fbpx

Welke mogelijkheden bestaan er voor huidverbetering?

Onze huid wordt dagelijks blootgesteld aan allerlei factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan luchtvervuiling, rook en de zon. Ook de kou van buiten en de verwarming in huis hebben invloed op de huid. Uitdroging van de huid, lijntjes die ontstaan en daarnaast kan de zon ook zorgen voor pigmentvlekken. Om toch die gezonde glans, frisheid en jonge uitstraling te behouden biedt Acura Medisch Centrum verschillende behandelingen aan voor huidverbetering.

 

Een jongere, strakkere huid met Ultherapie?

Wil je een jongere, strakkere huid en geen hersteltijd? Dan is Ultherapie de behandeling die bij jou past. Ultherapie werkt met behulp van ultrasoundenergie, waarbij exact de juiste temperatuur wordt doorgegeven en daardoor werkt op de juiste huiddiepte. Als reactie op deze energie wordt onderhuids een natuurlijke respons opgewekt die het herstelproces op gang brengt, waarbij nieuw collageen wordt aangemaakt.Collageen is de bouwsteen van onze huid, net zoals cement de bouwsteen is van een huis. Het resultaat is een natuurlijke lift van het gezicht of de hals, waarbij u geen hersteltijd nodig heeft.

• Gemiddeld 1-2 behandelingen, na 1 maand herhaalbehandeling mogelijk.
• Geen hersteltijd.

Diepere rimpels of pigmentvlekken met de fractionele CO2 laser?

De fractionele CO2 laser is een behandeling welke dieper in de huid werkt en daardoor inzetbaar is bij diepere rimpels. Ook pigmentvlekken worden direct verminderd. De fractionele CO2 laser maakt minuscule gaatjes in de huid, waardoor er een herstelproces op gang wordt gebracht. Naast deze kleine wondjes geeft de laser veel warmte af, waardoor er nieuw collageen en elastine wordt aangemaakt. De huid heeft 3 tot 5 dagen hersteltijd nodig, maar heeft daarna een fantastisch resultaat.

• Gemiddeld 3 behandelingen, 1 per maand.
• 7-10 dagen hersteltijd bij een intensieve behandeling.

Kleine lijntjes verminderen en de huid opfrissen met een peeling?

Wilt u dat de huid wordt opgefrist, omdat uw huid niet meer glanst, onrustig is of omdat u kleine lijntjes in uw huid heeft, dan is een peeling een geschikte behandeling. Een peeling kent nauwelijks een hersteltijd en geeft daarnaast ook snel resultaat. Acura Medisch Centrum biedt verschillende peelings aan, van oppervlakkige tot diepe peelings, welke een mooi en snel resultaat geven.

• Gemiddeld 3 behandelingen, na 3 weken herhaalbehandeling mogelijk.
• Korte hersteltijd.

Daarnaast werken wij met professionele producten van Environ. Deze ondersteunen het vernieuwingsproces in de huid en het behoud van het resultaat van uw behandeling. Voor injectables behandelingen als botox en fillers, de MACS-lift en andere behandelingen, kunt u ook bij ons terecht.

Gratis en vrijblijvend consult

We nodigen u graag uit voor een gratis en vrijblijvend consult in onze Kliniek in Weert of Amsterdam. U kunt uw wensen voorleggen en krijgt advies over de behandeling die voor u het beste resultaat geeft.

Previous Post
Hoe bereid u zich goed voor op een cosmetische ingreep?
Next Post
Antwoord op de 20 meest voorkomende haartransplantatie vragen
Menu