fbpx

Prijsaanvraag Haartransplantatie

Prijsaanvraag Haartransplantatie

Om een goede inschatting van de haartransplantatie kosten te kunnen maken, willen we u vragen gebruik te maken van het contactformulier en foto’s te uploaden. We zullen u een mooie aanbieding doen, zonder enige verplichtingen. Het is uiteraard ook mogelijk om langs te komen voor een gratis en vrijblijvend consult
U kunt gebruik maken van het contactformulier (upload tot drie beelden met een maximale bestandgrootte van 3 MB) of stuur ons een e-mail naar info@acuramedischcentrum.nl.

Haartransplantatie in Nederland

Wij hebben veel cliënten uit Nederland, België en Duitsland, in verband met onze scherpe tarieven voor de haartransplantatie behandeling. Wij hanteren bovendien de hoogste kwaliteitsnormen. Onze hoogstaande kwaliteit is één van de redenen waarom veel bekende Nederlanders kiezen voor een haartransplantatie bij Acura Medisch Centrum.

Haartransplantatie FAQ – Veelgestelde vragen
 1. Hoe worden de haartransplantatie kosten bepaald?
  De kosten van een haartransplantatie zijn altijd afhankelijk van het aantal grafts. Hoe groter het gebied dat behandeld moet worden, hoe hoger het aantal benodigde grafts om dit gebied op te vullen. De extra kosten per graft staan duidelijk weergegeven op de pagina over de haartransplantatie prijzen. Naast het aantal benodigde grafts zijn de kosten ook afhankelijk van het feit of u kiest voor een ‘normale’ FUE haartransplantatie of een haarsparende of onzichtbare haartransplantatie. Voor deze laatste haartransplantatie methode wordt namelijk altijd een kleine meerprijs gerekend, omdat dit meer werk is.
 2. Hoe kan er op de haartransplantatie kosten worden bespaard?
  In sommige gevallen is het mogelijk om een kleine haartransplantatie korting te krijgen, als u uw behandeling bijvoorbeeld laat opnemen voor een haartransplantatie video. Dit gebeurt echter slechts sporadisch.
 3. Kan ik de haartransplantatie kosten zelf berekenen?
  Er bestaan verschillende manieren om een indicatie te krijgen van de kosten van de FUE haartransplantatie. De eenvoudigste manier is natuurlijk dat u foto’s opstuurt en op basis hiervan een inschatting te krijgen van de kosten van de behandeling. U kunt echter ook zelf de haartransplantatie kosten berekenen. Het zal waarschijnlijk wel een beetje afwijken van het advies van de haartransplantatie arts, maar het is wel mogelijk om een beter beeld te krijgen van de prijzen van de haartransplantatie voor u. U kunt dit als volgt doen. Bepaal eerst het gebied dat moet worden behandeld. Is dit bijvoorbeeld de kruin? Bepaal hoeveel cm2 het kalende of dun behaarde gebied is. Is dit ongeveer 8 bij 10 cm? Dan is dit bij elkaar 80 cm2. Tijdens een haartransplantatie kunnen, afhankelijk van uw wensen en het donorgebied, bijvoorbeeld 25 grafts per cm2 worden geplaatst. Er zijn dan bij elkaar 25 grafts * 80 cm2 = 2.000 grafts nodig voor de kruin. De kosten van de FUE haartransplantatie kunt u hier eenvoudig bij vinden. Moeten ook de inhammen behandeld worden en zijn deze beiden ongeveer 15 cm2? Dan zullen er bij elkaar 80 cm2 + 2 * 15 cm2 = 110 cm2 * 25 grafts = 2.750 grafts moeten worden getransplanteerd.
 4. Kan de haartransplantatie in termijnen worden betaald?
  Het is mogelijk dat u het totale bedrag voor de haartransplantatie niet direct beschikbaar heeft. Het is mogelijk om de haartransplantatie in termijnen te betalen. Dit kan via een kredietverstrekker waar wij mee samenwerken. Indien u interesse heeft, kunt u contact met ons opnemen voor de voorwaarden.
 5. Kom ik in aanmerking voor een haartransplantatie vergoeding?
  Helaas is het tegenwoordig erg lastig om een (gedeeltelijke) vergoeding te krijgen voor een haartransplantatie. In sommige gevallen is dit wel mogelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een ongeluk, waardoor u plaatselijk last heeft van een kale plek. Overleg altijd met uw zorgverzekeraar wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot een vergoeding voor de FUE haartransplantatie.
 6. Is een haartransplantatie aftrekbaar van de Belasting?
  Normaal gesproken is een haartransplantatie niet aftrekbaar van de Belasting. In sommige gevallen kan een haartransplantatie worden gekenmerkt als ziektekosten. Overleg hiervoor altijd met de Belastingdienst of u de behandeling (gedeeltelijk) mag aftrekken van het belastbare inkomen.
 7. Zijn de haartransplantatie kosten in Turkije lager?
  Net als in Nederland zijn de haartransplantatie kosten in Turkije eveneens verschillend. Er bestaan in Turkije ook goedkope en duurdere klinieken. Acura Medisch Centrum staat bekend om de zeer scherpe haartransplantatie kosten. De kosten van een haartransplantatie zijn bij ons in Nederland zelfs soms lager dan bepaalde Turkse haarklinieken. Daarnaast is de kwaliteit die wij bieden zeer goed. De kwaliteit van veel haartransplantatie klinieken in Turkije laat te wensen over. Hierdoor wordt goedkoop soms duurkoop.
 8. Kan ik de haartransplantatie kosten vergelijken van klinieken in Nederland en Turkije?
  Het is het eenvoudigste om de kosten van een haartransplantatie van verschillende haartransplantatie klinieken online te vergelijken. Wij zijn momenteel de goedkoopste haartransplantatie kliniek van Nederland. Wij scoren echter een 9,4 op het gebied van klanttevredenheid. Hier kan geen andere haarkliniek aan tippen.
 9. Bestaan er nog andere manieren om op de haartransplantatie kosten te besparen?
  Er bestaan verschillende manieren om op de haartransplantatie kosten te besparen. Wat u onder andere zelf kunt doen, is online goed zoeken naar de laagste haartransplantatie prijzen. Let daarnaast ook goed op de kwaliteit die de diverse haarklinieken te bieden hebben. In sommige gevallen kunt u online interessante haartransplantatie aanbiedingen vinden. Met dergelijke aanbiedingen voor een haartransplantatie is het soms ook mogelijk om op de kosten te besparen.
 10. Waarom spreekt de ene kliniek van grafts en de andere kliniek van haren?
  Om de kosten van een haartransplantatie te bepalen, spreken wij van grafts. Een graft bevat gemiddeld 1 tot 4 haren. Dit is onder andere afhankelijk van het donorgebied. Door te spreken van grafts, weet u vaak beter waar u aan toe bent. Het is namelijk eenvoudiger te bepalen hoeveel grafts er getransplanteerd worden dan hoeveel haren er getransplanteerd worden.
 11. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste haartransplantatie in Nederland?
  Met gepaste trots mogen wij melden dat we dé haarkliniek in Nederland zijn met de beste prijs kwaliteit verhouding voor haartransplantaties en daarnaast ook de goedkoopste haartransplantatie kliniek van Nederland zijn. Wij vinden het belangrijk dat u topkwaliteit krijgt, voor een eerlijke prijs.
 12. Verschillende de haartransplantatie kosten voor mannen en vrouwen?
  In principe verschillende kosten voor een haartransplantatie bij vrouwen of bij mannen niet. Houd er echter rekening mee dat er wel een meerprijs wordt gevraagd voor een haarsparende haartransplantatie of onzichtbare haartransplantatie. Vrouwen kiezen over het algemeen vaker voor deze haartransplantatie variant. De reden hiervan is dat dan niet het hele hoofd kort hoeft te worden geschoren.
 13. Hoeveel sessies zijn er nodig voor een optimaal resultaat?
  Een haartransplantatie is een unieke behandeling, waarbij het aantal behandelsessies van een aantal factoren afhangt. De oppervlakte van het transplantatiegebied, het aantal grafts dat wordt getransplanteerd, de haardichtheid die wordt nagestreefd en uw individuele verwachtingspatroon tellen hierbij mee. Hoeveel behandelsessies in uw situatie nodig zijn, kan tijdens het intakegesprek met de behandelend arts worden besproken.
 14. Wat zijn de kosten van een haartransplantatie voor de inhammen?
  Haaruitval uit zich bij veel mannen vaak in dieper wordende of terugtrekkende inhammen. Haartransplantaties om de inhammen op te vullen worden regelmatig uitgevoerd. De kosten van een haartransplantatie voor de inhammen worden mede bepaald door het aantal grafts die nodig zijn om de inhammen te vullen. Het is belangrijk om eerst vast te laten stellen hoeveel grafts u nodig heeft voor een optimaal resultaat. Vaak volstaan 500 tot ongeveer 2.500 grafts.
 15. Is er een verschil tussen de kosten voor FUE- en FUT-haartransplantatie?
  Ja, de FUT-haartransplantatie is een verouderde techniek en daarom soms iets goedkoper dan de innovatieve FUE-techniek. Daar staat dus wel tegenover dat bij de FUT-techniek een ontsierend litteken achterblijft in uw haarkrans. De FUE-techniek laat nauwelijks zichtbare littekens achter. Acura Medisch Centrum past de moderne FUE-techniek naar volle tevredenheid en met uitstekende resultaten toe.
 16. Welke kosten voor een haartransplantatie zijn inbegrepen, moet ik apart betalen voor het intakegesprek?
  Acura Medisch Centrum hanteert complete tarieven. Dat betekent dat het intakegesprek vrijblijvend is en dat u daar niet apart voor dient te betalen. De haartransplantatie tarieven zijn inclusief de kosten voor het consult. Overzichtelijk, zodat u vooraf precies wat waar u aan toe bent.
 17. Hoeveel kost een haartransplantatie voor de kruin?
  De kosten voor een haartransplantatie op uw kruin lopen uiteen. Het verschilt van persoon tot persoon hoeveel grafts nodig zijn en hoe groot de kruin is. Heeft u een grotere kruin? Dan heeft u meer grafts nodig voor een goed resultaat in vergelijking met iemand die een kleinere kruin heeft. Daarnaast speelt ook de dikte van uw haar een rol. Tijdens een intakegesprek bij Acura Medisch Centrum wordt vastgesteld hoeveel grafts u kunt laten transplanteren.
 18. Hoeveel kost een haartransplantatie met kroeshaar?
  Een haartransplantatie bij mannen en vrouwen met kroeshaar is een complexe behandeling. Het oogsten van de grafts vereist een speciale techniek en laat u bij voorkeur uitvoeren door een ervaren specialist. Kroesharen krullen namelijk niet alleen als ze groeien, maar ook onderhuids. Een succesvolle transplantatie verdient de nodige nauwkeurigheid. Op een dag kunnen ook aanmerkelijk minder grafts getransplanteerd worden dan bij steil haar. De kostprijs voor een haartransplantatie kroeshaar ligt gemiddeld daardoor hoger dan bij een haarimplantatie bij steil haar.
 19. Is een haarsparende haartransplantatie duurder dan een gewone haartransplantatie?
  Ja, als u besluit om een haarsparende FUE-haartransplantatie uit te laten voeren, dan liggen de kosten hiervoor gemiddeld iets hoger dan bij een standaard haartransplantatie. Bij een haarsparende haartransplantatie wordt alleen een gedeelte van het donorgebied kort geschoren. Het is een intensievere behandeling dan bij een gewone FUE-haartransplantatie. De meeste haarsparende FUE-haartransplantaties worden uitgevoerd bij vrouwen die, om begrijpelijke redenen, niet hun volledige hoofdhaar willen scheren.
 20. Kan ik de haartransplantatie prijzen of kosten online vergelijken?
  Tegenwoordig zijn de meeste klinieken volledig open over de tarieven die zij hanteren voor haartransplantatie behandelingen. Wilt u online kosten vergelijken van de haartransplantatie behandeling. Dan kunt u eenvoudig online zoeken op de term haartransplantatie kosten. Door de verschillende websites van haartransplantatie klinieken te bezoeken, kunt u de kosten eenvoudig vergelijken. De haarimplantatie kosten kunnen namelijk behoorlijk verschillen per kliniek.
 21. Is een goedkope haartransplantatie aanbieding altijd van goede kwaliteit?
  De prijs die u betaalt voor een haartransplantatie wordt voor een gedeelte beïnvloed door de kwaliteit die geleverd wordt. Let bij een goedkope aanbieding altijd op de ruimte waar de haartransplantatie wordt uitgevoerd, welke apparatuur wordt gebruikt, welke haartransplantatie techniek wordt toegepast en hoeveel grafts er getransplanteerd zullen worden. Daarnaast komt u veel te weten over een behandelaar door ervaringsverhalen van anderen te lezen.
 22. Heb ik garantie op een haartransplantatie?
  Ja, de meeste haarklinieken en haartransplantatie specialisten geven garantie op de haartransplantatie die bij u wordt toegepast. Voorwaarden kunnen per kliniek verschillen. Het gaat doorgaans om een levenslange groeigarantie van de getransplanteerde haren.
 23. Hoe is de prijs-kwaliteitsverhouding van een groepskorting op een haartransplantatie?
  Cosmetische behandelingen die met een zogenaamde groepskorting worden aangeboden, zijn niet nieuw. Overweegt u een haartransplantatie en ontvangt u graag een aanbieding voor een groepskorting, dan kan dat een aantrekkelijke optie zijn. Het verdient de aanbeveling om de aanbieding met de nodige aandacht te bekijken. Niet iedereen is hetzelfde en een haartransplantatie is een behandeling die voor een goed resultaat op uw specifieke situatie afgestemd dient te worden. Het aantal haarzakjes dat getransplanteerd wordt, is daarbij van groot belang. Bij een vergevorderde mate van kaalheid bent u niet geholpen met een groepskorting voor een haartransplantatie met bijvoorbeeld 500 grafts.
 24. Kan ik korting krijgen op een haartransplantatie?
  Het komt voor dat haarklinieken korting geven op de kosten van een haartransplantatie. De voorwaarden om voor de korting in aanmerking te komen, lopen uiteen. Van toestemming geven voor het mogen gebruiken en publiceren van uw haartransplantatie voor en na foto’s, tot het in beeld brengen van uw behandeling in een haartransplantatie video. Het is niet ondenkbaar dat u met het krijgen van een korting een stukje privacy inlevert. Zet de voor- en nadelen van de korting die u wordt aangeboden tegenover elkaar, zodat u achteraf geen spijt heeft. Hoe aantrekkelijk het bedrag van de korting ook is, als u later uw foto’s online tegenkomt kan dat erg confronterend zijn. De kortingsmogelijkheden voor de haartransplantatie bij Acura Medisch Centrum kunnen variëren. Vraag indien u interesse heeft naar de voorwaarden.
 25. Zijn Belgische haartransplantatie klinieken goedkoper?
  Vroeger zat er regelmatig een aanzienlijk verschil tussen de haartransplantatie kosten voor cosmetische behandelingen die in België en Nederland werden uitgevoerd. Bovendien ligt het niveau van de zorg en de medische dienstverlening in België hoog. De keuze voor een Belgische aanbieder is dan soms ook een optie. De laatste jaren zijn de prijzen steeds dichter bij elkaar komen te liggen, waardoor er tegenwoordig nauwelijks nog sprake is van een goedkopere haartransplantatie in België. Eventuele reiskosten komen uiteraard nog bij de prijs voor de behandeling. Vergelijk de tarieven van Belgische haartransplantaties met een Nederlandse kliniek, u zult zien dat het verschil te verwaarlozen is. Wij staan bekend om de zeer scherpe haartransplantatie prijzen.
 26. Zijn de kosten voor de nazorg bij de prijs inbegrepen?
  De manier waarop de kostprijs voor een haartransplantatie wordt berekend, verschilt per behandelaar. Als u achteraf niet geconfronteerd wilt worden met bijkomende kosten, let dan altijd op de kosten die zijn inbegrepen. Dit betreft zowel het gebruik van een plaatselijke verdoving, het aantal grafts dat wordt getransplanteerd en de nazorg achteraf.
 27. Waarom zijn er grote prijsverschillen tussen de diverse haarklinieken?
  Het staat iedere behandelaar vrij om eigen tarieven samen te stellen en te hanteren. Vaak wordt hierbij rekening gehouden met de naamsbekendheid en locatie van de kliniek. De ervaring van de behandelend artsen telt eveneens mee. Regelmatig wordt er met een laag tarief geadverteerd, waarna de uiteindelijke kosten behoorlijk tegen kunnen vallen. Let daarom altijd goed op wat er precies in een prijs is opgenomen en vraag naar de ervaring van de arts.
 28. Moet ik betalen voor een intakegesprek?
  Nee, bij Acura Medisch Centrum is het intakegesprek gratis en vrijblijvend.
 29. Ik ben teleurgesteld in het resultaat, wat nu?
  Haartransplantaties ‘mislukken’ zelden. U kunt teleurgesteld zijn, omdat u andere verwachtingen had van de ingreep. Ervaren artsen geven al tijdens het intakegesprek aan wat u realistisch gezien kunt verwachten van de ingreep. Ondanks de prima resultaten die doorgaans bereikt worden, zal uw haardos nooit zo vol worden als in uw jeugdjaren. Volg na de ingreep de adviezen en instructies van de arts op, dit is van invloed op het eindresultaat. Neem altijd contact op met de kliniek als u vragen heeft, dan kan er samen naar een gepaste oplossing worden gezocht.
 30. Is een vervolgbehandeling goedkoper?
  Een enkele keer komt het voor dat iemand een aanvullende haartransplantatie nodig heeft, om het gewenste resultaat te bereiken. Deze ingreep is vaak minder complex en uitgebreid dan de eerste haarimplantatie. Waarschijnlijk worden er dan ook minder haarzakjes getransplanteerd, wat maakt dat de kosten lager liggen. U kunt dit bespreken met de behandelend arts.
 31. Waarom is een haartransplantatie in Turkije goedkoper?
  De kostprijs van een haartransplantatie is onder meer gebaseerd op de algemene kosten die een haarkliniek maandelijks betaald. Hierbij zijn arbeidskosten voor artsen en kliniekmedewerkers inbegrepen, maar ook de kosten om de klinieken operationeel te houden zoals huisvestingskosten. In Turkije zijn deze kosten lager dan in Nederland. Dat zorgt er voor dat de ingreep goedkoper aangeboden kan worden.
 32. Heb ik op een goedkope haartransplantatie ook garantie?
  De kostprijs van de ingreep is niet van invloed op het feit of een haarkliniek al dan niet garantie geeft op de succesvol getransplanteerde haarzakjes.
 33. Zullen de haartransplantatie kosten in de toekomst zakken?
  De ontwikkelingen op het gebied van apparatuur, techniek en mogelijkheden staan niet stil. Het ligt dan ook niet in de lijn der verwachting dat de kostprijs van een haartransplantatie de komende jaren naar beneden zal gaan.
 34. Hoeveel bijkomende kosten moet ik verwachten bij een haartransplantatie in het buitenland?
  Afhankelijk van de bestemming kunt u hierbij denken aan reis- en verblijfskosten. Ook het vervoer tussen bijvoorbeeld het vliegveld, uw accommodatie en de haarkliniek kan voor eigen rekening zijn. Het gebeurt geregeld dat u een tarief krijgt voor alleen de ingreep, zonder dat daarbij de kosten voor het intakegesprek, de controles en nazorg zijn meegerekend. Bekijk een prijsopgave dan ook altijd met de nodige aandacht.
 35. Krijg ik korting als ik iemand doorverwijs naar een haarkliniek?
  Kortingsmogelijkheden kunt u bespreken tijdens een consult of intakegesprek bij een haartransplantatie specialist.
Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een haartransplantatie behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘prijsaanvraag haartransplantatie’ een consult inplannen voor een haartransplantatie of andere behandeling tegen haaruitval? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
 • Haarstichting-keurmerk
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu