fbpx

3 manieren vergelijken om een slanke en strakke buik te krijgen

Wanneer we om ons heen kijken, zien we direct dat buiken er in alle soorten en maten zijn. Sommige mensen hebben van zichzelf een mooie, slanke en strakke buik. Andere mensen proberen van alles, maar lukt het niet om van ongewenste vetophopingen in dit probleemgebied af te komen. Er zijn diverse manieren en behandelingen die beloven dat u een slanke en strakke buik krijgt. Maar wat werkt er nu echt? We hebben 3 manieren voor u vergeleken.

 

 

1. Uw levensstijl aanpassen

Wat vaak als eerste wordt geprobeerd, wanneer iemand af wil vallen, is de levensstijl aanpassen. Onder een gezonde levensstijl wordt verstaan dat u voldoende lichaamsbeweging krijgt, dat u gezond en gevarieerd eet en daarnaast niet rookt en met mate alcohol drinkt. Hoewel dit mogelijk niet als grote opgave klinkt, is het in werkelijkheid vaak lastig om dit altijd vol te houden en na te leven. Daarnaast is het vaak erg lastig om een echt strakke buik te krijgen, ondanks dat u gezond leeft. Vet rondom de buik is namelijk meestal behoorlijk hardnekkig.

2. Cryolipolyse of vet bevriezen

Waarschijnlijk heeft u er wel eens van gehoord, cryolipolyse. In de volksmond wordt er vak gesproken van ‘vet bevriezen’. Met een speciaal hiervoor ontwikkeld apparaat worden vetcellen van bijvoorbeeld de buik of de heupen sterk afgekoeld. Hierdoor sterven de vetcellen af en worden deze door het eigen lichaam afgevoerd. Met behulp van cryolipolyse is het mogelijk om van kleine, ongewenste vetophopingen af te komen. Een voordeel van deze behandeling is dat er geen hersteltijd nodig, omdat er geen operatie aan te pas komt. Meer informatie >

3. Liposuctie of liposculptuur

Een ingreep die al langer bestaat, is de liposuctie behandeling. Bij de liposuctie wordt er plaatselijk vet verwijderd. Deze behandeling is vooral geschikt als u last heeft van overtollig vet. Bij  kleine vetophopingen is een cryolipolyse behandeling vaak de beste oplossing. Als u meer vet wilt laten verwijderen, is een liposuctie beter geschikt. Bij een liposuctie is er wel sprake van een hersteltijd na de behandeling. Vaak wordt aangeraden deze behandeling na de zomer te ondergaan. Meer informatie >

Voor welke behandeling(en) kiest u?
Als u ook droomt van een slanke en strakke buik, bestaan er dus verschillende behandelingen om hier iets aan te doen. De ene behandeling is laagdrempeliger dan de andere behandeling. Welke behandeling voor u geschikt is, is onder andere afhankelijk van uw wensen, de hoeveelheid buikvet en uw medische achtergrond. We nodigen u graag uit voor een gratis en vrijblijvend consult.

 

Previous Post
Vet bevriezen met behulp van cryolipolyse?
Next Post
Welke alternatieven zijn er voor botox en fillers?
Menu