fbpx

Rimpelbehandeling

Als gevolg van het natuurlijke verouderingsproces neemt de elasticiteit van uw huid af. Hierdoor kunnen rimpels ontstaan. Wilt u graag afkomen van deze ontsierende rimpeltjes? Als anti-rimpel crèmes niet het gewenste effect hebben, dan kunt u een rimpelbehandeling bij Acura Medisch Centrum overwegen.

Rimpelbehandeling.
Rimpelbehandeling.
Een rimpelbehandeling, wat is dat?

Een rimpelbehandeling kan uitkomst bieden als u zich stoort aan de rimpelvorming die ontstaat in onder meer het gezicht. Zeker als u liever geen chirurgische ingreep wenst te ondergaan, zoals een facelift, is een rimpelbehandeling een uitstekend alternatief. U kunt voor een behandeling kiezen als u de algemene contouren van uw gezicht wilt verbeteren of rimpels wilt laten corrigeren en uw lippen wat extra volume wilt geven. Acura Medisch Centrum maakt bij een rimpelbehandeling gebruik van vulmiddelen die onderhuids geïnjecteerd worden. De behandeling geeft direct zichtbare resultaten. Uw gezicht krijgt een jeugdigere uitstraling. Onze behandelend specialisten bespreken in een kennismakingsgesprek uw wensen en geven u advies over de rimpelbehandeling die het beste bij u past.

Wanneer kiest u voor een rimpelbehandeling

Rimpelbehandelingen zijn een populaire cosmetische ingreep, die om uiteenlopende redenen kunnen worden toegepast. Zo is een behandeling effectief bij onder meer:

 • De vermindering van acné littekens
 • Zogenaamde fronsrimpels op het voorhoofd
 • Rimpels die ontstaan tussen uw mond en neus
 • Lachrimpels
 • Rimpels die ontstaan rondom de lippen

De toegang tot een rimpelbehandeling is laagdrempelig. U heeft geen verwijzing nodig van een huisarts of specialist. Rimpelbehandelingen worden normaal gesproken niet door uw ziektekostenverzekering vergoed. Een behandeling komt dus voor uw eigen kosten. Vergelijk vooraf de diverse klinieken en artsen met elkaar. Belangrijk is dat u zich welkom, begrepen en vertrouwd voelt bij de kliniek van uw keuze.

Een rimpelbehandeling begint met een intakegesprek

Als u een rimpelbehandeling overweegt, vindt er eerst een intakegesprek plaats bij de cosmetisch specialist van Acura Medisch Centrum. Dit gesprek is vrijblijvend. U heeft de mogelijkheid om vragen te stellen en uw wensen op het gebied van de behandeling duidelijk te maken. Tijdens het gesprek onderzoekt en bekijkt de specialist uw huid en het te behandelen gebied. In overleg met u wordt de juiste behandelmethode besproken en voorgesteld. De behandeling wordt doorgenomen en u kunt voor en na foto’s bekijken van rimpelbehandelingen die in de kliniek zijn uitgevoerd.

Hoe ziet een rimpelbehandeling eruit?

De behandeling wordt uitgevoerd met behulp van een fijne, dunne injectienaald. Deze wordt onderhuids ingebracht en druppelsgewijs wordt het vulmiddel ingespoten. De injectienaald wordt op oppervlakkige wijze in het verloop van de betreffende rimpel geplaatst. Doorgaans wordt een rimpelbehandeling zonder gebruik van een verdoving uitgevoerd. Indien u erg gevoelig bent, kunt u gebruik maken van een verdovende crème die u voor de behandeling op de te behandelen plaatsen aanbrengt. De verdovende crème is op recept verkrijgbaar, uw huisarts kan hiervoor een recept voorschrijven. Uw natuurlijke gelaatstrekken veranderen in de loop der jaren. De vulmiddelen die door Acura Medisch Centrum gebruikt worden zijn oplosbaar en tijdelijk van aard. De producten die toegepast worden voor het opvullen van rimpels, diepere groeven en fijne lijntjes hebben hun effectiviteit bewezen en zijn veilig. Hoelang het effect van een vulmiddel zichtbaar is, is afhankelijk van het product dat gebruikt wordt. Dit zal tijdens het intakegesprek door de arts met u worden besproken. Gemiddeld zijn de resultaten van rimpelbehandelingen 9 maanden tot 3 jaar na de ingreep zichtbaar.

De kosten van een rimpelbehandeling

Een behandeling om een rimpeltje, groeven en lijntjes op te laten vullen verschillen per kliniek en per specialist. Het is van belang om hierin een overzichtelijke vergelijking te maken. Wees altijd objectief als u tarieven met elkaar vergelijkt en bekijk goed welke zorg in de totaalprijs is inbegrepen. Kijk daarnaast ook naar welke producten worden gebruikt en hoe lang de effecten zichtbaar zijn.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een rimpelbehandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘rimpelbehandeling’ een consult inplannen? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu