fbpx

Acura Medisch Centrum is verkozen tot beste kliniek in 2018

acura-medisch-centrum_beste-kliniek-2018
Acura Medisch Centrum is verkozen tot beste kliniek in 2018 en behaalt 9001 ISO Certificaat, dat vieren we met diverse mooie aanbiedingen!

Met gepaste trots mogen we melden dat we door Elsevier Weekblad zijn verkozen tot beste particuliere kliniek van Nederland in 2018. Er zijn maar liefst 231 klinieken onderzocht op verschillende onderdelen, waaronder het resultaat van de behandeling. Acura Medisch Centrum heeft de maximale score behaald op alle onderdelen.

Lees hier het volledige artikel op de website van de Elsevier.

‘Het onderzoek Beste klinieken is een product van Elsevier Weekblad met ondersteuning van bureau SiRM te Utrecht, gespecialiseerd in gezondheidszorg en gereguleerde marktwerking.’

9001-iso-certificaat-acura-medisch-centrum
9001 ISO Certificaat is behaald door Acura Medisch Centrum

Wij hebben de klanttevredenheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Om deze reden voldoen wij aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van plastische en esthetische behandelingen.

Kiwa heeft vastgesteld dat het door Acura Medisch Centrum gehanteerde kwaliteitsysteem en de toepassing daarvan voldoen aan de NEN-EN-ISO:2015 voor het toepassingsgebied Plastische en Esthetische behandelingen.

Gratis en vrijblijvend consult

Wilt u naar aanleiding van deze nieuwsbrief een consult inplannen voor lipofilling of andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

  • Gratis eerste consult
  • Altijd in ervaren handen
  • Uw zorg is onze zorg
  • Professioneel en eerlijk advies
Previous Post
Uitslag onderzoek beste particuliere kliniek in 2018 door Elsevier: Acura Medisch Centrum
Next Post
Onderzoek naar de voor- en nadelen van medisch toerisme
Menu