fbpx

Ultherapie reviews

Zoekt u naar ultherapie reviews? Ultherapie is een niet-chirurgische techniek om de huid te verstrakken. Zonder operatie, maar door het stimuleren van de collageenproductie in de huid profiteert u van een strakkere en stevigere huid in uw gezicht, nek en decolleté. Ultherapie maakt gebruik van geavanceerde ultrasone energie om een stimulerend thermisch effect te generen in de diepere huidlagen. De behandeling herbouwt collageen en elastine wat dient om de huid te liften en zowel de elasticiteit als stevigheid te verbeteren. Ultherapie reviews laten zien dat de resultaten tot een jaar na de behandeling aanhouden.

Afwisselende ultherapie reviews

Het huidverouderingsproces is natuurlijk en gaat bij de één sneller dan bij de ander. De huid begint wat te hangen en u zit niet meer zo strak in uw vel als tijdens uw jeugd. Toch is een facelift te ingrijpend, maar u wilt wel iets laten doen om er wat frisser en jeugdiger uit te zien. Ultherapie is een non-operatie ve kleine facelift zonder incisies of hechtingen. De procedure maakt gebruik van warmte die wordt geproduceerd door nauwkeurig gerichte geluidsgolven, die het collageen stimuleren voor nieuwe productie. Dit maakt de huid en onderliggende weefsels strakker. Misschien is de geavanceerde technologie een grote stap in het overbodig maken van de scalpel. Pijn is bij ultherapie niet uit te sluiten. Ongemak in de vorm van pijn komt regelmatig terug in reviews die de behandeling omschrijven. De ervaring hangt af van uw persoonlijke pijngrens.

Is ultherapie pijnlijk of niet?

De manier waarop mensen de behandeling ervaring verschilt. Waar sommigen voor de behandeling pijnstillers nemen, hebben anderen zonder pijnbestrijding nauwelijks ergens last van. De applicator die bij ultherapie gerichte energie afgeeft op de juiste diepte, creëert een liftend effect. Het apparaat gaat over het behandelgebied. Een sessie duurt 30 tot 60 minuten. Het gevoel dat mensen ervaren verschilt, van een korte pijnsensatie tot de realisatie dat iets warm aanvoelt. Het is de opbouw naar de pijn zonder de pijn zelf die merkwaardig aanvoelt. Het is soms een schokkerig gevoel alsof iemand met een reflexhamer op uw knie slaat. Als de applicator over gevoelige plaatsen zoals uw wangen gaat, kan dat een naar gevoel in het gebit opwekken. De pijn houdt niet aan en napijn is zelden. Het behandelde gebied kan wat anders en/of warmer aanvoelen dan normaal, ook dit is tijdelijk.

Resultaten ultherapie

Direct na de behandeling is de huid in het behandelde gebied wat rood en licht gezwollen. Grote verschillen zijn niet direct zichtbaar. In principe is het mogelijk om ultherapie als ‘lunchbehandeling’ te doen. Niet iedereen voelt zich na een behandeling geweldig. Misschien is het beter om na de behandeling naar huis te gaan en op uw gemak bij te komen. Bij het lezen van reviews ziet u dat zwellingen zeldzaam zijn, maar dat deze soms opvallen. Opgezwollen wangen en zichtbare andere zwellingen zorgen er voor dat sommige mensen er een paar dagen voor kiezen om geen kennissen of vrienden tegen te komen. Gemiddeld drie dagen na de behandeling zijn de zwellingen wat afgezwakt en gaat u weer aan het wer,k zonder dat uw collega’s zien dat u ‘iets’ aan uw gezicht heeft laten doen.

Subtiele, natuurlijke verschillen

Nadat de collageen en elastine productie een stimulans hebben gekregen, ziet u langzaam maar zeker verschil in de huidstructuur. Wangen, kaaklijn en decolleté zien er na tien tot veertien dagen geweldig uit. De resultaten van ultherapie halen uw jongere ik naar boven. Randen verzachten, rondingen verbeteren en dat zonder angst voor zogenaamde over correctie. Na twee maanden is een dubbele onderkin verdwenen, zijn kringen onder de ogen weg en tegen de tijd dat er vier maanden zijn verstreken zien uw wangen er jaren jonger uit.

Minimale kans op bijwerkingen

Na ultherapie ervaren sommige mensen een veranderd gevoel in de bovenste huidlagen. Het lijkt op een soort gevoelloosheid met een tintelende sensatie. Net zoals de zwellingen en huidverkleuringen is het veranderde gevoel tijdelijk. Ultherapie toegepast door een ervaren huidtherapeut heeft een kleine kans op bijwerkingen. Complicaties zoals infecties of brandwonden doen zich zelden voor. Echte nazorginstructies zijn er niet. Het behandelde gebied kan een paar dagen wat gevoeliger zijn dan anders. Hier kunt u tijdens het douchen rekening mee houden door de huid droog te deppen in plaats van te wrijven.

Herhalingsbehandeling of niet?

Reviews laten zien of mensen de behandeling opnieuw zouden doen, of toch voor een chirurgische ingreep kiezen.

Bij Acura zijn de kosten van deze behandeling als volgt:

Ultherapie 1 zone (bv. oog- of mondgebied)€ 450
Ultherapie Décolleté€ 1.000
Ultherapie Gezicht compleet€ 1.000
Ultherapie Hals€ 800
Ultherapie Wangen en Kaak€ 800

Omdat de resultaten van ultherapie langdurig, maar niet blijvend zijn is het nodig om de behandeling te herhalen. Specialisten adviseren de behandeling iedere 12 tot 18 maanden te herhalen, of eerder als de productie van collageen en elastine zichtbaar afneemt. Ultherapie voldoet bij veel mensen aan de verwachting, toch is de behandeling niet alles. Veel mensen zijn zo blij met de verjonging van het gezicht dat ze verlangen naar meer. Toch zijn de meeste mensen het erover eens dat ze de behandeling regelmatig laten herhalen om de jongere versie van zichzelf te behouden.

Meer weten over ultherapie?

Zoekt u naar een niet-chirurgische oplossing om uw gezicht er frisser, uitgeruster en jeugdiger uit te laten zien? Ultherapie is een niet-invasieve behandeltechniek gebaseerd op ultrasone warmte. Met een behandeling van 30 tot 60 minuten bereiken specialisten langdurige verbeteringen. De techniek is geschikt voor gezonde volwassenen die niet bekend zijn met huidinfecties en/of huidaandoeningen. Gebruikt u medicijnen? Neem een actueel overzicht meer naar het gesprek. Sommige medicijnen hebben invloed op de resultaten van cosmetische behandelingen. Tijdens een gratis consult bij Acura Medisch Centrum in Weert krijgt u meer informatie over ultherapie. De vergelijking met een operatieve facelift wordt gemaakt en specialisten beantwoorden de vragen die u heeft over de verschillende behandelingen. Bekijk resultaten van eerdere ultherapie behandelingen en ontvang een persoonlijk behandelvoorstel. Een afspraak maakt u telefonisch via 0495 54 78 48 of door het contactformulier in te vullen. U ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu