fbpx

Ultherapie Amstelveen, Haarlem of Zaandam

Bent u op zoek naar een specialist voor Ultherapie in Amstelveen, Haarlem, Zaandam of omgeving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor het beste resultaat voor huidverstrakking kunt u naar Acura Medisch Centrum Amsterdam. De behandeling zorgt er voor dat uw huid op een natuurlijke manier zichzelf verstrakt, zonder chemische stoffen. In Amsterdam werken wij met de beste Ultherapie apparatuur. De behandelingen worden bovendien uitgevoerd door zeer  ervaren en kundige huidtherapeuten. Door met ultrasoon geluid uw lederhuid te verwarmen, zorgt de Ultherapie voor een natuurlijke verstrakking van de huid. De huid gaat hierdoor namelijk zelf collageen en elastine aanmaken. Dit geeft bij veel mensen het beste en langdurige resultaat, een strakke huid.

Ultherapie Amstelveen, Haarlem of Zaandam?
Ultherapie Amstelveen, Haarlem of Zaandam?
Ultherapie in Amstelveen, Haarlem, Zaandag of omgeving?

Onze klanten in Amsterdam komen niet alleen om een verslapte huid weer strakker te maken, maar ook om te voorkomen dat de huid verslapt. Juist door op jongere leeftijd te starten met deze behandeling, blijft de huid in optimale conditie. Een enkele Ultherapie behandeling heeft al zichtbaar effect!
De Ultherapie behandeling wordt veelal gecombineerd met een laserbehandeling, om bijvoorbeeld oppervlakkige lijntjes of rimpels mee te behandelen. Op deze manier krijgt u een optimaal resultaat in huidverstrakking en huidverbetering.
Het is niet noodzakelijk om de Ultherapie en laser behandeling te combineren. Dit hangt namelijk van uw huid en uw wensen af. Onze huidtherapeuten adviseren u daar graag op een heldere en eerlijke manier over.

Wat is Ultherapie?

Ultherapie is de nieuwste behandeling voor huidverstrakking. Ultherapie is uniek in zijn soort, omdat deze techniek in staat is om op een veilige en gecontroleerde manier op precies de juiste diepte energie af te leveren, precies daar waar het nodig is om de huid te liften en te verstrakken. Een Ultherapie behandeling werkt met ultrasoon geluid. Er worden energiepulsen in de diepere lagen van de huid afgegeven. Op deze plaatsen ontstaat een warmte van 60 tot 70 graden Celsius. Door deze warmte wordt de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid gestimuleerd.
Deze behandeling kan perfect ingezet worden bij een verslapte hals, kaaklijn, decolleté, oogleden of wenkbrauwen.

Het resultaat van Ultherapie

Voorafgaand aan de behandeling wordt er een echografische visualisatie van uw huid gemaakt, zodat wij precies kunnen bepalen waar de energie afgeleverd moet worden. Vervolgens wordt er micro-gefocuste ultrasound energie afgegeven op exact de juiste diepte onder uw huid. Het weefsel wordt verhit, zonder het huidoppervlakte en de omringende huidstructuren te beschadigen. Als reactie op de afgeleverde energie wordt in de huid het wondhelingsproces op gang gebracht. Dit proces  bevordert de aanmaak van nieuw collageen en elastine.
Ultherapie zorgt voor een natuurlijk proces in de huid, waarbij er geen gebruik gemaakt wordt van chemische stoffen, toxines of fillers. Daarom wordt deze behandeling gezien als een natuurlijke manier van huidverstrakking. Omdat het huidoppervlak en de omringende huidstructuren niet beschadigen, kent deze behandeling geen hersteltijd. U kunt deze behandeling dus ondergaan tussen alle bedrijven door.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een Ultherapie behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘Ultherapie in Amstelveen, Haarlem of Zaandam’ een consult inplannen? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies

Voor deze behandeling kunt u terecht bij:
Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu