fbpx

Heeft u al gehoord van de nieuwste behandeling tegen haaruitval?

Heeft u al gehoord van de nieuwste behandeling tegen haaruitval? Wist u dat er jaarlijks miljarden worden geïnvesteerd in behandelingen tegen haaruitval? De bewezen haargroeimiddelen Minoxidil en Finasteride zijn per toeval ontdekt. Helaas werken deze haargroeimiddelen niet bij iedereen even goed. Daarnaast kunnen deze haargroeimiddelen serieuze bijwerkingen hebben. Heeft u al eens gehoord van Mesotherapie? Dit is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van haaruitval.

Wat voor resultaat mag u verwachten van de mesotherapie behandeling?

Verschillende studies hebben aangetoond dat mesotherapie in ongeveer 90 procent van de gevallen kan zorgen voor stabilisatie van de haaruitval. Dit maakt mesotherapie voor haaruitval één van de meeste effectieve behandelingen.

Bij deze behandeling is het belangrijk dat u zich goed houdt aan het geadviseerde aantal behandelingen. Afhankelijk van uw situatie worden er meestal eerst 4 tot 6 behandelingen aangeraden, welke met een tussenpauze van 2 tot 3 weken kunnen worden ingepland. De behandeling zelf duurt gemiddeld ongeveer 20 tot 30 minuten.

Mesotherapie combineren met een haartransplantatie?

Veel mensen kiezen er voor om een haartransplantatie te combineren met de mesotherapie behandeling. Op deze manier krijgt het eigen haar (en eventueel het getransplanteerd haar) een boost!

Previous Post
Hoe kunt u zo lang mogelijk genieten van het resultaat van een cosmetische ingreep?
Next Post
Met onze spaarkaart kunt u sparen voor korting op uw behandeling!
Menu