fbpx

Gratis mooie klapspiegel cadeau bij een behandeling in juli

Om te vieren dat we het ISO keurmerk hebben behaald en kliniek van het jaar zijn geworden, krijgt iedereen die een behandeling in juli ondergaat gratis deze mooie klapspiegel cadeau, ideaal voor op vakantie!

Populaire behandelingen bij Acura

Liposuctie behandeling
Liposculptuur is een moderne en verfijnde vorm van liposuctie en dé oplossing voor storende, plaatselijke vetophopingen op bijvoorbeeld buik of benen. Zo is het vet gemakkelijker verwijderbaar, zonder ernstige beschadiging van de bloedvaten en zenuwen. Het herstelproces is hierdoor korter. Lees hier meer over de liposculptuur behandeling.

Fillers
Omdat het weer mooier weer wordt, zoeken we weer vaker de buitenlucht op. Strandbezoekjes, feestjes, pretparken.. Vul de fijne lijntjes in het gezicht op met fillers of wilt u mooie, volle lippen? Klik hier voor meer informatie over fillers en lipvergroting.

Botox
Een behandeling met botuline toxine vermindert én voorkomt rimpels in het gezicht. Een behandeling met botuline toxine kan ook worden toegepast om overmatig zweten tegen te gaan. Klik hier voor meer informatie over de botox behandeling.

Borstvergroting met eigen vet
Veel vrouwen zijn niet helemaal tevreden over de grootte of de vorm van hun borsten. Dankzij een borstvergroting met eigen vet kunt u zowel het volume van de borsten vergroten als de vorm laten aanpassen. Lees hier alles over de borstvergroting met eigen vet.

Previous Post
Onderzoek naar de voor- en nadelen van medisch toerisme
Next Post
Haartransplantatie Yuri van Gelder bij Acura Medisch Centrum
Menu