fbpx

Drie keer zoveel cosmetische ingrepen rond de feestdagen!

Met het winterweer dat zijn intrede doet en de feestdagen in aantocht, zijn er verschillende zaken waar u rekening moet houden! Wellicht had u het niet verwacht, maar november en december zijn voor veel klinieken de drukste periodes van het jaar. Uit recent onderzoek is gebleken dat er in deze maanden zelfs drie keer meer cosmetische ingrepen worden uitgevoerd dan in de andere maanden. Men is in deze maanden dus niet alleen bezig met gedichten schrijven, cadeautjes bestellen en feestjes bezoeken!

Waardoor komt deze toename precies?

Veel mensen zijn vrij tijdens de feestmaanden. Het is dan prettig als u na de cosmetische ingreep thuis even de tijd kan nemen om rustig bij te komen. Daarnaast zijn er natuurlijk veel feestjes van vrienden en familie, waarbij iedereen er weer piekfijn uit wilt zien. We zien een sterke toename van verschillende ingrepen tijdens deze maanden. Het gaat hierbij onder andere om:

Plan uw behandeling binnenkort al in, want er is beperkte plek!

Als u overweegt om een cosmetische ingreep te ondergaan, is het verstandig om binnenkort al een consult in te plannen en snel uw behandeldatum vast te leggen.

 

Next Post
Huidverzorgingstips
Menu