fbpx

Hoe beoordeelt u nu welke haarkliniek de beste prijs-kwaliteit verhouding heeft?

Er bestaan diverse manieren om haaruitval te bestrijden. Wanneer u last krijgt van dunner wordend haar, wordt er meestal gekozen voor een haartransplantatie of een mesotherapie behandeling.

Tegenwoordig bestaan er echter een behoorlijk aantal haartransplantatie klinieken, in binnen- en buitenland. Kwaliteit staat voor u natuurlijk voorop, maar daarnaast wilt u uiteraard ook niet teveel betalen voor de behandeling. Hoe beoordeelt u nu welke haarkliniek de beste prijs-kwaliteit verhouding heeft?

 

 

Stap 1: Zoek online naar ervaringen met de desbetreffende kliniek.
Bij iedere klant streven we naar optimale klanttevredenheid. Acura Medisch Centrum scoort hierdoor op bijvoorbeeld Kliniekervaringen.nl gemiddeld maar liefst een 9,4! We zijn hier erg trots op.

Stap 2: Zoek naar ervaringen via andere wegen.
Het bekende blad ‘Elsevier’ heeft onderzoek gedaan naar meer dan 100 cosmetische klinieken. Acura Medisch Centrum komt als beste uit de test, met onder andere een maximale score op het eindresultaat.

Stap 3: Welke BN’ers kiezen voor de kliniek?
BN’ers kiezen namelijk vaak voor kwaliteit. Onder andere topatleet Yuri van Gelder, de beste imitator van Nederland Menzo Kortland én de directeur van de Haarstichting kiezen voor de kwaliteit van Acura Medisch Centrum.

 

Previous Post
Wenkbrauwlift en vollere lippen? Jillian Jades blogt over haar ervaring met Acura Medisch Centrum
Next Post
Wat zijn de populairste cosmetische behandelingen voor de zomer?
Menu