fbpx

5 handige tips om u alvast goed voor te bereiden op de winter- en feestdagen

Na een prachtige zomer komt er nu de gezellige winterperiode aan. Sinterkaas, Kerst, Oud & Nieuw, het feest kan niet op! De feestdagen staan dus weer voor de deur. Iedereen wilt er tijdens deze feestdagen natuurlijk zo goed en verzorgd mogelijk uitzien.

Wist u dat de winterperiode de populairste tijd van het jaar is om een cosmetische ingreep te ondergaan? Mede daarom hebben we voor u 5 handige tips opgesteld om u alvast goed voor te bereiden op de winter en de feestdagen.

Tip 1: Zorg voor een gezonde en stralende huid tijdens de winter.
De huid krijgt het in de winter vaak extra zwaar te verduren. Veel mensen krijgen bijvoorbeeld last van een droge huid. U kunt daarom wat extra aandacht besteden aan een goede en professionele huidverzorging. Kies daarom voor bijvoorbeeld een peeling of mesotherapie behandeling voor de huid.

Tip 2: Laat u professioneel voorlichten door een specialist.
Weet u wat uw huid nu écht nodig heeft? Er zijn maar weinig mensen die hier veel verstand van hebben. Dankzij de ervaren huidspecialisten van Acura Medisch Centrum kunt u hier goede voorlichting over krijgen. Het is mogelijk om een professionele huidanalyse in onze kliniek te laten doen.

Tip 3: Ga altijd voor kwaliteit.
Acura Medisch Centrum staat bekend om de zeer goede kwaliteit, de hoge klanttevredenheid én de scherpste prijzen. Wij staan daarom bekend als de kliniek met de beste prijs kwaliteit verhouding van Nederland.

Tip 4: Maak gebruik van onze FAQ’s, de meest gestelde vragen.
Heeft u al gezien dat onze website sterk is uitgebreid en dat bij iedere behandeling nu een FAQ is toegevoegd? Hier vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen over de diverse behandelingen die wij aanbieden.

Tip 5: Wees er op tijd bij voor een cosmetische behandeling, want vol = vol.
De winterperiode is een erg drukke tijd bij ons in de kliniek. Overweegt u een behandeling in de winter? Licht ons dan tijdig in, want we hebben maar beperkt plek.

Nieuwe zeer effectieve behandeling tegen haaruitval
vanaf januari beschikbaar in Weert

Heeft u al eens gehoord van de mesotherapie behandeling tegen haaruitval? Uit onderzoek is gebleken dat meer dan 90% van de mensen met erfelijke haaruitval hier baat bij kunnen hebben. Er worden diverse vitamines, mineralen, anti-oxidanten en andere belangrijke bouwstoffen in de hoofdhuid geïnjecteerd. Hierdoor wordt verzwakt haar weer voller. De mesotherapie behandeling is daarom zowel geschikt als preventieve behandeling tegen haaruitval, als voor de behandeling van bestaande haaruitval. De behandeling is daarnaast ook ideaal te combineren met een haartransplantatie.

Samen met de Haarstichting is onderstaande mesotherapie video ontwikkeld:

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Previous Post
Korte vragenlijst om het ideale moment voor een cosmetische ingreep te bepalen
Next Post
Top 10 populairste behandelingen tijdens de feestdagen
Menu