fbpx

Skinbooster behandeling Weert

Wilt u meer weten over een skinbooster behandeling in Weert? Met het verstrijken der jaren verliest uw huid de natuurlijke elasticiteit, waardoor uw huid droger en onregelmatiger aanvoelt. Daarnaast neemt ook de productie van hyaluronzuur af waardoor uw huid een doffe teint krijgt. Een skinbooster behandeling in Weert verjongt en hydrateert de huid met een subtiel, natuurlijk resultaat.

Skinbooster behandeling Weert.
Skinbooster behandeling Weert.
Een stralende huid na een skinbooster behandeling Weert

Ongeacht uw huidtype, leeftijd, geslacht of de manier waarop u uw huid verzorgt, een skinbooster behandeling kan helpen met het opfrissen van uw uitstraling. Op natuurlijke wijze wordt de huid gladder, soepeler en steviger. Een skinbooster behandeling kan toegepast worden in het gezicht, de hals, het decolleté en de handen. Skinboosters kunnen ook gebruikt worden om littekens en putjes als gevolg van acne te verminderen. Een skinbooster behandeling in Weert bestaat uit het geven van een aantal micro-injecties in de huid van het doelgebied met een fijne naald. Skinboosters bevatten een unieke vorm van gestabiliseerd hyaluronzuur om de huid te vullen en te hydrateren. De resultaten van skinboosters gaan tot 6 maanden mee. Het aantal benodigde behandelsessies hangt af van de conditie van de huid. Een gemiddelde skinbooster behandeling bestaat uit 3 behandelsessies, telkens met een tussenpose van 2 tot 4 weken.

Unieke huidbehandeling

Een skinbooster behandeling is niet bedoeld om lijntjes en/of rimpels op te vullen. Wat een skinbooster behandeling wel doet, is het hydrateren van de huid en het stimuleren van de natuurlijke aanmaak van elastine en collageen op langere termijn. Uw huid ziet er steviger en frisser uit. In tegenstelling tot een traditionele filler behandeling worden skinbooster niet onder uw huid geïnjecteerd om bepaalde gelaatstrekken te versterken of te accentueren. In plaats daarvan worden ze rechtstreeks in de dermis geïnjecteerd om de algehele huidkwaliteit te verbeteren. Het eindresultaat is glad en subtiel, wat resulteert in een gezonde, volle en stralende teint.

Techniek skinbooster behandeling

Een skinbooster behandeling wordt uitgevoerd met fijne, korte naalden die hyaluronzuur in de huid injecteren. Voor de beste resultaten stelt een ervaren specialist een behandeling in kuurvorm voor. Het gebruik van een skinbooster kan vergeleken worden met het gebruik van een premium vocht inbrengende crème. Het resultaat is een perfect gehydrateerde huid die een mooie, natuurlijke glans heeft. Resultaten van een skinbooster behandeling zijn niet direct zichtbaar, dit duurt een aantal weken. Het gezicht behoort tot de meest voorkomende behandelzones, maar ook uw handen, hals, decolleté en acnelittekens kunnen worden behandeld. Ook het opfrissen van uw lippen, zonder veel volume toe te voegen, kan met een skinbooster. Om de bereikte resultaten te behouden, wordt geadviseerd om regelmatige vervolgbehandelingen te laten uitvoeren.

Nazorg en risico’s skinboosters

Gun uw huid na een skinbooster behandeling rust. Wrijf niet over de behandelde plaatsen, zodat de skinbooster op zijn plek blijft en u een mooi resultaat mag verwachten. Afhankelijk van het gebied dat u laat behandelen wordt geadviseerd om de eerste uren na de behandeling geen make-up aan te brengen. Het met rust laten van de huid verkleint het risico op infecties. Heeft u uw gezicht met skinboosters laten opfrissen? Vermijd de eerste 2 weken andere gezichtsbehandelingen. Om hyperpigmentatie en verkleuring te voorkomen stelt u de huid de eerste 2 weken na de behandeling zo min mogelijk bloot aan de zon. Bescherm uw huid met een hoge SPF factor, minimaal 30. Wanneer de behandelde huid onder druk komt te staan van zowel interne als externe invloeden of factoren kunnen bijwerkingen optreden. Skinbooster behandelingen zijn veilige cosmetische ingrepen met een zeer kleine kans op risico’s. U beperkt dit risico door de adviezen van de huidtherapeut of specialist op te volgen. Veel voorkomende, kortdurende bijwerkingen zijn een gevoel van branderigheid, blauwe plekjes en jeuk op de injectieplaatsen. Deze bijwerkingen nemen vanzelf af en zijn niet blijvend. Ernstige complicaties zoals huidinfecties en littekenvorming doen zich zelden tot nooit voor.

Skinbooster behandeling voor en na

Zowel online als in een kliniek kunt u voor- en na foto’s zien van een skinbooster behandeling in Weert. De specialisten van Acura Medisch Centrum hebben veel ervaring met skinbooster. De foto’s laten u zien hoe de huid straalt na een behandeling. Dat neemt niet weg dat de eindresultaten van een skinbooster behandeling kunnen verschillen. Iedereen is uniek. De huid heeft unieke kenmerken en daarom wordt een persoonlijk behandelplan voorgesteld. De behandeling is minimaal invasief. De apparatuur en injectienaalden die gebruikt worden zijn geavanceerd, fijn en kort. Het gevoel van een skinbooster behandeling is doorgaans niet pijnlijk. Alleen het aanprikken van de huid kan als gevoelig ervaren worden. Afhankelijk van het te behandelen gebied duurt een behandelsessie niet lang. In principe kunnen uw werkzaamheden direct na de skinbooster behandeling hervat worden. Zolang uw huid goed beschermd is, is er geen downtime. De specialist geeft u aanvullende tips inzake de manier waarop u de huid kunt verzorgen en welke producten u daar het beste voor gebruikt.

Kosten skinboosters

Vaak wordt een skinbooster behandeling in kuurvorm aanbevolen. Daarna kunt u jaarlijks één of meerdere vervolgbehandelingen overwegen. De prijs van de behandeling hangt af van het aantal sessies dat wordt geadviseerd. Een consult is noodzakelijk. Dit geeft een specialist de kans om uw huid te bekijken en een behandeladvies te geven. De behandeling wordt toegelicht en u kunt voorbeelden zien van skinbooster resultaten. Zorgverzekeraars vergoeden cosmetische behandelingen zeer beperkt. Datzelfde geldt voor skinboosters. Enkele aanvullende zorgpakketten bieden beperkte vergoedingsmogelijkheden. Sla uw polisvoorwaarden erop na, om te zien of dit voor u van toepassing is en/of hoe u in aanmerking komt voor een vergoeding.

Consult skinbooster behandeling

Wilt u uw gezicht laten opfrissen zonder ingrijpende chirurgische operatie? Een skinbooster behandeling is niet chirurgisch en minimaal belastend. Stoort u zich aan het uiterlijk van uw handen? Skinboosters verbeteren het uiterlijk van de huid en laten uw handen er weer glad en stralend uitzien. Meer weten of direct een afspraak maken voor een gratis skinbooster consult bij Acura Medisch Centrum in Weert? De kliniek is telefonisch bereikbaar op 0495-729310. Stuurt u liever een e-mail of vult u het contactformulier in? U ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu