fbpx

Wat zijn je goede voornemens voor 2018 over uw gezondheid en uiterlijk?

Om te beginnen wensen we u namens team Acura Medisch Centrum natuurlijk een gezond, liefdevol en fantastisch 2018 toe. In 2017 hebben we veel cliënten blij gemaakt met duizenden behandelingen, waardoor ze zich weer zelfverzekerder en vitaler voelen. Ons goede voornemen is om ons in 2018 weer net zo optimaal voor u in te zetten als we de afgelopen jaren hebben gedaan!

Heeft u ook nog goede voornemens? Wij helpen u graag!

Wist u dat uit recent onderzoek gebleken is dat de meest voorkomende goede voornemens gaan over afvallen en meer bewegen? Dit is bij meer dan 80% een top-3 voornemen. In de top-10 van bijna alle mensen komt het uiterlijk, de gezondheid en meer beweging voor. En laat dat nu precies zijn waar wij u bij kunnen helpen!

Wilt u weer snel van die nare extra decemberkilo’s af? Dan is de cryolipolyse behandeling of een liposuctie behandeling mogelijk een geschikte oplossing!

Misschien wilt u juist weer een frisse en jonge uitstraling? Dan is een injectables behandeling, lasertherapie, ooglidcorrectie of een MACS-lift wellicht een goede optie!

Previous Post
Maximale score Acura Medisch Centrum volgens onderzoek Elsevier
Next Post
Wat voor resultaat kunt u van een haartransplantatie of andere haaruitval behandeling verwachten?
Menu