fbpx

Hoe kunt u er voor zorgen dat u nooit te veel betaalt voor een haartransplantatie?

‘Goedkoop is duurkoop’ gaat niet altijd op voor de haartransplantatie behandeling. Dat kwaliteit veel geld moet kosten evenmin. Maar hoe zorgt u er voor dat u niet te veel geld betaalt voor de haartransplantatie? En hoe zorgt u er voor dat u kunt rekenen op de beste kwaliteit en een mooi haartransplantatie resultaat? Dit heeft u namelijk grotendeels zelf in de hand!

Stap 1. Bereid u goed voor op de ingreep
Een haartransplantatie is niet zomaar een ingreep. Het is belangrijk dat u voor de juiste haartransplantatie techniek kiest, voor een ervaren en kundig medisch team en dat u alles over de voor- en nadelen weet van de behandeling. Wij hebben speciaal voor u een lijst opgesteld met veelgestelde vragen over de haartransplantatie behandeling. De kans is groot dat uw vraag en het antwoord erop hier tussen staat.

Stap 2. Zoek naar ervaringen van anderen
Tegenwoordig bestaat er gelukkig het internet! Er is online enorm veel informatie over de haartransplantatie ingreep te vinden. Er is ook veel informatie te vinden over ervaringen van anderen. Wist u dat Acura Medisch Centrum gemiddeld maar liefst een 9,4 scoort op het gebied van klanttevredenheid? Wij zijn door de Elsevier zelfs bestempeld als beste kliniek, met de maximale score op onder andere eindresultaat.

Stap 3. Vergelijk prijzen en klanttevredenheid
Het is vrij eenvoudig om online haartransplantatie prijzen te vergelijken. U kunt kijken naar het aantal grafts dat u nodig heeft en de kosten die hieraan verbonden zijn. Bekijk deze informatie altijd in combinatie met de kwaliteit van de kliniek. U zult zien dat wij als beste uit de bus komen.

Stap 4. Welke mogelijkheden zijn er om advies en een prijsindicatie te krijgen?
We begrijpen als geen ander dat iedereen tegenwoordig druk is. Om deze reden is het mogelijk om via deze link eenvoudig enkele duidelijke foto’s op te sturen en op basis hiervan binnen 24 uur advies en een prijsindicatie te ontvangen. Komt u liever direct op consult? Dan is dit uiteraard ook gewoon mogelijk in onze kliniek in Amsterdam of Weert.

Acura Medisch Centrum is dé keuze van diverse bekende Nederlanders en is daarnaast samenwerkingspartner van de Nederlandse Haarstichting. Wij staan bekend om:

  • Ervaren haartransplantatie team, al meer dan 3.000 haartransplantaties uitgevoerd.
  • Laagste haartransplantatie prijzen van Nederland.
  • De mooiste haartransplantatie resultaten.
  • In een dagbehandeling kunnen wij tot 3.500 grafts transplanteren, meer dan alle andere Nederlandse klinieken.
  • Specialist in FUE haartransplantaties.

Gratis en vrijblijvend consult of fotoconsult

U kunt hier een gratis en vrijblijvend consult inplannen in Amsterdam of op basis van foto’s een prijsindicatie krijgen. We kijken uit naar uw reactie!

  • Gratis eerste consult
  • Altijd in ervaren handen
  • Uw zorg is onze zorg
  • Professioneel en eerlijk advies
  • Haarstichting samenwerkingspartner
Previous Post
Nieuw! Uw vet bevriezen voor de zomer?
Next Post
Al uw vragen over een cosmetische behandeling beantwoord?
Menu