fbpx

Benieuwd naar de voor en na foto’s van de populairste cosmetische behandelingen?

Bekijk ze allemaal!

Er zijn verschillende factoren die meespelen bij het beoordelen van de beste cosmetische kliniek. De kwaliteit, klanttevredenheid, gehanteerde prijzen en ervaring zijn onder andere voor veel mensen erg belangrijk. Wat meestal echter doorslaggevend is, is het resultaat van de behandeling. Het eindresultaat van een cosmetische ingreep is het beste te beoordelen aan de hand van voor en na foto’s. We hebben van de 10 populairste cosmetische behandelingen foto’s van mooie en natuurlijke resultaten gedeeld.

1. Liposuctie of liposculptuur behandeling
Steeds meer mensen kiezen voor de liposculptuur behandeling, om ongewenste vetophopingen te verwijderen. Dankzij deze ingreep kunt u weer de lichaamscontouren krijgen waar u altijd van gedroomd heeft. Klik hier voor verschillende voor en na foto’s van deze behandeling.

2. Cryolipolyse behandeling
Wanneer er sprake is van kleine vetophopingen, is de cryolipolyse behandeling (vet bevriezen) vaak een geschikte behandeling. Klik hier voor verschillende voor en na foto’s van deze behandeling.

3. Borstvergroting met eigen vet
Tegenwoordig kiezen veel vrouwen liever voor een borstvergroting met eigen vet dan voor een borstvergroting met implantaten. De resultaten van deze ingreep zijn erg mooi en natuurlijk. Klik hier voor verschillende voor en na foto’s van deze behandeling.

4. Haartransplantatie
Voor veel mensen is het haar heel erg belangrijk. Haaruitval kan dan ook tot behoorlijke onzekerheid leiden. Een FUE haartransplantatie is voor zowel mannen als vrouwen vaak de beste oplossing. Klik hier voor verschillende voor en na foto’s van deze behandeling.

5. Mesotherapie tegen haaruitval
Heeft u last van dunner wordend haar? Dan kan de innovatieve mesotherapie behandeling tegen haaruitval vaak uitkomst bieden. Klik hier voor verschillende voor en na foto’s van deze behandeling.

6. Bovenooglidcorrectie
Indien u last heeft van overhangende oogleden, kunt u zich hierdoor erg vermoeid voelen. Er kan zelfs hoofdpijn door ontstaan. Een bovenooglidcorrectie kan oplossing bieden. Klik hier voor verschillende voor en na foto’s van deze behandeling.

7. Onderooglid- of wallencorrectie
Door donkere wallen onder de ogen kunt u er erg vermoeid uitzien. Dankzij de onderooglidcorrectie kan dit snel en effectief worden behandeld. Klik hier voor verschillende voor en na foto’s van deze behandeling.

8. Fractional laser
De laser behandeling kan zorgen voor een frisse en gezondere uitstraling van de huid. Het betreft een effectieve behandeling tegen huidveroudering. Klik hier voor verschillende voor en na foto’s van deze behandeling.

9. Lipvergroting
Heeft u altijd al gedroomd van de perfecte, volle lippen? Met fillers kunnen de lippen op een natuurlijke manier worden opgevuld. Klik hier voor verschillende voor en na foto’s van deze behandeling.

Nieuwste behandeling tegen haaruitval
Heeft u al eens gehoord van de behandeling mesotherapie bij haaruitval? Deze behandeling heeft een dubbele werking. Haaruitval kan worden gestabiliseerd en bestaand haar kan sterker worden gemaakt. Op deze manier kan dus een gezonde haargroei worden gestimuleerd.

Previous Post
Top-10 populairste cosmetische behandelingen om in de zomer weer te stralen
Next Post
Welke cosmetische behandeling levert bij u het mooiste resultaat op?
Menu