Tepelcorrectie reviews

Tepelcorrectie reviews – FAQ

1. Hoelang duurt een tepelcorrectie?
Een tepelcorrectie gebeurt onder sedatie. De ingreep duurt ongeveer 30 minuten per borst. Opname in de kliniek is niet van toepassing. Nadat u voldoende bent bijgekomen en hersteld van de narcose, gaat u naar huis om te herstellen. Pijnbestrijding is mogelijk met paracetamol. Napijn is van korte duur.

2. Is het corrigeren van een ingetrokken tepel altijd succesvol?
Ingetrokken tepels kunnen door middel van een operatie gecorrigeerd worden. De exacte oplossing hangt af van de ernst van de aandoening. U krijgt advies over de beste behandelmethode en de te verwachten resultaten.

3. Hoelang duurt het om te genezen na een tepelcorrectie?
Het duurt gemiddeld 7 tot 10 dagen voordat het behandelde gebied is genezen, dit hangt af van uw gezondheid en herstelvermogen.

4. Kan ik nog borstvoeding geven na een tepelcorrectie?
Ja. Vrouwen die eerder een borst- en/of tepelcorrectie hebben ondergaan, kunnen hun baby borstvoeding geven en worden aangemoedigd dit te doen.

5. Moet ik een beha dragen na een tepelcorrectie?
U krijgt het advies de eerste dagen geen strakke beha of strakke kleding te dragen. Alleen zo voorkomt u dat het operatiegebied krimpt en/op in elkaar wordt gedrukt. Voorzichtig douchen kan vanaf 24 uur na de ingreep. Volg de instructies die de arts geeft en wees een aantal dagen extra voorzichtig.

6. Hoe worden ingetrokken tepels behandelt?
Uw arts kan voorstellen om de tepel naar buiten te trekken met een zuignap. Borstschelpen van hard plastic die in uw beha zitten, oefenen druk uit rond de tepel en duwen deze naar buiten. De meest gekozen methode is een chirurgische ingreep.

7. Hoe ervaren anderen een tepelcorrectie?
De meeste vrouwen zijn tevreden met de bereikte resultaten en kijken met positieve gevoelens terug op het behandeltraject. De keuze voor een ervaren cosmetisch arts is van directe invloed op het resultaat.

8. Is een tepelcorrectie een veilige ingreep?
Een operatie aan de ingetrokken tepels is veilig. Patiënten ervaren minimale bijwerkingen buiten zwellingen en gevoeligheid. Risico’s van de ingreep zijn onder andere infecties, slechte wondgenezing, blijvend zichtbare littekens en een veranderd gevoel, maar deze zijn zeldzaam.

9. Waarom heb ik platte tepels?
Vanaf halverwege uw dertigste begint uw lichaam, waaronder de borsten te veranderen. Ook in de daarop volgende jaren gaan deze veranderingen door. De melkkanalen worden korter naarmate u dichter bij de menopauze komt. Deze veranderingen hebben soms platte, ingetrokken tepels tot gevolg.

10. Waarom trekken tepels naar binnen als ze liggen?
Tepelinversie komt zowel bij vrouwen als mannen voor. Vaak zijn beide zijden getroffen en niet uitsluitend een. Het wordt veroorzaakt door strak bindweefsel of andere problemen met het kanaalsysteem waarop de tepel is aangesloten. Hoewel veel mensen sinds hun geboorte ingetrokken tepel(s) hebben, kan het ook op latere leeftijd ontstaan.

11. Is het mogelijk om mijn tepels minder gevoelig te maken?
Een van de beste manieren om de gevoeligheid te verminderen, is om te voorkomen dat kleding over de tepel wrijft. Hoewel het misschien contra-intuïtief klinkt, kan wrijven en masseren van de tepels overgevoeligheid verminderen. Kies voor een beha gemaakt van een zachte stof.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu