fbpx

TCA peeling Amsterdam IJburg

Er bestaan verschillende behandelingen om de huid er jonger en vitaler uit te laten zien. Onder andere de TCA peeling wordt in dergelijke gevallen vaak toegepast. Maar wat is een TCA peeling of chemische peeling precies? Wanneer u kiest voor een TCA peeling in Amsterdam IJburg (Trichloorazijnzuur), kiest u voor een effectieve manier om huidproblemen zoals een doffe huid, huidveroudering, acné, oppervlakkige littekens en pigment aan te pakken. Afhankelijk van het huidprobleem wordt er gekeken naar een passende peeling. Bij Acura Medisch Centrum werken wij met diepe en oppervlakkige peelings van het merk Dermaceutic.

TCA peeling Amsterdam IJburg.
TCA peeling Amsterdam IJburg.

In deze peelingen zitten verschillende werkzame stoffen, welke een opitmale combinatie van actieve bestanddelen vormen.
De Milkpeel wordt ingezet bij een doffe huid, fijne lijntjes en een verlies aan stevigheid.
De Maskpeel wordt ingezet bij een vette huid met acné en grove poriën.
De Cosmopeel behandelt lijntjes, een oneffen huidstructuur, een doffe rokershuid en pigmentstoornissen. Oppervlakkige peelingen vertonen geen bijwerkingen, waarbij diepere peelingen een tijdelijke roodheid en soms wat schilvering kunnen veroorzaken. De roodheid verdwijnt doorgaans binnen 12 uur. Wanneer er schilvering ontstaat, onstaat deze meestal na 2 dagen, maar verwijnt vervolgens ook weer na 48 uur. Een behandeling met een chemische peeling kan daarom makkelijk ingezet worden tussen alle bedrijven door.

Het resultaat van een TCA peeling in Amsterdam IJburg

De resultaten zijn afhankelijk van de diepte van de TCA peeling. Hoe dan ook mag u verwachten dat de huidstructuur verbetert, dat fijne lijntjes en pigment minder zichtbaar worden en dat de productie van collageen wordt geactiveerd. Daarnaast zorgt het voor een verbetering van de resultaten van bijvoorbeeld een fractionele CO2 laser, botox en fillers.

Het TCA peeling consult

Afhankelijk van uw wensen zal tijdens het consult de huidtherapeute bepalen welke peeling het meest geschikt is voor uw huid. Ook zal er worden bepaald hoeveel peelingen er ongeveer nodig zullen zijn om het gewenste resultaat te bereiken. Dit kan variëren tussen de 1 en 5 behandelingen. Daarnaast geeft de huidtherapeute uitleg over de techniek en de procedure van de behandeling.  Uiteraard brengen we u op de hoogte van de mogelijke risico’s en complicaties.  Tijdens het consult zal de huidtherapeute ook uitleg geven over het gebruik van de juiste huidverzorgingsproducten voor thuis. Wanneer u begint met chemische peelings, is het van belang dat u ook de juiste thuiszorgproducten gebruikt. Op deze manier kunt u uw huid laten wennen aan de gebruikte zuren tijdens de peeling. Daarbij zal zo ook een optimaal resultaat bereikt kunnen worden.

De TCA peeling kosten
Milkpeel€ 75
Easy Droxy Peel€ 125 € 100
Easy TCA Pain Control€195 €175
Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een TCA peeling behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘TCA peeling Amsterdam IJburg’ een consult inplannen? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu