 behandelingen nodig.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een pigmentvlekken verwijderen behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘pigmentvlekken verwijderen in Amstelveen, Haarlem of Zaandam’ een consult inplannen? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies

Voor deze behandeling kunt u terecht bij:
Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu