fbpx

Vakantiegeld ontvangen? Wat is er allemaal mogelijk met uw eigen vet?

Dat er in de cosmetische branche bepaalde trends merkbaar zijn, is u vast niet ontgaan. Wist u dat steeds meer mensen voor ‘lipofilling’ kiezen? Bij lipofilling vindt eerst een liposculptuur behandeling plaats om bij één of meerdere zones waar zich ongewenste vetophopingen bevinden het vet te verwijderen. Vervolgens wordt het verkregen vet hergebruikt, voor bijvoorbeeld vollere borsten, mooiere billen of voor het opvullen van rimpels. Het voordeel van deze behandeling is dat dit gebeurt met lichaamseigen vet. Daarnaast slaat u twee vliegen in één klap.Vervelende vetophopingen behoren tot het verleden en het vet kan worden gebruikt om andere gebieden van het lichaam te behandelen. Heeft u vakantiegeld ontvangen en wilt u hier iets speciaals mee doen?

Liposuctie behandeling

Liposculptuur is een moderne en verfijnde vorm van liposuctie en dé oplossing voor storende, plaatselijke vetophopingen op bijvoorbeeld buik of benen. Zo is het vet gemakkelijker verwijderbaar, zonder ernstige beschadiging van de bloedvaten en zenuwen. Het herstelproces is hierdoor korter. Lees hier meer over de liposculptuur behandeling.

Lipofilling van het gezicht

Wanneer u last krijgt van rimpels of wanneer u niet helemaal tevreden bent over bijvoorbeeld de kin of de jukbeenderen, kan er worden gekozen voor fillers. Het is echter ook mogelijk om dit te doen met uw eigen vet. Lees hier meer over lipofilling van het gezicht.

Borstvergroting met eigen vet

Veel vrouwen zijn niet helemaal tevreden over de grootte of de vorm van hun borsten. Dankzij een borstvergroting met eigen vet kunt u zowel het volume van de borsten vergroten als de vorm laten aanpassen. Lees hier alles over de borstvergroting met eigen vet.

Prijzen van lipofilling

Bent u benieuwd naar onze scherpe tarieven? Wij staan immers bekend om de beste kwaliteit (gemiddelde klanttevredenheid van maar liefst een 9,4) in combinatie met zeer scherpe prijzen. Vind hier onze uitgebreide prijslijst.

Speciale aanbieding tegen overmatig zweten

Wilt u zonder zorgen op vakantie, omdat u niet zweet en geen deodorant nodig heeft? Dan is de hyperhidrose behandeling voor de oksels wellicht iets voor u!

Gratis en vrijblijvend consult

Wilt u naar aanleiding van deze nieuwsbrief een consult inplannen voor lipofilling of andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

  • Gratis eerste consult
  • Altijd in ervaren handen
  • Uw zorg is onze zorg
  • Professioneel en eerlijk advies
Previous Post
Welke cosmetische behandeling levert bij u het mooiste resultaat op?
Next Post
Dé nieuwe trend in de cosmetische branche; subtiele en natuurlijke verbeteringen aan het uiterlijk
Menu