fbpx

Vet bevriezen via Groupon of Social Deal?

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Iedereen kent deze twee organisaties tegenwoordig wel, Groupon en Social Deal. Meer dan een miljoen Nederlanders ontvangen van deze twee organisaties dagelijks interessante aanbiedingen via de mail. Bent u al eens een aanbiedingen tegen gekomen voor vet bevriezen via Groupon of Social Deal. Wanneer u er over nadenkt om de cryolipolyse behandeling te ondergaan om ongewenst vet kwijt te raken, zijn er een aantal zaken die u mee dient te nemen in uw overweging om de behandeling bij een bepaalde organisatie te ondergaan. Waar u als eerste naar moet kijken, is de kwaliteit die kan worden geboden door de desbetreffende kliniek of ander soort bedrijf. Stuur u niet blind op de prijs van de behandeling, maar focus op de prijs kwaliteit verhouding. Anders komt u namelijk wellicht van een koude kermis thuis. U bent dan achteraf veel geld kwijt, met minimaal resultaat. In dit artikel wordt uitgelegd waar u op moet letten bij het selecteren van een specialist in vet bevriezen.

Vet bevriezen via Groupon of Social Deal.
Vet bevriezen via Groupon of Social Deal.
Vet bevriezen via Groupon

Groupon is een organisatie die afgelopen jaren flink naam heeft gemaakt. Vrijwel iedere Nederlander kent dit bedrijf. Groupon is naast Nederland ook in diverse andere landen sterk actief. Met dagelijks mooie aanbiedingen proberen ze het publiek te verleiden om producten of diensten af te nemen. Meestal is er sprake van minimaal 50% korting, welke soms nog veel verder op kan lopen. Wellicht heeft u ook gezien dat er een aanbieding voor vet bevriezen via Groupon mogelijk is. Vaak wordt er in dergelijke gevallen ook 50% korting of zelfs meer geboden.

Vet bevriezen via Social Deal

In bepaalde opzichten lijkt Social Deal wel op Groupon. Denk bijvoorbeeld aan de interessante kortingsacties voor restaurants, vakanties en leuke uitjes. Social Deal focust echter meer op sociale zaken. Ze bieden geen producten aan. Heeft u al een aanbieding voorbij zien komen voor vet bevriezen via Social Deal. Vaak wordt er op dergelijke behandelingen net als Groupon 50% korting aangeboden.

Vet bevriezen ervaringen met Groupon en Social Deal

Jaarlijks kiezen honderden mensen voor vet bevriezen via Groupon en Social Deal. Maar hoe zit het precies met de ervaringen van deze mensen met de behandeling via deze organisaties? Wanneer we online wat speurwerk doen, zien we dat er zowel positieve als negatieve ervaringen worden gedeeld. Dit is waarschijnlijk gedeeltelijk te verklaren aan de hand van de gebruikte cryolipolyse apparatuur. Er bestaan namelijk flinke verschillen in kwaliteit en werkzaamheid binnen het bevriezen van vet.

Weeg de voor- en nadelen tegen elkaar af voor vet bevriezen

Als u vet bevriezen via Groupon of Social Deal overweegt, is het verstandig om de voor- en nadelen tegen elkaar af te wegen. Door ervaringen met vet bevriezen te bestuderen en voor en na foto’s te bekijken, is het mogelijk om een beter beeld te krijgen van de kwaliteit die diverse organisaties bieden.

Kies voor 3 behandelingen bij Acura Medisch Centrum en ontvang korting op de behandeling

Bij het bevriezen van vet wordt vaak aangeraden om meerdere behandelingen te ondergaan. Indien u er voor kiest om direct 3 behandelingen in te plannen, krijgt u een interessante korting op de cryolipolyse behandeling. Op deze manier kunt u dus flink veel geld besparen. We nodigen u graag uit voor een gratis en vrijblijvend consult in onze kliniek. U kunt dan uw wensen voorleggen en we kunnen de mogelijkheden met u bespreken.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘vet bevriezen via Groupon of Social Deal’ een consult inplannen voor cryolipolyse, liposuctie of een andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu