fbpx

Rimpelbehandeling Amsterdam IJburg

Wilt u in Amsterdam IJburg of omgeving een rimpelbehandeling ondergaan? We proberen er allemaal jong uit te blijven zien, maar naarmate we ouder worden beginnen we ondanks alles toch huidverouderingsverschijnselen te zien. Vanaf ongeveer het 30e levensjaar wordt de huid dunner, kwetsbaar, slap en droog. Ook bloedvaten verminderen, waardoor de huid minder voorzien wordt van voedingsstoffen. Collageen en elastine wordt niet meer opgebouwd, dit zijn de bouwstenen van de huid, net als cement voor een muur, waardoor de huid slapper wordt. Bij Acura Medisch Centrum bieden wij doeltreffende behandelingen aan die het verouderingsproces tegengaan, maar ook bestaande rimpels en huidverslapping verminderen.

Rimpelbehandeling Amsterdam IJburg?
Rimpelbehandeling Amsterdam IJburg?
Rimpelbehandeling in Amsterdam IJburg met Ultherapie

Wat is ultherapie?
Ultherapie is de nieuwste behandeling voor huidverstrakking. Ultherapie is uniek, omdat deze techniek in staat is om op een veilige en gecontroleerde manier op precies de juiste diepte energie af te leveren, precies daar waar het nodig is om de huid te liften en te verstrakken. Een Ultherapie behandeling werkt met ultrasoon geluid. Er worden energiepulsen in de diepere lagen van de huid afgegeven. Op deze plaatsen ontstaat een warmte van 60 tot 70 graden Celsius.  Door deze warmte wordt de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid gestimuleerd.
Deze behandeling kan perfect ingezet worden bij een verslapte hals, kaaklijn, decolleté, oogleden of wenkbrauwen.
Het resultaat van Ultherapie
Voorafgaand aan de behandeling wordt er een echografische visualisatie van uw huid gemaakt, zodat wij precies kunnen bepalen waar de energie afgeleverd moet worden. Vervolgens wordt er micro-gefocuste ultrasound energie afgegeven op exact de juiste diepte onder uw huid. Het weefsel wordt verhit, zonder het huidoppervlakte en de omringende huidstructuren te beschadigen. Als reactie op de afgeleverde energie wordt in de huid het wondhelingsproces op gang gebracht. Dit proces  bevordert de aanmaak van nieuw collageen en elastine.
Ultherapie zorgt voor een natuurlijk herstelproces in de huid, waarbij er geen gebruik gemaakt wordt van chemische stoffen, toxines of fillers. Daarom wordt deze behandeling gezien als een natuurlijke manier van huidverstrakking. Omdat het huidoppervlak en de omringende huidstructuren niet beschadigen, kent deze behandeling geen hersteltijd. U kunt deze behandeling dus ondergaan tussen alle bedrijven door.
De meeste mensen hebben slechts één behandeling nodig. Afhankelijk van de mate van huidverslapping, de reactie op ultrasound energie en de aanmaak van lichaamseigen collageen kan het behandelde gebied baat hebben bij een tweede behandeling. Omdat uw huid blijft verouderen, kunnen vervolgbehandelingen bijdragen aan de strijd tegen het natuurlijke verouderingsproces van de huid.
Ultherapie wordt vaak ingezet in combinatie met een fractionele CO2 laser, omdat hierdoor de resultaten nog beter zijn. Waar een gefractioneerde laser werkt op rimpels, pigment en de huidstructuur, werk Ultherapie op verstrakking van de huid. Daarom vormen deze 2 behandelingen een prachtig resultaat, waarbij vaak één behandeling al voldoende is.
Het consult
Tijdens het consult geeft de arts uitleg over de techniek en procedure van een Ultherapie behandeling. Wij vragen u naar uw algemene gezondheidstoestand, zoals uw medische voorgeschiedenis, medicijngebruik, eventuele allergieën, etc. Zo vindt een eventuele behandeling in optimale omstandigheden plaats. Ook bespreken we uw wensen en vertellen wij u wat de mogelijkheden van huidverstrakking zijn met behulp van Ultherapie. Wij proberen altijd zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen. Uiteraard brengen we u op de hoogte van de mogelijke risico’s en complicaties. Tijdens het consult heeft u alle ruimte om vragen te stellen.

Bij Acura zijn de kosten van deze behandeling als volgt:
Ultherapie 1 zone (bv. oog- of mondgebied)€ 450
Ultherapie Décolleté€ 1.000
Ultherapie Gezicht compleet€ 1.000
Ultherapie Hals€ 800
Ultherapie Wangen en Kaak€ 800
Rimpelbehandeling Amsterdam IJburg met Fractionele C02 laser

Wat is een gefractioneerde laser?
De gefractioneerde laser is een hoogwaardige laser die voor veel doeleinden inzetbaar is. Wanneer we ouder worden, zien we dat aan de huid: de huid verliest elasticiteit en er ontstaan rimpels. Door invloeden van bijvoorbeeld de zon kunnen pigmentvlekken ontstaan. Ook wordt de structuur van de huid vaak grover, naarmate we ouder worden. Om al deze ontsierende eigenschappen aan de huid te verbeteren wordt de fractionele laser ingezet.
Het resultaat van een fractionele CO2 laser
De fractionele laser maakt microscopische gaatjes in de huid, waardoor de laser haar warmte afgeeft in de huid. De huid zet deze warmte om in nieuw collageen en elastine. Dit zijn de bouwstenen van onze huid. Daarnaast ziet de huid deze kleine microscopische gaatjes als kleine wondjes, waardoor er een herstelproces in de huid wordt geactiveerd. Door dit herstelproces vernieuwt de huid zich. Naast deze eigenschappen absorbeert de laser ook het opgestapelde pigment van pigmentvlekken. Hierdoor zullen de pigmentvlekken verminderen of zelfs verdwijnen. Omdat er kleine gaatjes in de huid zijn ontstaan, zal het herstelproces ongeveer drie tot vijf dagen duren. De eerste resultaten zullen ongeveer met één maand te zien zijn. Gedurende het gehele herstelproces vernieuwt het huidoppervlak zich volledig en wordt er nieuw collageen en elastine aangemaakt.
De gefractioneerde laser zorgt voor een natuurlijk proces in de huid, waarbij er geen gebruik gemaakt wordt van chemische stoffen, toxines of fillers. Daarom wordt deze laser gezien als een natuurlijke manier van huidverbetering en huidverjonging.
De meeste mensen hebben slechts 2 behandelingen nodig. Afhankelijk van de mate van huidverslapping, de reactie op het eigen herstelproces en de aanmaak van lichaamseigen collageen, kan het behandelde gebied baat hebben bij een tweeed behandeling. Omdat uw huid blijft verouderen, kunnen vervolgbehandelingen bijdragen aan de strijd tegen het natuurlijke verouderingsproces.
De gefractioneerde laser wordt vaak ingezet in combinatie met Ultherapie, omdat hierdoor de resultaten nog beter zijn. De fractionele co2 laser heeft een positief effect op rimpels, pigment en de huidstructuur. Ultherapie zorgt vooral voor verstrakking van de huid. Daarom vormen deze 2 behandelingen een prachtig resultaat, waarbij vaak één behandeling al voldoende is.
Het consult
Tijdens het consult geeft de arts uitleg over de techniek en procedure van een laserbehandeling. Wij vragen u naar uw algemene gezondheidstoestand, zoals uw medische voorgeschiedenis, medicijngebruik, eventuele allergieën, etc. Zo vindt een eventuele behandeling met de fractionele CO2 laser in optimale omstandigheden plaats.
Ook bespreken we uw wensen en vertellen wij u wat de mogelijkheden van een huidverjonging met fractionele laser zijn. Wij proberen altijd zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen. Uiteraard brengen we u op de hoogte van de mogelijke risico’s en complicaties. Tijdens het consult heeft u alle ruimte om vragen te stellen.

Bij Acura zijn de kosten van deze behandeling als volgt:
1x Gezicht compleet€ 250
1x Regio*€ 75
3x Gezicht compleet€ 600
3x Gezicht compleet + Juvenus Biostimulatie€ 700
Rimpelbehandeling Amsterdam IJburg met Botox

Op jonge leeftijd is de huid stevig, soepel, elastisch en rimpelloos. Het collageennetwerk is dan nog intact. Naarmate de jaren vorderen, verzwakt dit netwerk van collageen en verliest de huid haar spankracht. De eerste tekenen van veroudering ontstaan dan, kleine lijntjes rond de ogen, de frons en later volgen andere rimpels. Veel rimpels in het gezicht ontstaan door het willekeurig of onwillekeurig aanspannen van spieren vlak onder de huid. Dit zijn vooral de fronsrimpels op het voorhoofd en tussen de wenkbrauwen en de kraaienpootjes aan weerszijden van de ogen. Deze kunnen het beste worden aangepakt met botuline toxine, oftewel Botox. Botox blokkeert tijdelijk de prikkeloverdracht van de zenuwen naar de spieren, waardoor de werking van de spieren in dit gebied afneemt. Maar ook afhangende wenkbrauwen kunnen gecorrigeerd worden door middel van Botox. Rimpels die zijn ontstaan door een slapper wordende huid of door frequente blootstelling aan de zon, kunnen beter worden behandeld met fillers of een laser.
Botox is werkzaam na ongeveer 1 week. Het effect houdt ongeveer 3 tot 6 maanden aan. Daarna neemt de mogelijkheid om de spiertjes aan te spannen weer langzaam toe. Er groeien dan weer nieuwe zenuwuiteinden aan om de geblokkeerde zenuwuiteinden te vervangen.
Botuline toxine is veilig. Jaarlijks worden er gemiddeld 4 miljoen behandelingen verricht en tot nu zijn er geen nadelige bijwerkingen op lange termijn geregistreerd. Daarnaast werkt Acura Medisch Centrum uitsluitend met deskundige professionals en goedgekeurde merken, zoals Azzalure® (Dysport®).

Bij Acura zijn de kosten van deze behandeling als volgt:
Botox expressielijnen€ 125
Botox Voorhoofd rimpels€ 125
Botox Fronsrimpels€ 150
Botox Kraaienpootjes€ 125
Botox 3 zones€ 350
Botox voor hyperhidrosis€ 400
Rimpelbehandeling Amsterdam IJburg met Fillers

Fillers worden gebruikt om het gezicht een voller en jeugdiger karakter te geven. Bij Acura Medisch Centrum werken wij uitsluitend met oplosbare, tijdelijke fillers. Omdat een gezicht in de loop der jaren verandert, is het effect van permanente fillers niet te voorspellen. Er zijn verschillende soorten fillers, die elk hun specifieke eigenschappen hebben voor bijvoorbeeld diepere groeven, fijne lijntjes of volumeverlies. De duur van het effect hangt af van het product en het te behandelen gebied. Acura Medisch Centrum werkt uitsluitend met goedgekeurde en zeer veilige producten, die hun effect bewezen hebben.
We kunnen fillers op veel plaatsen gebruiken, zoals voor het opvullen van lijntjes en afhangende mondhoeken, het verstevigen van de wangen en voor volume creëren van bijvoorbeeld jukbeenderen en lippen. Een andere populaire behandeling is het opvullen van de lijntjes op de handen en het verminderen van donkere kringen onder de ogen. 
Tijdens het consult bekijkt u samen met uw arts welke filler het meest geschikt is voor uw huid en wensen.

Bij Acura zijn de kosten van deze behandeling als volgt:
Afhankelijk van type filler per ml ( in samenspraak met arts) tussen €350 en €445
Huidverzorging Amsterdam IJburg

Environ en Dermaceutic
Een goede en dagelijkse huidverzorging is essentieel voor het behouden of verkrijgen van een mooie huid. Er zijn veel producten op de markt die van alles beloven. Om daadwerkelijk iets te kunnen betekenen voor de huid, moeten er in de huidverzorgingsproducten actieve ingrediënten zitten met hoge concentraties aan werkzame stoffen. En juist daarom werken wij met Environ en Dermaceutic. Daarnaast let Environ en Dermaceutic ook op de verpakkingen. Hier komt geen zuurstof en licht bij de crème, waardoor de werkzame stoffen niet vervliegen en hun werking afgeven in de huid. Daarnaast versterken en behouden deze producten het resultaat van bijvoorbeeld de fractionele CO2 laser, de Ultherapie en fillers.
Om goed te kunnen bepalen welke producten uw huid nodig heeft, zal de huidtherapeut eerst een huidanalyse uitvoeren. Samen met u wordt er gekeken naar de beste producten voor uw huid. Wilt u weten welke producten uw huid weer zullen laten stralen? Maak dan vrijblijvend een afspraak met de huidtherapeut.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘rimpelbehandeling Amsterdam IJburg’ een consult inplannen? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu