fbpx

Wat zijn de populairste cosmetische behandelingen voor de zomer?

Heeft u ook gemerkt dat het taboe omtrent cosmetische behandelingen doorbroken lijkt? Mede dankzij BN’ers, vloggers, bloggers en influencers die hier open en eerlijk over spreken, wordt het zelfs steeds een populairder onderwerp om over te praten. Dit heeft gelukkig bijgedragen aan een positiever imago van veel klinieken.

Wat momenteel de trend lijkt, is dat er wordt gekozen voor behandelingen waarbij de natuurlijke look behouden kan blijven. Nu de zomer er weer aan komt, zien we een toegenomen vraag naar verschillende behandelingen. Deze behandelingen zullen we nader toelichten.

 

 

Cryolipolyse – vet bevriezen
Wilt u ook zelfverzekerd het strand kunnen bezoeken? De cryolipolyse behandeling is de ideale behandeling om kleine vetophopingen te verminderen. Klik hier voor meer info over cryolipolyse.

Liposuctie
Heeft u last van wat grotere vetophopingen? Dan is een liposuctie wellicht een goede oplossing voor u. U kunt één of meerdere zones laten behandelen. Klik hier voor meer info over liposuctie.

Behandeling tegen overmatig zweten
Het wordt eindelijk weer zomer. Na veel koude, gure nachten komt er weer mooi weer aan. Dit gaat natuurlijk gepaard met een verhoogde temperatuur. Onder andere de botox behandeling kan worden toegepast om overmatig zweten tegen te gaan. Klik hier voor meer info over de behandeling voor overmatig zweten.

Borstvergroting met eigen vet
Steeds meer mensen kiezen voor een borstvergroting met eigen vet, omdat ze geen siliconen in het lichaam willen. Met deze behandelingen krijgt u mooiere lichaamscontouren én mooiere borsten. De borsten kunnen worden vergroot, maar ook de vorm kan worden veranderd. Klik hier voor meer info over de borstvergroting met eigen vet.

Lipoedeem behandeling
Zowel mannen als vrouwen kunnen er last van hebben, lipoedeem. Een speciaal dieet of sporten helpt helaas vaak niet. Wij zijn gespecialiseerd in de lipoedeem liposuctie behandeling. Klik hier voor meer info over de lipoedeem behandeling.

Fillers
Omdat het weer mooier weer wordt, zoeken we weer vaker de buitenlucht op. Strandbezoekjes, feestjes, pretparken.. Vul de fijne lijntjes in het gezicht op met fillers of wilt u mooie, volle lippen? Klik hier voor meer informatie over fillers en lipvergroting.

Botox
Een behandeling met botuline toxine vermindert én voorkomt rimpels in het gezicht. Klik hier voor meer informatie over de botox behandeling.

 

Previous Post
Hoe beoordeelt u nu welke haarkliniek de beste prijs-kwaliteit verhouding heeft?
Next Post
Uitslag onderzoek beste particuliere kliniek in 2018 door Elsevier: Acura Medisch Centrum
Menu