fbpx

Wat zijn je goede voornemens voor 2019 over uw gezondheid en uiterlijk?

Het hele team van Acura Medisch Centrum wenst u een gezond, liefdevol en fantastisch 2019 toe. In 2018 hebben we veel cliënten blij gemaakt met duizenden behandelingen, waardoor ze zich weer zelfverzekerder en vitaler voelen. Ons goede voornemen is om ons in 2019 weer net zo optimaal voor u in te zetten als we de afgelopen jaren hebben gedaan!

Heeft u ook nog goede voornemens? Wij helpen u graag!

Wist u dat uit recent onderzoek gebleken is dat de meest voorkomende goede voornemens gaan over afvallen en meer bewegen? Dit is bij meer dan 80% een top-3 voornemen. In de top-10 van bijna alle mensen komt het uiterlijk, de gezondheid en meer beweging voor. En laat dat nu precies zijn waar wij u bij kunnen helpen!

Wilt u weer snel van die nare extra decemberkilo’s af? Dan is de cryolipolyse behandeling of een liposuctie behandeling mogelijk een geschikte oplossing!

Misschien wilt u juist weer een frisse en jonge uitstraling? Dan is een injectables behandeling, lasertherapie, ooglidcorrectie of een MACS-lift wellicht een goede optie!

Gelukkig Nieuw Haar met Mesotherapie

Heeft u al eens gehoord van de behandeling mesotherapie bij haaruitval? Deze behandeling heeft een dubbele werking. Haaruitval kan worden gestabiliseerd en bestaand haar kan sterker worden gemaakt. Op deze manier kan dus een gezonde haargroei worden gestimuleerd.

Previous Post
Borstvergroting met eigen vet en diverse andere lipofilling behandelingen
Next Post
Beste kliniek van Nederland – Acura Medisch Centrum – focust volledig op hoofdvestiging Weert
Menu