fbpx

Top 10 populairste behandelingen tijdens de feestdagen

Met welke behandeling verwent u uw partner of uzelf?

Wij bieden een groot aantal cosmetische ingrepen aan, welke uw zelfvertrouwen een boost kunnen geven. De populariteit van verschillende behandelingen is afhankelijk van het jaargetijde. Sommige behandelingen zijn namelijk vooral interessant in de zomer, terwijl andere behandelingen populairder zijn in de koudere maanden.

Om deze reden hebben we voor u een overzicht gemaakt van de top-10 populairste behandelingen tijdens de feestdagen. U kunt er voor kiezen om uw partner hiermee te verwennen, maar u kunt dit natuurlijk ook cadeau doen aan uzelf!

1. Ooglidcorrectie
Een ooglidcorrectie aan het bovenste ooglid is een relatief kleine ingreep, waarbij we uw overhangende oogleden corrigeren. Uw klachten of uw vermoeide blik verdwijnen hierdoor snel. Klik hier voor meer info over de bovenooglidcorrectie.

Bij een onderooglidcorrectie (wallencorrectie) corrigeren wij uw onderoogleden. Door wallen kunt u er vaak vermoeid of somber uitzien. Na de ingreep ziet u vrijwel direct resultaat. Klik hier voor meer info over de onderooglidcorrectie.

2. Liposuctie / Liposculptuur
Heeft u last van wat grotere vetophopingen? Dan is een liposuctie wellicht een goede oplossing voor u. U kunt één of meerdere zones laten behandelen. Klik hier voor meer info over liposuctie.

3. Haartransplantatie
Is er sprake van haaruitval of een terugtrekkende haargrens? Iedereen kan kaal worden of dunner haar krijgen. Dankzij haarimplantaten kunt u weer genieten van een mooie bos met haar. Klik hier voor meer informatie over haartransplantatie.

4. Borstvergroting met eigen vet
Steeds meer mensen kiezen voor een borstvergroting met eigen vet, omdat ze geen siliconen in het lichaam willen. Met deze behandelingen krijgt u mooiere lichaamscontouren én mooiere borsten. De borsten kunnen worden vergroot, maar ook de vorm kan worden veranderd. Klik hier voor meer info over de borstvergroting met eigen vet.

5. Bullhorn lip lift
Naarmate we ouder worden, neemt de afstand tussen de neus en bovenlip toe. Een grotere afstand tussen neus en bovenlip is daarom een typisch kenmerk van veroudering en wordt doorgaans als onaantrekkelijk beschouwd. Bullhorn lip lift – een kleine procedure met groot effect. Meer info, klik hier!

6. Injectables – Botox & Fillers
Een behandeling met botuline toxine vermindert én voorkomt rimpels in het gezicht. Klik hier voor meer informatie over de botox behandeling.
Omdat het weer mooier weer wordt, zoeken we weer vaker de buitenlucht op. Strandbezoekjes, feestjes, pretparken.. Vul de fijne lijntjes in het gezicht op met fillers of wilt u mooie, volle lippen? Klik hier voor meer informatie over fillers en lipvergroting.

7. Cryolipolyse behandeling – Vet bevriezen
Wilt u ook zelfverzekerd het strand kunnen bezoeken? De cryolipolyse behandeling is de ideale behandeling om kleine vetophopingen te verminderen. Klik hier voor meer info over cryolipolyse.

8. Laserontharing
Besteedt u teveel tijd en geld aan het scheren, waxen, harsen of epileren van uw lichaamsbeharing? Permanant ontharen door middel van laser is dé oplossing om elke dag verzorgd voor de dag te komen. Klik hier voor meer info over laser ontharing.

9. Mesotherapie tegen haaruitval of voor huidverbetering
Heeft u al eens gehoord van de innovatieve behandeling mesotherapie bij haaruitval? Deze behandeling heeft een dubbele werking. Haaruitval kan worden gestabiliseerd en bestaand haar kan sterker worden gemaakt. Klik hier voor meer info over de mesotherapie haar behandeling.

Is uw huid droog of vaal en begint het volume te verliezen of worden er fijne lijntjes zichtbaar? Dan is de Skinbooster behandeling mogelijk interessant voor u. Klik hier voor meer info over de mesotherapie huid behandeling.

Previous Post
5 handige tips om u alvast goed voor te bereiden op de winter- en feestdagen
Next Post
Borstvergroting met eigen vet en diverse andere lipofilling behandelingen
Menu