fbpx

Threadlift reviews

Zoekt u behandelinformatie en threadlift reviews? Een threadlift of draadlift is ontwikkeld om de kloof tussen een ingrijpende facelift en niet-invasieve gezichtsverjonging te vullen. In plaats van de gezichtshuid en onderliggende weefselstructuren strak te trekken, geeft een threadlift een subtiele lift. Zonder de overtollige huid te verwijderen, wordt deze met oplosbare PDO-draden naar achter getrokken en aangespannen. De techniek geeft een onmiddellijk liftend effect. Hersteltijd is minimaal. In threadlift reviews heeft de ingreep als bijnaam de ‘weekend facelift’ gekregen.

Overzicht ingreep threadlift reviews

Bij een draadlift gebruikt een arts hechtdraden, PDO-draden die gemaakt zijn van polydioxanol. De natuurlijke aanmaak van collageen krijgt een stimulans door de draden, die vanzelf oplossen. Het bijzondere van de threadlift is dat de draden bij elk huidtype bruikbaar zijn. Het aantal draadjes dat een arts gebruikt, verschilt van persoon tot persoon. De gebruikte dragen zijn veilig, omdat ze eenvoudig door uw lichaam worden opgenomen en door een laag collageen omgeven worden. Hierdoor verbeteren de huidkwaliteit en stevigheid van de huid in het behandelgebied. De draadlift gaat huidveroudering tegen door het stimuleren van de aanmaak van collageen. Dit maakt de huid voller, waardoor u er jonger en gezonder uitziet. Hoewel een threadlift geen vervanging is voor een (mini)facelift, is het een effectieve procedure om de beginnende effecten van huidveroudering en huidverslapping tegen te gaan.

Ingreep met laag risico

Een draadlift heeft een laag risico. De niet-invasieve behandeling heeft nauwelijks risico’s op nabloedingen, blauwe plekken, littekens, zwellingen of andere bijwerkingen. In uitzonderlijke gevallen ervaart iemand huid- of onderhuidse irritaties of infecties. Een enkele keer worden de hechtdraden onder de huid zichtbaar. Als dit gebeurt, is het eenvoudig om de draden te laten verwijderen. De threadlift is een eenvoudige procedure die betaalbaarder is dan een facelift. Het is een geweldige, tussentijdse oplossing voor mensen die nog niet zeker zijn of ze in de komende jaren een facelift willen ondergaan.

Minimale voorbereiding threadlift

Threadlift reviews en ervaringen laten zien dat er geen speciale voorbereiding nodig is. Mensen die zich verdiepen in gezichtsbehandelingen, houden rekening met zwellingen, blauwe plekken en napijn. Een draadjeslift is wat dat betreft minimaal belastend. Het liftende effect is direct zichtbaar en van downtime is geen sprake. Na het plaatselijk verdoven van het gezicht, voelt u weinig van het aanbrengen en aantrekken van de draden. Ook mensen die een draadlift combineren met botox of lipofilling geven aan dat ze geen pijn hebben gevoelt. Het is niet nodig om in de kliniek te blijven, nadat u bent bijgekomen van de behandeling gaat u naar huis.

Uitstraling en gevoel na threadlift

In tegenstelling tot een chirurgische facelift, ziet uw gezicht er na een draadlift niet beurs uit. Kleine zwellingen zijn zichtbaar, maar u ziet ook tegelijk het liftende en verstevigende effect. De zwellingen nemen vanzelf af. Het gevoel in uw gezicht keert langzaam terug. Dit is te vergelijken met het uitwerken van een verdoving bij een tandheelkundige ingreep. Eten en drinken is een paar uur lastig. Dit gevoel neemt af, dikwijls zonder napijn en/of andere ongemakken.

Resultaten draadlift

De plastisch arts geeft advies om de eerste nacht op uw rug te slapen. Leg eventueel kussens aan uw linker- en rechterzijkant. Dit verkleint de kans dat u ’s nachts ongewild op uw gezicht rolt. De volgende ochtend kan het gezicht wat gevoelig zijn en sommige mensen ervaren een lichte pijn als ze praten of lachen. De kans op opvallende blauwe plekken is klein, maar zwellingen zijn dikwijls wel aanwezig. De mate van de zwellingen, hangt af van het feit of er een combinatie van cosmetische ingrepen is toegepast. Na een paar dagen is uw lichaam herstelt van de ingreep en zijn de bijwerkingen verdwenen. De bereikte effecten houden jaren aan. Daarna is het mogelijk de draadlift te herhalen of toch voor een chirurgische facelift te kiezen.

Betaalbaar alternatief facelift

De ingreep is makkelijker uit te voeren dan een chirurgische facelift en neemt 30 tot 60 minuten in beslag. Een draadlift is voordeliger dan een facelift. Het is belangrijk om realistische verwachtingen te hebben. De techniek geeft zichtbare verandering. De draden tillen uw gezicht slechts enkele millimeters op, waardoor u een subtiel, natuurlijk eindresultaat mag verwachten. De ingreep is geschikt voor mensen die te maken hebben met milde tot matige tekenen van huidverslapping.

Geschiktheid threadlift

De meeste threadlift reviews zijn van mensen vanaf 30 jaar. De ingreep biedt een oplossing voor mensen tussen 30 en 50 jaar. Vanaf 50 jaar heeft iemand dikwijls meer baat bij een facelift. De draadlift is op latere leeftijd een alternatief voor mensen die om medische redenen niet geschikt zijn voor een facelift. Het voordeel van de draadlift is het minimaal-invasieve karakter en de plaatselijke verdovingen. Het ontbreken van narcose maakt dat mensen met bepaalde aandoeningen, zoals diabetes en hart- en vaatziekten, een threadlift veilig kunnen ondergaan.

Vergelijken behandelingen

Gezichtsveroudering is vervelend, maar een normaal verschijnsel. Heeft u veel last van die vermoeide gezichtsuitdrukking? Of wilt u er frisser en jeugdiger uitzien? De stap naar een cosmetische ingreep is dikwijls moeilijk. Een facelift klinkt serieus en als u de reviews leest dan komt u tot de conclusie dat u daar nog niet aan toe bent. Een draadlift is in dat geval het ideale alternatief. Geen ingrijpende operatie, maar een behandeling die binnen een uur plaatsvindt. Geen incisies, geen hechtingen en geen littekens. Met slechts een paar kleine, tijdelijke aanpassingen, gaat u de volgende dag aan het werk. Eventueel is de techniek te combineren met een botox of filler behandeling.

Afspraak consult threadlift

Onderzoekt u de mogelijkheden voor gezichtsverjonging? Heeft u positieve reviews over een draadlift gelezen? Stel de vragen die u heeft aan een cosmetisch arts van Acura Medisch Centrum. Tijdens een gratis consult ziet u threadlift voor en na foto’s en neemt de arts uw gezondheid met u door. Als u dat wilt, kunt u de PDO-draden zien die bij een threadlift gebeuren. Bent u geschikt voor de gewenste behandeling dan ontvangt u een persoonlijk behandelvoorstel. Een afspraak maakt u door telefonisch contact op te nemen met Acura Medisch Centrum via 0495 54 78 48.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu