fbpx

Rimpels verwijderen

Met het voorbijgaan van de jaren wordt het natuurlijke huidverouderingsproces steeds beter zichtbaar. Uw lichaam maakt minder collageen en elastine aan, waardoor de huid kan verslappen. Uw huid wordt droger door afgenomen hydratatie. Uw gezicht krijgt lijntjes, rimpels en groeven. Rimpels verwijderen kan met behulp van moderne cosmetische behandelingen die u weer een frisse uitstraling geven.

Rimpels verwijderen?
Rimpels verwijderen?
Resultaten van rimpels verwijderen

Ergert u zich aan de lijntjes die steeds beter zichtbaar worden of stoort u zich misschien aan lach- en fronsrimpels? Diverse behandelmethodes geven u een jeugdiger en vitaler uiterlijk, waarbij uw eigen mimiek behouden blijft. De behandelingen geven uitstekende resultaten bij:

 • De verstrakking van uw huid.
 • De opvulling van lijnen en rimpels.
 • Ouderdomsvlekken worden verwijderd, net zoals bijvoorbeeld littekens en couperose.
 • De verbetering van uw huidstructuur.
Diverse behandelingen om rimpels te verwijderen

Door de voortdurende verbetering van cosmetische ingrepen en behandeltechnieken kunnen rimpels verwijderd worden op meerdere manieren. Zowel een klassieke facelift, een MACS-lift, een S-lift en het toepassen van injectables zijn effectief bij rimpels verwijderen. Het is ook mogelijk om voor een natuurlijke rimpelbehandeling te kiezen die tegelijkertijd ook de structuur van uw huid verbetert.

Rimpels verwijderen ervaringen

Een stap naar een cosmetische ingreep kan ingrijpend zijn. U kunt zich vooraf voorbereiden en verdiepen in de mogelijkheden, door ervaringen van anderen te lezen. Deze informatie vindt u online. Naast ervaringen van anderen staan tegenwoordig regelmatig reportages, interviews en achtergrondverhalen van rimpelbehandelingen in magazines en tijdschriften. Veel informatie kan nuttig zijn om een beter inzicht te krijgen in de mogelijkheden en zeker ook de resultaten die behaald worden met rimpelbehandelingen. Iedereen ervaart het ontstaan van rimpels en lijnen op zijn of haar eigen manier. Zowel mannen als vrouwen willen rimpels verwijderen en zoeken daarvoor professionele hulp van een cosmetisch arts. Ervaringsverhalen laten u resultaten van voor en na een behandeling zien. Vergelijk de verschillende cosmetische behandelingen met elkaar en krijg op deze manier een beter beeld van uw eigen verwachtingspatroon.

Combinatie mogelijkheden rimpels verwijderen

De ervaren cosmetisch artsen bij Acura Medisch Centrum verwijderen rimpels op diverse manieren. Zowel Botox als oplosbare fillers worden gebruikt en daarnaast kunt ook voor een Threadlift met POD-draadjes kiezen. De arts kan u ook een ideale combinatie van verschillende behandelingen voorstellen. Rimpels verwijderen wordt dan optimaal uitgevoerd met bijvoorbeeld een filler én Botox behandeling. Een cosmetisch arts informeert u uitvoerig over de mogelijkheden om uw rimpels op de meest succesvolle manier te verwijderen. Na het bekijken van uw huid zal de arts u een behandelvoorstel geven. U heeft vooraf alle mogelijkheden om vragen te stellen over de voorgestelde behandeling en de arts zal u uitgebreid informeren over de risico’s, complicaties en de kans op bijwerkingen.

Rimpels verwijderen kosten

Cosmetische behandelingen worden door uw basisverzekering niet vergoed. Afhankelijk van uw verzekeraar heeft uw aanvullende ziektekostenverzekering wellicht mogelijkheden voor een gedeeltelijke vergoeding. Sla de polisvoorwaarden er op na. Komt u er niet uit? Neem contact op met uw verzekeraar en stel uw vraag aan de betreffende medewerker. Facelifts, injectables en andere cosmetische ingrepen hebben vaak een prijskaartje. Steeds vaker ‘shoppen’ mensen in de zoektocht naar de goedkoopste rimpels verwijderen behandeling. Prijzen vergelijken van rimpelbehandelingen is goed, maar let wel altijd op de kwaliteit en het pakket dat u wordt aangeboden. Goedkoop kan ook bij een cosmetische rimpelbehandeling eindigen in een teleurstelling en dan juist een duurkoop zijn. Acura Medisch Centrum doet u na een intakegesprek graag een compleet prijsvoorstel. Hierbij zijn zowel de zorg vooraf, de behandeling zelf als de nazorg inbegrepen. Nazorg is ook bij een rimpelbehandeling belangrijk. U wilt weten wat u kunt doen op het moment dat u toch te maken heeft met zwellingen, blauwe plekken en mogelijke roodheid van de behandelde huid. De medisch specialisten en verpleegkundigen bij Acura Medisch Centrum zijn ook na de behandeling bereikbaar.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘rimpels verwijderen’ een consult inplannen? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu