fbpx

Slechte of mislukte micro haar pigmentatie voorkomen of behandelen

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Wij voeren de micro haar pigmentatie behandeling niet uit, maar kunnen u hier wel het e.e.a. over vertellen. We voeren wel bijvoorbeeld de FUE haartransplantatie, baardtransplantatie en mesotherapie behandeling uit.
Wilt u een slechte of mislukte micro haar pigmentatie voorkomen? Of is er helaas al sprake van een mislukte of slechte micro haar pigmentatie behandeling bij u en wilt u dit laten behandelen? Dan is het belangrijk dat u de informatie in dit artikel goed bestudeert. Er zijn diverse manieren om u te laten behandelen, let op dat u altijd een MHP kliniek kiest die goede kwaliteit biedt.

Slechte of mislukte micro haar pigmentatie voorkomen of behandelen?
Slechte of mislukte micro haar pigmentatie voorkomen of behandelen?
Micro haar pigmentatie behandeling

De micro haar pigmentatie behandeling is een gespecialiseerde behandeling tegen haaruitval. Het is een behandeling die veel kennis, ervaring en kundigheid vereist. Daarnaast bepaalt de gebruikte apparatuur en de gebruikte pigmenten ook grotendeels het uiteindelijke resultaat. Tijdens deze behandeling worden er haarstoppels nagebootst. Dit gebeurt door permanente of semi-permanente pigmenten in de hoofdhuid in ge brengen. Het ingebrachte pigment kan na verloop van tijd wat lichter worden door bijvoorbeeld UV-straling.

Slechte of mislukte micro haar pigmentatie voorkomen?

Net als bij iedere andere cosmetische behandeling is het belangrijk dat u zich van tevoren goed inlees in de materie. Hoe werkt de behandeling? Wat kunt u van het resultaat verwachten? Wie zijn de beste specialisten in dit vakgebied? Er zijn verschillende manieren om u goed voor te bereiden op de behandeling. Op de website van de Nederlandse Haarstichting en de diverse aanbieders van deze behandeling kunt u veel informatie vinden over micro haar pigmentatie. Daarnaast kunt u ook online zoeken naar ervaringen van mensen die u reeds voor zijn gegaan. Onder andere op het forum Haarweb is veel informatie te vinden over deze behandeling. Er zijn bovendien ook veel voor en na foto’s te zien, waardoor het mogelijk is om te bepalen wat voor resultaat u van verschillende klinieken mag verwachten. Lees ook de beoordelingen van diverse micro haar pigmentatie klinieken, om de kwaliteit te bepalen. Het is daarnaast verstandig om altijd bij minimaal 2 klinieken op consult te gaan, zodat u de klinieken intern met elkaar kunt vergelijken.

Slechte of mislukte micro haar pigmentatie behandelen?

Het gebeurt helaas nog erg vaak dat mensen achteraf niet blij zijn met het micro haar pigmentatie resultaat. Dit kan verschillende oorzaken hebben:

 • Het ziet er niet natuurlijk uit.
 • De dekking is niet goed genoeg.
 • De verkeerde pigmenten zijn gebruikt.
 • De stoppels zijn te grof of te groot.
 • De haarlijn is onnatuurlijk.
 • Het loopt niet mooi over in het eigen haar.

Er bestaan verschillende manieren om een mislukte of slecht micro haar pigmentatie resultaat te behandelen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een haartransplantatie over het resultaat heen. Soms is het echter een betere optie om eerst het resultaat te laten verwijderen met een laser, zodat u dit later opnieuw kunt laten behandelen. Let op dat goedkoop in deze branche vaak duurkoop is. Laat u daarom altijd goed voorlichten over de mogelijkheden.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor behandeling om haaruitval tegen te gaan?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘slechte of mislukte micro haar pigmentatie voorkomen of behandelen’ een consult inplannen voor een FUE haartransplantatie of andere behandeling tegen haaruitval? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu