fbpx

Botox oksels aanbieding – zonder zweetvlekken de zomer in

Botox oksels

botox oksels aanbieding

Botox tegen overmatig zweten

Overmatig transpireren (hyperhidrosis) kan het dagelijks leven zo sterk beïnvloeden dat het leidt tot sociale onzekerheid en eventueel problemen op het werk. Acura Medisch Centrum biedt twee oplossingen voor overmatig zweten. Sommige zorgverzekeraars vergoeden een deel van de kosten.

Een behandeling met botuline toxine. Dit geeft een tijdelijke resultaat en is voor met name de oksels, een prima oplossing om het overmatig transpireren tegen te gaan.

ISO9001 Certificaat is opnieuw behaald door Acura Medisch Centrum

Wij hebben de klanttevredenheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij streven daarom altijd naar de hoogste standaarden. Om deze reden voldoen wij aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van plastische en esthetische behandelingen. Met gepaste trots mogen wij melden dat opnieuw het ISO9001 Certificaat is behaald.

Gratis informatie over onze producten

Wilt u naar aanleiding van deze nieuwsbrief meer informatie over onze producten? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48, mail naar info@acuramedischcentrum.nl of voor bestellingen naar sales(at)carebyacura.com.

  • Altijd in ervaren handen
  • Uw zorg is onze zorg
  • Professioneel en eerlijk advies

© Foto „Image of happy half-naked woman laughing and looking at camera“ vonDrobot Dean | stock.adobe.com

Previous Post
1.000 reviews vieren we met diverse leuke acties
Next Post
Gratis eventday met live behandelingen rond Fillers & Botox
Menu