fbpx

Wenkbrauwtransplantatie

Wenkbrauwtransplantatie

Een wenkbrauwtransplantatie kan een goede oplossing zijn, als u niet helemaal tevreden bent met uw wenkbrauwen. Wist u dat de wenkbrauwen grotendeels uw uitstraling bepalen? De wenkbrauwen hebben veel invloed op hoe u er uit ziet. Het lijkt slechts een klein gedeelte van het hoofd, maar het gaat dus wel om een essentieel gedeelte van uw gezicht. Veel vrouwen tekenen hun wenkbrauwen bij. Dit kan worden gedaan om de vorm te veranderen of om de wenkbrauw voller te laten lijken. Een transplantatie van de wenkbrauwen kan echter ook een optie zijn om dit te realiseren. Een groot aantal bekende Nederlanders kiest voor de kwaliteit van Acura Medisch Centrum. Denk hierbij aan topatleet Yuri van Gelder, de directeur van de Nederlandse Haarstichting, de beste imitator van Nederland Menzo Kortland en diverse bekende acteurs. Wij zijn gespecialiseerd in de FUE haartransplantatie, wenkbrauwtransplantatie en baardtransplantatie.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu