fbpx

Rimpels bovenlip

Verticale rimpeltjes aan de bovenkant van uw lippen kunnen een bron van ergernis zijn. Deze rimpels bovenlip laten uw gezicht er ouder uitzien en dat is niet altijd even leuk. U kunt deze rimpeltjes onder meer laten verhelpen met behulp van injectables. Acura Medisch Centrum maakt hiervoor gebruik van fillers van Stylage, Ellansé, Juvéderm en Juvenus.

Rimpel bovenlip?
Rimpel bovenlip?
Het ontstaan van rimpels op de bovenlip

Met het ouder worden neemt het collageen in uw lichaam af en de huid verliest aan soepelheid en elasticiteit. Hierdoor ontstaan volumeverlies en rimpelvorming in uw gezicht. Er zijn meerdere redenen waardoor de een sneller met rimpelvorming te maken krijgt dan de ander. Als u regelmatig de lippen tuit, dan vergroot u de kans op bovenlip rimpels, hiertoe horen ook drinken of zuigen door een rietje en drinken uit een flesje. De grootste oorzaak van rimpels op de bovenlip is echter roken. Roken zorgt niet alleen voor een versnelde veroudering van de huid. Trekken aan een sigaret doet u immers met getuite lippen. U heeft hierdoor zelf een groot aandeel in het ontstaan van rimpels op de bovenlip.

Weer lachen zonder rimpels bovenlip

Rimpels op de bovenlip kunnen snel en veilig behandeld worden met injectables. Na de behandeling heeft u weer een stralende glimlach. Overweegt u een behandeling tegen rimpels bovenlip met behulp van injectables? Vergelijk dan altijd de verschillende aanbieders met elkaar. Nederland kent tal van schoonheidsklinieken en ervaren cosmetisch specialisten die injectables aanbieden. Ga bij meerdere klinieken langs voor een consult, zodat u de prijzen en de aanbiedingen met elkaar kunt vergelijken. Een cosmetische behandeling is een persoonlijke ingreep die voor iedereen anders is. Na een intakegesprek ontvangt u een behandelvoorstel met een pakketprijs. De prijs van Acura Medisch Centrum bevat de voorbereidingsperiode, de injectables behandeling en de nazorg.

Behandeling rimpels bovenlip

Op de dag van de injectable behandeling maakt de cosmetisch specialist foto’s voor in uw medisch dossier. Zo kunt u na afloop ook goed het resultaat bekijken. Het verloop van de behandeling is bij het consult besproken en uw weet vooraf welk type filler gebruikt wordt voor het opvullen van de bovenlip rimpels. De fillers worden met behulp van een dunne naald in uw huid geïnjecteerd.
Het al dan niet toepassen van een plaatselijke verdoving wordt samen met de behandelaar bepaald. Nadat de verdoving is aangebracht en ingewerkt, vindt de behandeling plaats. De volledige ingreep duurt ongeveer een kwartier. Na afloop wordt het behandelde gebied gekoeld, dit is om eventuele blauwe plekken en zwellingen tegen te gaan. Vervolgens mag u de kliniek verlaten. Acura Medisch Centrum maakt gebruik van tijdelijke fillers die in de loop van de maanden uw lichaam op natuurlijke wijze verlaten. De gel wordt altijd in kleine hoeveelheden ingespoten, zodat de cosmetisch specialist de kans heeft om uw lichaamseigen contouren te volgen. De meeste fillers die gebruikt worden, hebben een natuurlijke uitstraling en voelen zacht aan.

Rimpels bovenlip verminderen, de resultaten

Naast een behandeling met injectables kunnen rimpels op de bovenlip verminderd worden met behulp van Botox of een chemische peeling. De cosmetisch specialist die u spreekt tijdens een eerste consult, zal u uitgebreid adviseren over de behandeling die het beste bij uw wensen en verwachtingen aansluit. De resultaten verschillen per behandeling en per persoon. Direct na de ingreep kan uw huid wat rood en gezwollen zijn. Een echt goed zichtbaar resultaat laat ongeveer een week op zich wachten. Als u een injectables behandeling ondergaat, dan is het zichtbare resultaat, afhankelijk van de gebruikte filler, ongeveer 9 tot 12 maanden aanwezig. Daarna kunt u opnieuw voor een behandeling kiezen. Botox behandelingen werken 3 tot 6 maanden. Hierbij is het wel zo dat hoe vaker u een behandeling laat uitvoeren, hoe langer de Botox werkt. Een chemische peeling geeft lange resultaten, soms tot ruim 10 jaar. Maak aan de hand van het verstrekte advies van de cosmetisch specialist een weloverwogen keuze voor een behandeling van rimpels bovenlip.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘rimpels bovenlip’ een consult inplannen? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu