fbpx

Borstvergroting met eigen vet en diverse andere lipofilling behandelingen

Wist u dat steeds meer mensen kiezen voor de lipofilling behandeling? Er vindt eerst een liposculptuur behandeling plaats, vervolgens wordt uw eigen vet gebruikt voor uw eigen lichaam. Dankzij lipofilling kunnen verschillende gebieden worden behandeld met uw eigen vet. Denk hierbij onder andere aan uw borsten, billen of het gezicht.

Het voordeel van een behandeling met uw eigen vet is dat het gaat om lichaamseigen materiaal. Bovendien is het resultaat van deze behandeling doorgaans blijvend, in tegenstelling tot bijvoorbeeld de tijdelijke hyaluronzuur fillers.

Borstvergroting met eigen vet
Een behandeling waar steeds meer vrouwen voor kiezen, is de borstvergroting met eigen vet. Per behandeling kunnen uw borsten maar liefst een hele cupmaat aan volume toenemen. Klik hier voor meer informatie over deze ingreep.

Verjonging van het gezicht
Uw eigen vet is ook perfect om fijne lijntjes en rimpels mee op te vullen. Om deze reden kunt u ook lipofilling ondergaan voor gezichtsverjonging. We hanteren 1 vaste prijs voor de complete lipofilling, waarbij we uw lichaamseigen vetweefsel gebruiken voor het verjongen van uw gezicht. Klik hier voor meer informatie over deze ingreep.

Meer mogelijkheden van lipofilling
Daarnaast bestaan er nog diverse andere toepassingsmogelijkheden voor een behandeling met uw eigen vet. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? We nodigen u graag uit voor een gratis en vrijblijvend consult in onze kliniek.

Previous Post
Top 10 populairste behandelingen tijdens de feestdagen
Next Post
Wat zijn je goede voornemens voor 2019 over uw gezondheid en uiterlijk?
Menu